Lihapuoli
Lihapuoli yleisesti
Verinahan toistapuolta kutsutaan lihapuoleksi. Tämä on se puoli, joka on eläimeen päin ja jolla elävän eläimen lihaosa sijaitsee. Tämä puoli on yleensä nahan karheampi puoli.
Nahkapuolen vastinetta, nahan yläpuolista puolta, kutsutaan jyväpuoleksi.
Lihapuolen jatkokäsittely
Jatkokäsittelyssä lihapuoli joko suoristetaan tai hiotaan. Kun lihapuoli hiotaan ja siitä tulee käyttöpuoli, sitä kutsutaan mokkanahaksi.
Haluatko tietää enemmän eläinten nahan osista, joista tulee nahkaa? Katso täältä:
Lisälähteet (Viittauspäivä 08.01.2019):
- lederpedia(punkt)de/lederbegriffe/aasseite
- lederzentrum(punkt)de/wiki/index.php/Aasseite
- leder-info(punkt)de/index.php/Fleischseite