Kysymyksiä ja vastauksia

Maksutavat

Maksumahdollisuudet

Miten voin maksaa Gusti Nahan tuotteet?

 

Meillä on useita maksuvaihtoehtoja:

  • PayPal
  • Google Pay
  • Apple Pay
  • Luottokortti (Mastercard tai VISA)
  • Lahjakortti

Varmista, että olet valinnut oikean maksutavan tilausta tehdessäsi, jotta vältät tarpeettomat viivästykset tilauksesi aktivoinnissa.

Jos et saa vahvistussähköpostia tilauksestasi 24 tuntia tilauksen tekemisen jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Maksuasi ei ehkä ole hyväksytty tai on voinut ilmetä tekninen ongelma.

1
PayPal

PayPal

Ostaessasi tuotteitamme voit suorittaa maksun Paypal-palvelun kautta. Tilauksen loppuosiossa pääset automaattisesti PayPal-palveluun. Jos olet jo PayPal-asiakas voit kirjautua käyttäjänimelläsi sisään ja vahvistaa maksun. Jos olet PayPal:n uusi asiakas, voit rekisteröityä vieraana tai voit avata uuden tili, jonka jälkeen voit vahvistaa maksun. Heti kun PayPal on vahvistanut maksutapahtumasi, lähetämme tilauksen antamaasi osoitteeseen. Jos et ole kuitenkaan tyytyväinen sinulle lähettämäämme tuotteeseen ja haluat palauttaa sen, palautetaan rahat PayPal-tilillesi.

1
Apple Pay

Apple Pay

Voit myös maksaa tilauksesi iPhonellasi Apple Payn avulla. Valitse maksutapa "Apple Pay" kassalla, ja sinut ohjataan Apple Pay -palveluun iPhonellasi tilausprosessin viimeisessä vaiheessa. Vahvista maksutietosi ja suorita ostoksesi loppuun. Heti kun olemme vastaanottaneet maksun, toimituksesi lähetetään. Jos haluat palauttaa tuotteen, maksu palautetaan antamillesi Apple Pay -tiedoille.

1
Luottokortti

Voit maksaa tilauksen helposti ja turvallisesti luottokortilla. Hyväksymme europpalaiset luottokortit Master-ja Visasymboleilla. Tilaus lähetetään heti maksun vastaanoton jälkeen. Luottokortin tietoja käytetään myös esim. hyvitykseen, jos olet esim. perunut tilauksen.

Luottokorttisi tiedot käsitellaan SSL:n suojauksessa, mikä tekee luottokorttimaksusta täysin turvallisen.

1
Google Pay

Google Pay

Google Pay on nopea ja helppo tapa maksaa Google-tilillesi tallennetulla luottokortilla. Voit valita Google Payn maksutavaksi, kun teet ostoksia verkkosivuillamme. Kun olet kassalla, napauta yksinkertaisesti Google Pay -painiketta maksutapana ja täytä tarvittavat tiedot. Kun tilauksesi on vahvistettu, toimituksesi lähetetään. Jos peruutat tilauksesi, saat hyvityksen Google Pay -tilisi kautta.

1
Etkö löytänyt vastausta?
Täytä yhteydenottolomakkeemme, jos sinulla on vielä jotain kysyttävää. Yhteydenottolomake
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de