Kysymyksiä ja vastauksia

Palautus / Vaihto / Korjaus

Milloin voin palauttaa tuotteen?

Milloin voin palauttaa tuotteen?

 

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote syystä tai ilman syytä 30 päivän kuluessa ostossa. Tämä 30 päivän aika alkaa siitä, kun asiakas on vastaanottanut tilauksen viimeisen osan. Jos tuotetta ei ole käytetty, (esim. jos tuote oli lahja) hyväksymme palautuksen vielä 30 päivän jälkeenkin. Ota yhteyttä info@gusti-nahka.fi tarkeampia tietoja varten. Palautusoikeuksista löydät myös lisää täältä .

1
Miten voin palauttaa tilaamani tuotteen?

Miten voin palauttaa tilaamani tuotteen?

 

Palauttaaksesi tilaamasi tuotteen, ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun (info@gusti-nahka.fi). Mainitse, jos haluat palauttaa tuotteen siinä olevan virheen vuoksi. Me neuvomme sinua tilauksen palauttamisessa. Yleensä tilausten palautukset tehdään UPS:n kautta. Saat meiltä tulostettavan UPS:n palautuslapun, se liimataan pakettiin ja paketti viedään UPS:n Access Pointille. 

1
Palautus ilman palautuslappua

Palautus omavaltaisesti

 Huomaa, että emme lunasta palautuksia, joista ei ole kanssamme sovittu ja joita ei ole ohjeita noudattaen palautettu.

1
Palautuskulut

Kuka maksaa palautuskulut?

 

Käytä palautuslomaketta palauttaessasi tuotetta. Lomake voidaan lähettää sinulle sähköpostitse. Tilausten palautus Saksassa maksaa 3,50€, palautukset Saksan ulkopuolelta maksavat 3,70 €. Jos palautuslomaketta ei käytetä, emme voi vastata palautuskuluista.

1
Vaihto

Voinko vaihtaa tuotteen?

 

Me emme valitettavasti tarjoa vaihtomahdollisuutta. Hyväksymme tietysti meille palautetut tuotteet, jos ne eivät olleet sopivia, ja hyvitämme maksut. Sillä välin voit tehdä uuden tilauksen oikeasta tuotteesta - näin lyhennät uuden tilauksen odotusaikaa. 

1
Korjaus

Gusti Nahka-tuotteeni täytyy korjata. Lähetänkö sen takaisin? Kuka vastaa korjauskuluista?

 

Ota yhteyttä info@gusti-nahka.fi ja kuvaile ongelmasi, lähetä myös valokuvia, jos mahdollista. Suurimmassa osassa tapauksia asiakkaalle ehdotetaan Gustin korjauspalvelua. 

1
Etkö löytänyt vastausta?
Täytä yhteydenottolomakkeemme, jos sinulla on vielä jotain kysyttävää. Yhteydenottolomake