Maksukeinot

Valitse itse, miten haluat maksaa Gusti-tuotteesi. Valinta onnistuu, kun olet nettikaupan maksuosiossa.

PayPal

Ostaessasi tuotteitamme voit suorittaa maksun Paypal-palvelun kautta. Tilauksen loppuosiossa pääset automaattisesti PayPal-palveluun. Jos olet jo PayPal-asiakas voit kirjautua käyttäjänimelläsi sisään ja vahvistaa maksun. Jos olet PayPal:n uusi asiakas, voit rekisteröityä vieraana tai voit avata uuden tili, jonka jälkeen voit vahvistaa maksun. Heti kun PayPal on vahvistanut maksutapahtumasi, lähetämme tilauksen antamaasi osoitteeseen. Jos et ole kuitenkaan tyytyväinen sinulle lähettämäämme tuotteeseen ja haluat palauttaa sen, palautetaan rahat PayPal-tilillesi.

Apple Pay

Voit myös maksaa tilauksesi iPhonellasi Apple Payn avulla. Valitse maksutapa "Apple Pay" kassalla, ja sinut ohjataan Apple Pay -palveluun iPhonellasi tilausprosessin viimeisessä vaiheessa. Vahvista maksutietosi ja suorita ostoksesi loppuun. Heti kun olemme vastaanottaneet maksun, toimituksesi lähetetään. Jos haluat palauttaa tuotteen, maksu palautetaan antamillesi Apple Pay -tiedoille.

Luottokortti

Voit maksaa ostoksesi kätevästi myös luottokortilla. Meillä käy maksuvälineenä sekä Mastercard että Visa. Tuote lähetetään välittömästi osoitteesi ja tililtäsi velvoitetaan ko. summa. Jos haluat palauttaa tuotteesi, palautetaan summa takaisin tilillesi. Käytämme SSL-salausta, joten maksutapahtuma on suojattu. 

Viimeksi katsottu
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de