Peruutus ja palautus

Yleiset sopimusehdot & peruutus ja palautus

Peruutusehdot ja peruutuslomakkeen malli kuluttajille

Peruuttamisoikeus ei koske sopimuksia tuotteista, joita ei ole etukäteen valmistettu tai jotka on valmistettu asiakkaan toiveiden mukaisesti mittatilaustyönä.
    

Peruutusehdot

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tekemäsi ostosopimus neljäntoista päivän kuluessa ilman syyn mainitsemista.

Peruuttamisaika on neljätoista päivää siitä päivästä, jona sinä tai sinun nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on ottanut viimeiset tavarat haltuunsa.

Käyttääksesi peruutusoikeuttasi sinun on lähetettävä meille,

GUSTI LEDER GMBH, RETURN WAREHOUSE, ALT RADEKOWER STR. 4, 16307 MESCHERIN, info@gusti-nahka.fi, +49 (0) 0381 / 79990031.

selkeällä ilmoituksella (esim. postitse, faksilla tai sähköpostitse lähetetyllä kirjeellä) päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus. Voit käyttää tähän tarkoitukseen oheista peruuttamislomakkeen mallia, joka ei kuitenkaan ole pakollinen.

Peruuttamisajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käyttämisestä ennen peruuttamisajan päättymistä.

 


Peruutuksen seuraukset

Jos peruutat  ostosopimuksen, meidän on palautettava kaikki sinulta saamamme maksut, toimituskulut mukaan lukien (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka johtuvat siitä, että olet valinnut muun kuin halvimman tarjoamamme vakiotoimituksen), viipymättä ja viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä päivästä, jona saimme ilmoituksen sopimuksen peruuttamisesta. Tässä takaisinmaksussa käytämme samaa maksuvälinettä, jota käytit alkuperäisessä maksutapahtumassa, ellei kanssasi ole nimenomaisesti toisin sovittu; sinua ei missään tapauksessa veloiteta tästä takaisinmaksusta. Voimme kieltäytyä maksamasta takaisinmaksua, kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai kunnes olet todistanut palauttaneesi tavarat, riippuen siitä, kumpi ajankohta on aikaisempi. Sinun on palautettava tai luovutettava tavarat meille viipymättä ja joka tapauksessa viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä päivästä, jona olet ilmoittanut meille tämän sopimuksen peruuttamisesta. Määräaikaa noudatetaan, jos lähetät tavarat ennen neljäntoista päivän määräajan päättymistä. Asiakkaan on vastattava tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista. Asiakkaan on maksettava tavaran arvon alenemisesta vain, jos arvon aleneminen johtuu tavaran käsittelystä, joka ei ole välttämätöntä tavaran kunnon, ominaisuuksien ja toiminnan tarkastamiseksi.  Peruutusoikeuden loppu.


Jos haluat perua ostosopimuksen, täytä ystävällisesti tietosi ja toimita tämä tai vastaava palautuslomake meille osoitteeseen: GUSTI LEDER GMBH - RETURNS WAREHOUSE, BÜRGERSEEWEG 850, 17235 NEUSTRELITZ, info@gusti-nahka.fi

Palautuslomakemalli     

- Minä/me (*) peruutan/peruutamme täten sopimuksen, jonka minä olen/me olemme (*) tehnyt/tehneet seuraavien tavaroiden ostamisesta (*)/ seuraavan palvelun tarjoamisesta (*).

-Tilattu PVM (*)/vastaanotettu PVM (*)

-Kuluttajan (kuluttajien) nimi/nimet

-Kuluttajan (kuluttajien) osoite/osoitteet

- Kuluttajan (kuluttajien) allekirjoitus/allekirjoitukset (vain paperilla lähetettävien ilmoitusten osalta).

- Päivämäärä

_______________

(*) Tarpeeton yliviivataan.

Viimeksi katsottu
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de