Sulje suodatin
 •  
 •  
 •  
 •  
alkaen asti
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
8 alkaen 8
Tällä suodatuksella ei löytynyt mitään tietoja!
Bennett model
Bennett
Kuriirireppu selkäreppu läppärireppu reppu ruskea nahkainen 12 litraa
84,95 € *
Bendik model
Bendik
Rolltop kuriirireppu kuriiri reppu nahkareppu Vintage City Outdoor läppäri koulureppu vaellusreppu nahkainen 18L ruskea
124,95 € *
Nolan model
Nolan
Reppu nahkareppu kaupunkireppu vaellusreppu viintage läppärireppu opiskelureppu selkäreppu ruskea
99,95 € *
8 alkaen 8

Gustin reppu aidosta nahasta - aina käytännöllinen ja toimiva

Viime vuosina reppujen suosio on lisääntynyt enemmän kuin koskaan, ja niistä on tullut uskollisia kumppaneitamme jokapäiväisen elämän seikkailuissa. Reppuja on kaikenmuotoisia, -värisiä ja -kokoisia busseissa ja junissa, pyöräilijöiden ja ohikulkijoiden selässä matkalla yliopistoon, toimistoon tai illalla treffeille töiden jälkeen. Reppu on palannut yhteiskunnan keskiöön. Ei siis ole mikään yllätys, että myös nahkaiset reput nauttivat yhä suurempaa suosiota. Olivatpa ne sitten sileää nahkaa tai mokkanahkaa, nahkareput ilmentävät tekstuurinsa ja laadukkaan, kestävän materiaalinsa ansiosta klassista, eleganttia bisneslookia yhtä täydellisesti kuin suurkaupungin rentoa, urbaania elämäntyyliä tai luontoa rakastavaa boho-vintagehenkistä suuntaa.

 

Sisällysluettelo

Gusti Nahka:n reput: monipuolisia, kestäviä ja pitkäikäisiä
Varustettu joka tilanteeseen: etsimässä täydellistä nahkareppua
Mikä nahka sopii sinulle parhaiten ja miten hoidat sitä oikein?
Valitse "Gusti Leder nature" ja "Gusti Leder studio" välillä ja löydä täydellinen nahkainen reppu sinun tarpeisiisi!
Gusti Nahka.n reput aidosta nahasta - oikea valinta joka tapauksessa!

 

Gusti Nahka:n reput: monipuolisia, kestäviä ja pitkäikäisiä

Me Gusti Nahka:lla pidämme kiinni tuotteidemme kestävyydestä, ja siksi valmistamme reput 100 % aidosta nahasta. Monipuoliset nahkaiset reppumme tekevät vaikutuksen paitsi yksilöllisellä muotoilullaan myös jokapäiväiseen käyttöön soveltuvuudellaan sekä visuaalisella ja toiminnallisella monipuolisuudellaan. Meiltä löydät ihanteellisen nahkakumppanin kaikkiin elämäntilanteisiin - sporttinen, klassinen, romanttinen, moderni,  vintage...Jokainen nahkareppumallimme on erilainen, mutta aina tyylikäs. Meidän Gusti Nahka:n nahkaiset reput ovat ainutlaatuisia materiaalinsa nahan ansiosta. Ne ovat ajattoman kauniita, laadukkaasti valmistettuja ja pitkäikäisiä.

 

Varustettu joka tilanteeseen: etsimässä täydellistä nahkareppua

Markkinoilla olevien erilaisten selkäreppujen valikoima muodon, koon, värin, materiaalin jne. suhteen voi laittaa pään pyörälle. Tästä syystä meille on tärkeää, että jokainen Gustin asiakas löytää itselleen täydellisen nahkarepun, jonka avulla hän voi kantaa arjen pienemmät ja suuremmat haasteet - tasaisesti jakautuneena selälle ja hartioille.

Kaikille Gusti-nahkarepuillemme on yhteistä harkittu sisäosa. Suuren päälokeron lisäksi useissa malleissa on paikka kannettavalle tietokoneelle sekä useita sisä- ja ulkotaskuja. Loppuun asti suunniteltu ja toimiva reppu säilyttää tavarasi turvallisesti ja järkevästi järjestyksessä. Samalla tarranauha-, magneetti-, vetoketju- ja solkikiinnikkeet takaavat että reppu pysyy kiinni ja asiakirjat, kansiot, muistiot, laitteet jne. pysyvät luotettavasti paikoillaan. Gustin valikoima kattaa useita erilaisia reppumalleja. Näin löydät jokaiseen tilanteeseen ihanteellisen nahkarepun.

 

Tässä on tiivis yleiskatsaus yleisimpiin naisten nahkarepun luokituksiin, joita löydät Gusti Nahka-verkkokaupastamme:

 

Katseenvangitsija: Kompakti

Näille melko pienille nahkarepuille, joiden tilavuus on enintään noin 10 litraa, on ominaista ennen kaikkea niiden kätevä koko. Tämän luokan reppumallit ovat ihanteellisia kumppaneita, jos haluat pitää molemmat kädet vapaina seuraavalla ostosreissullasi kavereiden kanssa ilman, että sinun tarvitsee jättää välttämättömät tavarasi, kuten lompakko, känny, vesipullo, purukumi ja lempikirja, kotiin. Ja pienenä lisukkeena kakun päälle on jopa tilaa välipalalaatikolle.

 

Tyylikäs toimistossa ja yliopistossa: Allrounder

Tämä on reppujen ehdoton klassikko. Tämäntyyppisten nahkareppujen tilavuus on jopa noin 18 litraa, joten niissä on tilaa paitsi välttämättömille tavaroille myös kaikelle, mitä tarvitset päivittäin yliopistossa tai toimistossa. Useimpiin tämän kokoisiin Gusti-reppuihin integroitu kannettava tietokoneen lokero tarjoaa mahdollisuuden säilyttää läppäriä turvallisesti ja iskunvaimennuksella, kun taas tilavaan päälokeroon mahtuu asiakirjojen ja papereiden lisäksi myös vesipullo, meikkilaukku, penaali ja lounas.

 

Optimaalinen päiväretkille ja vapaa-ajanviettoon: Tilava.

Päiväretkillä on yksinkertaisesti varauduttava kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Siksi kannattaa valita nahkainen reppu, jonka tilavuus on vähintään 20 litraa. Näissä tilavissa malleissa on yleensä useita ulko- ja sisäosastoja, joten kaikki piknikillä tarvittava mahtuu yhtä helposti mukaan kuin myös huopa tai sadetakki. Samalla näitä reppuja on mukava kantaa - koko päivän.

 

Mikä nahka sopii sinulle parhaiten ja miten hoidat sitä oikein?  

Valikoimassamme on reppuja, jotka on valmistettu kolmesta eri nahkatyypistä. Sinulla on siis mahdollisuus valita:

 

Vuohennahasta valmistetut Gustin reput on valmistettu sileästä nahasta. Aluksi nämä nahkareput ovat yleensä hieman jäykkiä, mutta ne muuttuvat nopeasti joustavammiksi ja pehmeämmiksi säännöllisen käytön ja asianmukaisen hoidon ansiosta. Jotta voit nauttia vuohennahkaisesta repustasi pitkään, on erityisen suositeltavaa käyttää mehiläisvahaan perustuvia hoitotuotteita, sillä ne toimivat koko pinnan suojakalvona ja suojaavat siten nahkaa lialta ja kosteudelta ja vaikuttavat samalla kosteuttavasti.

Naudan- tai puhvelinnahasta valmistetut reput ovat sen sijaan hieman paksumman materiaalinsa ansiosta kestävämpiä kuin vuohennahasta valmistetut laukut. Jonkin ajan kuluttua nämä nahat tuntuvat kuitenkin myös pehmeämmiltä. Hoidon suhteen on tärkeää kiinnittää huomiota uuden suosikkiesineesi tekstuuriin, sillä mokkanahka vaatii yleensä erilaista hoitoa kuin sileä nahka.

Sileästä nahasta valmistettuihin reppuihin sopivat erityisesti tuotteet, jotka kosteuttavat ja muodostavat pintaan suojakalvon. Siksi nahkavoiteisiin, nahkavoiteisiin, nahkabalsameihin tai nahkarasvoihin perustuvat hoitotuotteet ovat ihanteellisia.

Karheasta nahasta valmistettuja reppuja on sen sijaan aika ajoin karhennettava erityisellä harjalla tai muovisienellä, jotta niihin ei muodostu ajan mittaan rasvaisia, sileitä kohtia ja jotta mahdollinen lika voidaan harjata pois. Älä käytä nestemäisiä hoitotuotteita, sillä mokka ei siedä kosteutta. Pinnan suojaamiseen voidaan kuitenkin käyttää mokkanahalle ja sileälle nahalle tarkoitettua vedenpitävää suihketta.

Jos etsit lisätietoja nahkatyypeistä ja nahan hoidosta tai jos haluat oppia lisää nahasta yleensä, tutustu meidän nahkatietosanakirjaan.

 


Valitse "Gusti Leder nature" ja "Gusti Leder studio" välillä ja löydä täydellinen nahkainen reppu sinun tarpeisiisi!

Niin erilaisia kuin tuotteemme ovatkin, ovat myös tuotesarjamme erilaisia, joihin nämä tuotteet kuuluvat. Esimerkiksi Gusti Leder nature -malliston repuissa on kyse kestävyydestä. Tähän kuuluvat vain ne Gustin nahkatuotteet, jotka on valmistettu käsityönä pienissä perheyrityksissä Intiassa kasviparkitusta vuohennahasta perinteisin menetelmin. Yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus eivät siis ole tyhjiä fraaseja, sillä jokainen tuote on täysin ainutlaatuinen.

Gusti Leder studio -linjan reput tekevät vaikutuksen toiminnallisuudellaan ja mukavuudellaan yhdistettynä moderniin urbaaniin muotokieleen, joka on hyvin lähellä ajan sykettä. Tämän sarjan tuotteiden lehmännahka ja puhvelinnahka parkitaan kemiallisesti kromilla Intiassa sertifioiduissa tehtaissa, mikä tekee niistä erityisen kestäviä ja mittasuhteiltaan vakaita.

Päätä itse, mikä selkäreppu vastaa parhaiten tarpeitasi!


Gusti Nahka.n reput aidosta nahasta - oikea valinta joka tapauksessa!

Nahkareput kaikissa väreissään, muodoissaan ja koossaan ovat välttämättömiä kumppaneita jokapäiväisessä elämässämme ja samalla yksilöllisiä tyylin viimeistelijöitä. Selkäreppuja töihin, koululle, yliopstoon, toimistolle, metsäretkelle, kuntosalille - valikoima on valtava. Siksi on sitäkin tärkeämpää, ettet kadota yleiskuvaa, jotta voit itse päättää, mitä haluat uudelta nahkarepultasi. Tästä syystä me Gusti Lederillä olemme kiteyttäneet tärkeimmät seikat lyhyesti ja ytimekkäästi tähän:

 • Gustin nahkavalikoimasta löydät nahkareppuja, jotka on valmistettu vuohennahasta, naudannahasta ja puhvelinnahasta.
 • Voit valita kahdesta Gustin nahkatuotesarjasta: "Gusti Leder nature" ja "Gusti Leder studio".
 • Gusti Lederin reput voidaan erottaa sileästä nahasta ja mokkanahasta. Karheasta nahasta valmistetuissa laukuissa on samettinen pinta, kun taas sileästä nahasta valmistetuissa malleissa on tasainen rakenne.
 • Päiväreput aidosta nahasta ovat reppujen monitoimilaukkuja, sillä niiden avulla näytät yhtä hyvältä arjessa kuin elokuvateatterissa tai ravintolassa töiden jälkeen.
 • Kompaktit cityreput ovat ihanteellisia iltatreffeille, sillä niissä on tarpeeksi tilaa kaikille välttämättömille tavaroille.
 • Kun tarvitset mahdollisimman paljon säilytystilaa, niin suosittelemme meidän tilavia selkäreppuja. Ison avausaukon ansiosta ne ovat ihanteellisia kumppaneita jokapäiväisessä elämässä.

 

Gustin reppu aidosta nahasta - aina käytännöllinen ja toimiva Viime vuosina reppujen suosio on lisääntynyt enemmän kuin koskaan, ja niistä on tullut uskollisia kumppaneitamme jokapäiväisen... lue lisää »
Sulje ikkuna

Gustin reppu aidosta nahasta - aina käytännöllinen ja toimiva

Viime vuosina reppujen suosio on lisääntynyt enemmän kuin koskaan, ja niistä on tullut uskollisia kumppaneitamme jokapäiväisen elämän seikkailuissa. Reppuja on kaikenmuotoisia, -värisiä ja -kokoisia busseissa ja junissa, pyöräilijöiden ja ohikulkijoiden selässä matkalla yliopistoon, toimistoon tai illalla treffeille töiden jälkeen. Reppu on palannut yhteiskunnan keskiöön. Ei siis ole mikään yllätys, että myös nahkaiset reput nauttivat yhä suurempaa suosiota. Olivatpa ne sitten sileää nahkaa tai mokkanahkaa, nahkareput ilmentävät tekstuurinsa ja laadukkaan, kestävän materiaalinsa ansiosta klassista, eleganttia bisneslookia yhtä täydellisesti kuin suurkaupungin rentoa, urbaania elämäntyyliä tai luontoa rakastavaa boho-vintagehenkistä suuntaa.

 

Sisällysluettelo

Gusti Nahka:n reput: monipuolisia, kestäviä ja pitkäikäisiä
Varustettu joka tilanteeseen: etsimässä täydellistä nahkareppua
Mikä nahka sopii sinulle parhaiten ja miten hoidat sitä oikein?
Valitse "Gusti Leder nature" ja "Gusti Leder studio" välillä ja löydä täydellinen nahkainen reppu sinun tarpeisiisi!
Gusti Nahka.n reput aidosta nahasta - oikea valinta joka tapauksessa!

 

Gusti Nahka:n reput: monipuolisia, kestäviä ja pitkäikäisiä

Me Gusti Nahka:lla pidämme kiinni tuotteidemme kestävyydestä, ja siksi valmistamme reput 100 % aidosta nahasta. Monipuoliset nahkaiset reppumme tekevät vaikutuksen paitsi yksilöllisellä muotoilullaan myös jokapäiväiseen käyttöön soveltuvuudellaan sekä visuaalisella ja toiminnallisella monipuolisuudellaan. Meiltä löydät ihanteellisen nahkakumppanin kaikkiin elämäntilanteisiin - sporttinen, klassinen, romanttinen, moderni,  vintage...Jokainen nahkareppumallimme on erilainen, mutta aina tyylikäs. Meidän Gusti Nahka:n nahkaiset reput ovat ainutlaatuisia materiaalinsa nahan ansiosta. Ne ovat ajattoman kauniita, laadukkaasti valmistettuja ja pitkäikäisiä.

 

Varustettu joka tilanteeseen: etsimässä täydellistä nahkareppua

Markkinoilla olevien erilaisten selkäreppujen valikoima muodon, koon, värin, materiaalin jne. suhteen voi laittaa pään pyörälle. Tästä syystä meille on tärkeää, että jokainen Gustin asiakas löytää itselleen täydellisen nahkarepun, jonka avulla hän voi kantaa arjen pienemmät ja suuremmat haasteet - tasaisesti jakautuneena selälle ja hartioille.

Kaikille Gusti-nahkarepuillemme on yhteistä harkittu sisäosa. Suuren päälokeron lisäksi useissa malleissa on paikka kannettavalle tietokoneelle sekä useita sisä- ja ulkotaskuja. Loppuun asti suunniteltu ja toimiva reppu säilyttää tavarasi turvallisesti ja järkevästi järjestyksessä. Samalla tarranauha-, magneetti-, vetoketju- ja solkikiinnikkeet takaavat että reppu pysyy kiinni ja asiakirjat, kansiot, muistiot, laitteet jne. pysyvät luotettavasti paikoillaan. Gustin valikoima kattaa useita erilaisia reppumalleja. Näin löydät jokaiseen tilanteeseen ihanteellisen nahkarepun.

 

Tässä on tiivis yleiskatsaus yleisimpiin naisten nahkarepun luokituksiin, joita löydät Gusti Nahka-verkkokaupastamme:

 

Katseenvangitsija: Kompakti

Näille melko pienille nahkarepuille, joiden tilavuus on enintään noin 10 litraa, on ominaista ennen kaikkea niiden kätevä koko. Tämän luokan reppumallit ovat ihanteellisia kumppaneita, jos haluat pitää molemmat kädet vapaina seuraavalla ostosreissullasi kavereiden kanssa ilman, että sinun tarvitsee jättää välttämättömät tavarasi, kuten lompakko, känny, vesipullo, purukumi ja lempikirja, kotiin. Ja pienenä lisukkeena kakun päälle on jopa tilaa välipalalaatikolle.

 

Tyylikäs toimistossa ja yliopistossa: Allrounder

Tämä on reppujen ehdoton klassikko. Tämäntyyppisten nahkareppujen tilavuus on jopa noin 18 litraa, joten niissä on tilaa paitsi välttämättömille tavaroille myös kaikelle, mitä tarvitset päivittäin yliopistossa tai toimistossa. Useimpiin tämän kokoisiin Gusti-reppuihin integroitu kannettava tietokoneen lokero tarjoaa mahdollisuuden säilyttää läppäriä turvallisesti ja iskunvaimennuksella, kun taas tilavaan päälokeroon mahtuu asiakirjojen ja papereiden lisäksi myös vesipullo, meikkilaukku, penaali ja lounas.

 

Optimaalinen päiväretkille ja vapaa-ajanviettoon: Tilava.

Päiväretkillä on yksinkertaisesti varauduttava kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Siksi kannattaa valita nahkainen reppu, jonka tilavuus on vähintään 20 litraa. Näissä tilavissa malleissa on yleensä useita ulko- ja sisäosastoja, joten kaikki piknikillä tarvittava mahtuu yhtä helposti mukaan kuin myös huopa tai sadetakki. Samalla näitä reppuja on mukava kantaa - koko päivän.

 

Mikä nahka sopii sinulle parhaiten ja miten hoidat sitä oikein?  

Valikoimassamme on reppuja, jotka on valmistettu kolmesta eri nahkatyypistä. Sinulla on siis mahdollisuus valita:

 

Vuohennahasta valmistetut Gustin reput on valmistettu sileästä nahasta. Aluksi nämä nahkareput ovat yleensä hieman jäykkiä, mutta ne muuttuvat nopeasti joustavammiksi ja pehmeämmiksi säännöllisen käytön ja asianmukaisen hoidon ansiosta. Jotta voit nauttia vuohennahkaisesta repustasi pitkään, on erityisen suositeltavaa käyttää mehiläisvahaan perustuvia hoitotuotteita, sillä ne toimivat koko pinnan suojakalvona ja suojaavat siten nahkaa lialta ja kosteudelta ja vaikuttavat samalla kosteuttavasti.

Naudan- tai puhvelinnahasta valmistetut reput ovat sen sijaan hieman paksumman materiaalinsa ansiosta kestävämpiä kuin vuohennahasta valmistetut laukut. Jonkin ajan kuluttua nämä nahat tuntuvat kuitenkin myös pehmeämmiltä. Hoidon suhteen on tärkeää kiinnittää huomiota uuden suosikkiesineesi tekstuuriin, sillä mokkanahka vaatii yleensä erilaista hoitoa kuin sileä nahka.

Sileästä nahasta valmistettuihin reppuihin sopivat erityisesti tuotteet, jotka kosteuttavat ja muodostavat pintaan suojakalvon. Siksi nahkavoiteisiin, nahkavoiteisiin, nahkabalsameihin tai nahkarasvoihin perustuvat hoitotuotteet ovat ihanteellisia.

Karheasta nahasta valmistettuja reppuja on sen sijaan aika ajoin karhennettava erityisellä harjalla tai muovisienellä, jotta niihin ei muodostu ajan mittaan rasvaisia, sileitä kohtia ja jotta mahdollinen lika voidaan harjata pois. Älä käytä nestemäisiä hoitotuotteita, sillä mokka ei siedä kosteutta. Pinnan suojaamiseen voidaan kuitenkin käyttää mokkanahalle ja sileälle nahalle tarkoitettua vedenpitävää suihketta.

Jos etsit lisätietoja nahkatyypeistä ja nahan hoidosta tai jos haluat oppia lisää nahasta yleensä, tutustu meidän nahkatietosanakirjaan.

 


Valitse "Gusti Leder nature" ja "Gusti Leder studio" välillä ja löydä täydellinen nahkainen reppu sinun tarpeisiisi!

Niin erilaisia kuin tuotteemme ovatkin, ovat myös tuotesarjamme erilaisia, joihin nämä tuotteet kuuluvat. Esimerkiksi Gusti Leder nature -malliston repuissa on kyse kestävyydestä. Tähän kuuluvat vain ne Gustin nahkatuotteet, jotka on valmistettu käsityönä pienissä perheyrityksissä Intiassa kasviparkitusta vuohennahasta perinteisin menetelmin. Yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus eivät siis ole tyhjiä fraaseja, sillä jokainen tuote on täysin ainutlaatuinen.

Gusti Leder studio -linjan reput tekevät vaikutuksen toiminnallisuudellaan ja mukavuudellaan yhdistettynä moderniin urbaaniin muotokieleen, joka on hyvin lähellä ajan sykettä. Tämän sarjan tuotteiden lehmännahka ja puhvelinnahka parkitaan kemiallisesti kromilla Intiassa sertifioiduissa tehtaissa, mikä tekee niistä erityisen kestäviä ja mittasuhteiltaan vakaita.

Päätä itse, mikä selkäreppu vastaa parhaiten tarpeitasi!


Gusti Nahka.n reput aidosta nahasta - oikea valinta joka tapauksessa!

Nahkareput kaikissa väreissään, muodoissaan ja koossaan ovat välttämättömiä kumppaneita jokapäiväisessä elämässämme ja samalla yksilöllisiä tyylin viimeistelijöitä. Selkäreppuja töihin, koululle, yliopstoon, toimistolle, metsäretkelle, kuntosalille - valikoima on valtava. Siksi on sitäkin tärkeämpää, ettet kadota yleiskuvaa, jotta voit itse päättää, mitä haluat uudelta nahkarepultasi. Tästä syystä me Gusti Lederillä olemme kiteyttäneet tärkeimmät seikat lyhyesti ja ytimekkäästi tähän:

 • Gustin nahkavalikoimasta löydät nahkareppuja, jotka on valmistettu vuohennahasta, naudannahasta ja puhvelinnahasta.
 • Voit valita kahdesta Gustin nahkatuotesarjasta: "Gusti Leder nature" ja "Gusti Leder studio".
 • Gusti Lederin reput voidaan erottaa sileästä nahasta ja mokkanahasta. Karheasta nahasta valmistetuissa laukuissa on samettinen pinta, kun taas sileästä nahasta valmistetuissa malleissa on tasainen rakenne.
 • Päiväreput aidosta nahasta ovat reppujen monitoimilaukkuja, sillä niiden avulla näytät yhtä hyvältä arjessa kuin elokuvateatterissa tai ravintolassa töiden jälkeen.
 • Kompaktit cityreput ovat ihanteellisia iltatreffeille, sillä niissä on tarpeeksi tilaa kaikille välttämättömille tavaroille.
 • Kun tarvitset mahdollisimman paljon säilytystilaa, niin suosittelemme meidän tilavia selkäreppuja. Ison avausaukon ansiosta ne ovat ihanteellisia kumppaneita jokapäiväisessä elämässä.

 

Viimeksi katsottu
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de