Peruutus ja palautus

Peruuttamisohje ja peruuttamismalli kuluttajalle

Peruuttamisoikeus ei koske tuotteiden lähetysten etäsopimuksia, joita ei ole etukäteen valmistettu ja jotka on valmistettu asiakkaan toiveiden mukaisesti mittatilaustyönä

Peruuttamisohje

Peruuuttamisoikeus

Sinulla on tilaamallesi tuotteelle 30 päivän perumisoikeus, ilman että syytä täytyisi selittää.

Perumisoikeus on voimassa 30 päivää siitä päivämäärästä lähtien, kun sinä tai nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole toimittaja, on ottanut viimeisen tuotteen haltuun.

Käyttääksesi peruutusoikeutta täytyy sinun ilmoittaa asiasta meille

Gusti Leder GmbH - returns warehouse
Prenzlauer Str. 3G
17321 Löcknitz
Deutschland
TELEFON: +49 381 3676730, E-MAIL: info@gusti-nahka.fi

selkeällä selityksellä (esim. postissa lähetetyllä kirjeellä, telefaxilla tai sähköpostilla) päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Tätä varten voit käyttää oheen liitettyä peruutuskaavakkeen mallia, mutta se ei ole kuitenkaan välttämätöntä.

Sinun tulee lähettää ilmoitus peruutusoikeuden käytöstä ennen ilmoitettua peruutusajan umpeutumista.

Peruutuksen seuraukset

Jos perut sopimuksen on meidän palautettava sinulle kaikki maksut, jotka olemme sinulta vastaanottaneet, lähetyskulut pois lukien (poikkeuksena ovat lisäkulut, jotka ovat aiheutuneet jonkun muun kuin meidän tarjoamamme vakiolähetyksen valinnasta), välittömästi ja viimeistään 14 päivän aikana siitä päivästä lähtien, jona olemme vastaanottaneet ilmotuksesi sopimuksen peruutuksesta. Palautusmaksuun käytämme samaa alkuperäisessä rahansiirrossa käyttämääsi maksuvälinettä, ellei muusta maksutavasta ole sovittu. Palautusmaksusta ei aiheudu sinulle kuluja. Voimme pidättää oikeuden paluumaksuun siihen saakka, joko kunnes olemme saaneet palautettavan tuotteen tai kunnes olet todistanut meille palauttaneesi tuotteen, riippuen kumpi ajankohta on aikaisempi. Sinun on palautettava tuotteet välittömästi tai viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut käyttäväsi peruuttamisoikeutta. Tuotteet on palautettava ennen 14 päivän määräajan umpeutumista. Sinun on vastattava tuotteen arvon alenemisesta ainoastaan, jos aleneminen johtuu tuotteen tarpeettomasta käsittelystä, jotka eivät ole tarpeellisia tuotteen laadun, ominaisuuksien tai käyttötarkoituksen tarkastamiseen.

Peruutusoikeuden loppu

Jos haluat perua sopimuksen, täytä ystävällisesti alla oleva lomake ja toimita se meille.

Palautuslomakemalli

 

Gusti Leder GmbH - returns warehouse
Prenzlauer Str. 3G
17321 Löcknitz
E-MAIL: info@gusti-nahka.fi

- Täten peruutan/peruutamme(*) solmimani/solmimamme sopimuksen seuraavien tuotteiden ostosta(*)/seuraavan palvelun tuottamisesta (*)
- Tilausäivä(*)/vastaanottopäivä (*)
- Kuluttajan/kuluttajien nimi
- Kuluttajan/kuluttajien osoite
- Kuluttajan/kuluttajien allekirjoitus(vain ilmoitus paperimuodossa)
- Päiväys

_______________
(*) Tarpeeton yliviivataan.

Jos haluat palauttaa pakettisi Suomessa voit tulostaa tästä palautuslapun . Kiinnitä tämä paketin päälle. Pakettiin tulee täytetty palautuslomake. 

1. täytettynä pakettiin tulee: palautuslomake

2. Paketin ulkopuolelle liimataan: UPS-palautuslappu

Huomio, että kaiverrettuja tuotteita ei voida palauttaa, koska näillä henkilökohtaiseen makuun räätälöidyllä tuotteilla ei ole peruutusoikeutta.  

Viimeksi katsottu