Tietosuojaseloste

Yksityisyytesi suojaaminen verkkosivustoamme käyttäessäsi on meille erityisen tärkeää. Seuraavassa kerromme sinulle nimettömien ja henkilökohtaisten tietojen keräämisestä.

Tietosuojaseloste

1.    Palveluntarjoaja / tietosuojasta vastaava henkilö

Tämä verkkosivusto on tämän yrityksen palvelu

 

Gusti Leder Stores GmbH

Pettenkoferstraße 4b,

10247 Berlin 

 

Puhelin: +49 (0) 381 / 799 90031*

Sähköposti: info@gusti-nahka.fi

 Edustajana toimitusjohtaja Felicity Pietsch

 Rekisteröity Berliinin Charlottenburgin maistraatin kaupparekisteriin numerolla HRB 181370 B.

*Huomaa, että tämä ei ole puhelinnumero, josta tavoitat asiakastukemme.

 

2.    Tietosuojavaltuutettu

ecolaw Gesellschaft für Datensicherheit und Datenschutz mbH

Herr Florian König

Roseggerstraße 1, D-38440 Wolfsburg

Puhelin: +49 (0)5361 27 29 293

Faxi +49 (0)5361 27 29 296

datenschutz@ecolaw.de

www.ecolaw.de

Rekisteröity Braunschweigin maistraatin kaupparekisteriin numerolla HRB 203444.

 

3.    Toimivaltainen valvontaviranomainen

Der Landesbeauftragte für Datenschutz und Informationsfreiheit (Tietosuojasta ja tiedonvälityksen vapaudesta vastaava valtionvaltuutettu), Alt-Moabit 59-61, 10555 Berlin, Puhelin: +49 30 13889-0, Faxi: +49 30 2155050, Sähköposti: mailbox@datenschutz-berlin.de

 

4.    Yleistä

Säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi (esim. titteli, nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, pankkiyhteystiedot, luottokortin numero) asiaankuuluvien lakisääteisten tietosuojasäännösten, erityisesti tietosuoja-asetuksen (DSGVO), liittovaltion tietosuojalain (BDSG) ja muiden tietoihin liittyvien lakien, kuten televiestinnän ja telemedian tietosuojasäädösten (TTDSG) mukaisesti.

DSGVO:n ja muiden säännösten mukaan tietojen käsittely ja käyttö on sallittua vain, jos DSGVO tai muu oikeudellinen säännös nimenomaisesti sallii sen tai jos rekisteröity antaa siihen suostumuksensa (kielto, johon liittyy lupavarauma). Näiden oikeudellisten perustietojen mukaan tietojen käsittely ja käyttö on sallittua erityisesti vain, jos

a)      rekisteröity on antanut suostumuksensa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten;

b)       käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa rekisteröity on osapuolena, tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi rekisteröidyn pyynnöstä;

c)      käsittely on tarpeen rekisterinpitäjään kohdistuvan oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi;

d)      käsittely on tarpeen rekisteröidyn tai muun luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojaamiseksi;

e)      käsittely on tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseksi tai rekisterinpitäjälle kuuluvan julkisen vallan käyttämiseksi;

f)       käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi, paitsi jos rekisteröidyn edut tai perusoikeudet ja -vapaudet syrjäyttävät nämä edut, jotka edellyttävät henkilötietojen suojaa, erityisesti jos rekisteröity on lapsi.

Näin ollen käytämme ja käsittelemme henkilötietojasi vain sopimuksen käsittelyn sallitun laajuuden puitteissa tai jos olet antanut tietoon perustuvan suostumuksesi.

Periaatteessa emme luovuta henkilötietojasi, mukaan lukien osoitetta ja sähköpostiosoitetta, kolmansille osapuolille. Poikkeuksena tästä ovat palvelukumppanimme, jotka vaativat tietojen toimittamista sopimussuhteen hoitamiseksi tai jos olemme nimenomaisesti ilmoittaneet tästä. Näissä tapauksissa siirrettävien tietojen laajuus rajoitetaan kuitenkin aina välttämättömään vähimmäismäärään.

5.    Anonyymi tiedonkeruu

Periaatteessa voit vierailla verkkosivustollamme kertomatta meille, kuka olet. Saamme tietää ainoastaan

- Internet-palveluntarjoajasi nimen

- verkkosivuston, jolta vierailet luonamme (referrer URL)

- verkkosivustomme sivut, joilla vierailet

- vierailusi päivämäärän ja -ajan sekä siirrettyjen tietojen määrän

- onnistuneesta hausta

- haku pyynnön esittäneen tietokoneen/päätelaitteen selaimen tyypin ja version

- haku pyynnön esittäneen tietokoneen/laitteen käyttöjärjestelmän

- haku pyynnön tehneen tietokoneen/laitteen IP-osoitteen

Näitä tietoja arvioidaan vain tilastollisiin tarkoituksiin. Yksittäisenä käyttäjänä pysyt luonnollisesti nimettömänä, eikä henkilötietojasi yhdistetä, ellet ole nimenomaisesti suostunut tähän tai jokin alla luetelluista tapauksista koskee sinua.

6.    Henkilötietojen kerääminen, kun vierailet verkkosivustollamme ja käytät palveluitamme yleisesti.

Keräämme henkilötietoja vain, jos annat ne vapaaehtoisesti ja omasta tahdostasi. Näin voi olla esimerkiksi silloin, kun teet tilauksen tai rekisteröidyt palveluihin, joita varten tarvitaan henkilötietojen rekisteröintiä (esim. tilauksia, erikoistarjouksia, kilpailuja, uutiskirjeen lähettämistä tai vastaavaa varten). Tällaisissa tapauksissa keräämme vain ne tiedot, joiden keräämiseen meillä on laillinen valtuutus ja jotka ovat ehdottoman välttämättömiä pyytämiesi palveluiden suorittamiseksi (esimerkiksi tilausten tapauksessa tämä on yleensä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi; uutiskirjeeseen rekisteröitymisen tapauksessa esimerkiksi vain sähköpostiosoitteesi). Jos keräämme sinulta henkilötietoja (esimerkiksi yhteydenotto- tai tilauslomakkeen kautta), sinun tarvitsee antaa vain vaaditut tiedot. Pakolliset tietokentät on merkitty tähdellä. Kaikki antamasi lisätiedot ovat täysin vapaaehtoisia, eikä sinun tarvitse luovuttaa niitä. Jos kuitenkin annat nämä tiedot, annat meille suostumuksesi siihen, että voimme myös tallentaa ja käsitellä näitä tietojasi kussakin tapauksessa mainittua tarkoitusta varten; joissakin tapauksissa pyydämme myös nimenomaista suostumustasi tietosuojalainsäädännön mukaisiin tarkoituksiin, jotka edellyttävät nimenomaista suostumusta, jonka voit tietenkin antaa vapaaehtoisesti, joka ei ole sidottu mihinkään muihin vaatimuksiin ja joka voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuudessa.

Mahdollisimman suuren turvallisuuden varmistamiseksi tietosi siirretään salattuna TLS-salauksen avulla. Näin estetään se, että kolmannet osapuolet käyttävät tietoja väärin. Säilytämme ja käsittelemme tietojasi vain Euroopan unionissa sijaitsevilla palvelimilla. Tietoja ei lähtökohtaisesti siirretä kolmansiin maihin, ellei meillä ole siihen lakisääteistä oikeutta ja/tai velvollisuutta tai ellet ole antanut nimenomaista ennakkosuostumustasi. Nämä tapaukset merkitään kuitenkin myös selvästi jokaisessa tilanteessa..

7.    Tietojenkäsittely sopimuksen täytäntöönpanoa varten

7.1 Käsittelyn tarkoitus

Annat meille henkilötietojasi esimerkiksi tilausprosessin yhteydessä. Tässä yhteydessä tähdellä merkityt pakolliset tiedot ovat henkilötietoja, joita tarvitaan sopimuksen tekemiseen kanssamme. Sinun ei tietenkään ole pakko antaa henkilötietojasi. Ilman vaadittujen tietojen toimittamista (tilauksen tapauksessa esimerkiksi osoitteesi) emme kuitenkaan voi tarjota pyytämääsi palvelua (esim. sopimuksen täyttämistä). Joidenkin maksutapahtumien yhteydessä tarvitsemme tarvittavat maksutiedot, jotta voimme välittää ne käyttämällemme maksupalveluntarjoajalle. Tilausprosessin aikana antamiesi tietojen käsittely on siis aina sopimuksen käytäntöönpanoa varten.

7.2 Oikeudellinen perusta

Käsittelyn oikeusperustana on Art. 6 Abs. 1 b) DSGVO.

7.3 Vastaanottajakategoriat

Maksupalvelun tarjoaja, kuljetuspalvelun tarjoaja, tavarahallintajärjestelmä, toimittajat (tarvittaessa dropshipping).

Henkilötietojasi ei siirretä kolmansille osapuolille muihin kuin jäljempänä lueteltuihin tarkoituksiin. Tietoja ei erityisesti luovuteta kolmansille osapuolille esimerkiksi mainostarkoituksiin ilman nimenomaista suostumustasi.

Jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, jos:

• olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohdan mukaisesti;

• tämä on tarpeen DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan b alakohdan mukaisesti kanssasi solmittujen sopimussuhteiden käsittelyä varten, esim. luottolaitoksille sopimuksessa sovittujen maksujen käsittelyä varten tai, jos sopimuksessa sovittuja maksuja ei ole suoritettu, lakimiehille ja oikeudellisia palveluja tarjoaville yrityksille oikeudellista täytäntöönpanoa varten;

• jos tietojen luovuttamiseen on olemassa DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 virkkeen 1 alakohdan c alakohdan mukainen oikeudellinen velvoite; tai

• tietojen luovuttaminen on tarpeen DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan f alakohdan mukaisten oikeudellisten vaateiden esittämistä, toimeen panemista tai puolustamista varten, eikä ole syytä olettaa, että sinulla on ylivoimainen ja suojelemisen arvoinen etu, jonka vuoksi tietojasi ei saa luovuttaa.

 

7.4 Tallennusaika

Säilytämme sopimuksen käsittelyä varten tarvittavat tiedot lakisääteisen takuun ja tarvittaessa sopimustakuuajan päättymiseen saakka.

Säilytämme kauppa- ja verolainsäädännön edellyttämät tiedot laissa säädettyjen määräaikojen ajan, säännöllisesti kymmenen vuotta (vrt. HGB 257 §, AO 147 §).

Sähköpostiosoitteet, jotka saamme vain uutiskirjeiden lähettämistä varten, poistetaan välittömästi heti, kun peruutat uutiskirjeen tilauksen. 

 

8.    Evästeiden käyttö

Käytämme evästeitä tehdäksemme vierailusta verkkosivustollamme sujuvaa ja mahdollistaaksemme tiettyjen toimintojen käytön. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi. Suurin osa käyttämistämme evästeistä poistetaan kiintolevyltäsi selainistunnon päätyttyä tai kun kirjaudut ulos (ns. istuntoevästeet). Toiset evästeet jäävät tietokoneellesi, ja niiden avulla voimme tunnistaa tietokoneesi seuraavalla vierailullasi (ns. pysyvät evästeet). Nämä pysyvät evästeet tallennetaan eri ajanjaksoiksi. Kun vierailet verkkosivustollamme ensimmäistä kertaa, aukeaa sinulle ikkuna (evästeidenhallinta), jossa kerrotaan käyttämistämme evästeistä. Kun napsautat "Hyväksyn", annat meille suostumuksesi käyttää kaikkia evästeitä, laajennuksia ja palveluita, jotka on kuvattu tässä evästeiden hallinnassa ja niihin liittyvissä tietosuojailmoituksissa. Voit poistaa evästeiden käytön selaimesi kautta milloin tahansa. Huomaa, että verkkosivustomme ei ehkä toimi oikein, jos teet niin. Jos haluat muuttaa jo tallennettua evästeiden valintaa ja siten peruuttaa aiemmin antamasi suostumuksen tulevaisuutta varten, voit manuaalisesti hallita evästeiden käyttöasetuksia selaimessasi ja myös poistaa ne. Jos poistat kaikki evästeet, sinua pyydetään säätämään evästeasetukset uudelleen, kun vierailet verkkosivustollamme seuraavan kerran. Yksityiskohtaiset ohjeet evästeasetusten säätämiseen yleisimmissä selaimissa löytyvät seuraavista linkeistä:

 

Mozilla Firefox:

https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-und-website-daten-in-firefox-loschen?redirectlocale=de&redirectslug=Cookies+l%C3%B6schen

 

Microsoft Edge:

https://support.microsoft.com/de-de/help/4027947/microsoft-edge-delete-cookies

 

Google Chrome:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=de

 

Apple Safari:

https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/mac

 

Opera:

https://help.opera.com/de/latest/web-preferences/

 

9.  Google-palvelut

a) Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, joka on Google Ireland Limitedin, Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti (jäljempänä "Google") tarjoama web-analyysipalvelu. Google Analytics käyttää niin sanottuja "evästeitä", jotka tallennetaan tietokoneellesi ja joiden avulla voidaan analysoida verkkosivuston käyttöäsi. Evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstäsi siirretään Googlen yhdysvaltalaisille palvelimille ja tallennetaan sinne. Kun vierailet tällä verkkosivustolla, sinua pyydetään määrittämään yksityisyysasetuksesi. Täällä sinulla on mahdollisuus hyväksyä Google Analytics -palvelun käyttö tai hylätä se. Näin ollen käsittelyn oikeusperuste on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Heti kun hyväksyt Google Analyticsin käytön verkkosivustollamme, yhteys Googlen palvelimiin muodostetaan. Prosessin aikana Googlen palvelimelle välitetään seuraavat tiedot:

-        App-päivitykset

-        Klikkauspolku

-        Käynnin päivämäärä ja kellonaika

-        Laitetiedot

-        Lataukset

-        Flash-Versio

-        Sijaintitiedot

-        IP-osoite

-        JavaScript-tuki

-        Vieraillut sivut

-        Ostotoiminta

-        Lähettäjän URL-osoite

-        Käyttötiedot

-        Widget-vuorovaikutukset

-        Selaimen tiedot

Jos olet kirjautuneena Google-tilillesi, annat Googlelle mahdollisuuden yhdistää surffauskäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos Google-tililtäsi. Lisäksi Google Analyticsin käyttö johtaa näiden tietojen siirtämiseen seuraaville vastaanottajille:

-        Google Ireland Limited

-        Alphabet Inc.

-        Google LLC

Google voi lisäksi siirtää kerätyt tiedot toiseen maahan. Huomaa, että Google voi siirtää tietoja Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojan tasoa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, on olemassa vaara, että Yhdysvaltojen viranomaiset käsittelevät tietojasi valvonta- ja seurantatarkoituksiin ilman, että sinulla on mahdollisuutta hakea siihen muutosta. Et välttämättä saa edes mitään tietoa tästä. Googlen mukaan tietojasi voidaan siirtää alla lueteltuihin maihin. Tämä voi tapahtua eri tarkoituksiin, kuten tietojen varastointiin tai käsittelyyn:

-        Yhdysvallat

-        Singapore

-        Chile

-        Taiwan

Lisäksi Google tallentaa päätelaitteellesi erilaisia evästeitä. Näiden evästeiden avulla Google voi saada tietoja verkkosivustomme kävijöistä. Näitä tietoja käytetään markkinointi- ja analyysitarkoituksiin. Evästeet säilyvät päätelaitteessasi enintään 2 vuotta. Alla on yleiskatsaus evästeistä, jotka voivat liittyä Google Analyticsin käyttöön:

Nimi:: _ga

Tätä käytetään käyttäjien erotteluun.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 2 vuotta

 

Nimi: _gid

Tätä käytetään käyttäjien erotteluun.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 päivä

 

Nimi: _gat

Tätä käytetään pyyntöjen määrän rajoittamiseen.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 minuutti

 

Nimi: _dc_gtm_xxx

Tätä käytetään käyttäjien erotteluun.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 minuutti

 

Nimi: _gat_gtag_xxx

Tätä käytetään käyttäjien erotteluun.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 minuutti

 

Nimi: _gac_xx

Tämä sisältää tiedot siitä, mitä mainosta klikattiin.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 2 kuukautta, 29 päivää

 

Nimi: IDE

Tämän tunnisteen avulla Google voi tunnistaa käyttäjän eri verkkosivustoilla ja verkkotunnuksilla ja näyttää yksilöllistä mainontaa.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

 

Google Analyticsin käyttö voi tarvittaessa käynnistää muita tietojenkäsittelytoimia, joihin emme voi vaikuttaa. Jos haluat estää tietojen siirron, voit hylätä Google Analyticsin toiminnot. Tästä riippumatta suosittelemme, että kirjaudut säännöllisesti ulos käyttäjätililtäsi, kun olet käyttänyt sosiaalista verkostoa, mutta erityisesti ennen upotetun sisällön aktivoimista, sillä näin voit välttää profiilisi määrityksen kyseisellä palveluntarjoajalla. Googlen mukaan tietojen siirto Yhdysvaltoihin tapahtuu EU:n komission tietosuojaa koskevien vakiolausekkeiden määräysten mukaisesti. Lisätietoja tietosuojasta ja Googlen tietojen käytöstä on saatavilla seuraavalla Googlen verkkosivustolla: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy

 

b) Google Tag Manager

Käytämme verkkosivustollamme Google Tag Manageria, joka on Google Ireland Limitedin, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Irlanti (jäljempänä "Google") palvelu. Google Tag Manager on tunnisteiden hallintajärjestelmä. Sen avulla käyttäjä voi päivittää mittauskoodeja ja niihin liittyviä koodinpätkiä, joita kutsutaan yhteisesti "tunnisteiksi", käyttäjän verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa. Google Tag Manager -työkalu, jolla tunnisteet toteutetaan, on evästeetön verkkotunnus, eikä se kerää itse mitään henkilötietoja. Google Tag Manager mahdollistaa muiden tunnisteiden käynnistämisen, jotka puolestaan voivat kerätä tietoja. Google Tag Manager ei pääse käsiksi näihin tietoihin. Jos deaktivointi on tehty verkkotunnus- tai evästetasolla, se pysyy voimassa kaikissa Google Tag Managerin avulla toteutetuissa seurantatunnisteissa. Kun vierailet tällä verkkosivustolla, sinua pyydetään asettamaan tietosuoja-asetuksesi. Tässä voit hyväksyä tai hylätä Google Tag Manager -palvelun käytön. Näin ollen käsittelyn oikeusperuste on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Tag Manageria käytettäessä käsitellään seuraavia tietoja:

-        Aggregoidut tiedot tunnisteiden laukaisemisesta

Jos olet kirjautuneena Google-tilillesi, annat Googlelle mahdollisuuden yhdistää surffauskäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos Google-tililtäsi. Lisäksi Google Tag Managerin käyttö johtaa näiden tietojen siirtämiseen seuraaville vastaanottajille:

-      Google Ireland Limited

-      Alphabet Inc.

-      Google LLC

Google voi lisäksi siirtää kerätyt tiedot toiseen maahan. Huomaa, että Google voi siirtää tietoja Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojan tasoa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, on olemassa vaara, että Yhdysvaltojen viranomaiset käsittelevät tietojasi valvonta- ja seurantatarkoituksiin ilman, että sinulla on mahdollisuutta hakea muutosta siihen. Et välttämättä saa edes mitään tietoa tästä. Googlen mukaan tietojasi voidaan siirtää alla lueteltuihin maihin. Tämä voi tapahtua eri tarkoituksiin, kuten tietojen varastointiin tai käsittelyyn:

-                  Yhdysvallat

-                  Singapore

-                  Chile

-                  Taiwan

 

Jos haluat estää tietojen siirron, voit hylätä Google Tag Managerin toiminnot. Tästä huolimatta suosittelemme, että kirjaudut säännöllisesti ulos käyttäjätililtäsi, kun olet käyttänyt sosiaalista verkostoa, mutta erityisesti ennen upotetun sisällön aktivoimista, sillä näin voit välttää profiilisi määrityksen kyseisellä palveluntarjoajalla. Googlen mukaan tietojen siirto Yhdysvaltoihin tapahtuu EU:n komission tietosuojaa koskevien vakiolausekkeiden määräysten mukaisesti. Lisätietoja tietosuojasta ja Googlen tietojen käytöstä on saatavilla seuraavalla Googlen verkkosivustolla:  https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de

 

c) Google DoubleClick

Käytämme verkkosivustollamme Google Ireland Limitedin, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Irlanti, (jäljempänä "Google") verkkomarkkinointityökalua "DoubleClick". DoubleClick käyttää muun muassa evästeitä eli pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan paikallisesti päätelaitteesi verkkoselaimen välimuistiin. Google käyttää evästetunnistetta tallentaakseen, mitä mainoksia näytetään missäkin selaimessa. Tällä estetään mainosten näyttäminen useammin kuin kerran. DoubleClick voi käyttää evästetunnuksia myös niin sanottujen konversioiden tallentamiseen, jotka liittyvät mainospyyntöihin. Näin on esimerkiksi silloin, kun näet DoubleClick-mainoksen ja myöhemmin vierailet mainostaneen yrityksen verkkosivustolla samalla selaimella ja ostat sieltä jotain. Googlen mukaan edellä mainitut evästeet eivät sisällä henkilötietoja. Käyttämällä DoubleClickiä selaimesi muodostaa automaattisesti suoran yhteyden Googlen palvelimeen. Kun vierailet tällä verkkosivustolla, sinua pyydetään määrittämään yksityisyysasetuksesi. Täällä sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä DoubleClick-palvelun käyttö. Näin ollen käsittelyn oikeusperuste on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Heti kun hyväksyt Google Analyticsin käytön verkkosivustollamme, yhteys Googlen palvelimiin muodostetaan. Seuraava luettelo sisältää kaikki DoubleClickin keräämät tai sen avulla kerätyt (henkilö)tiedot:

-        Selaimen tiedot

-        Klikkauspolku

-        Evästetiedot

-        Vierailun päivämäärä ja kellonaika

-        Demografiset tiedot

-        Laitteentunnistus

-        Sijaintitiedot

-        Hardware-/Software tyyppi

-        Internet-palveluntarjoaja

-        IP-osoite

-        Mainosten katselutiheys

-        Verkkotunnusten tarjoaminen

-        Vuorovaikutustiedot

-        Sivunäkymät

-        Hakuhistoria

Jos sinulla on Google-käyttäjätili ja olet rekisteröitynyt, Google voi yhdistää vierailusi käyttäjätiliisi. Vaikka et olisi rekisteröitynyt Googleen tai et olisi kirjautunut sisään, on mahdollista, että Google saa ja tallentaa IP-osoitteesi. Lisäksi, kun käytetään DoubleClickiä, nämä tiedot välitetään seuraaville vastaanottajille:

-        Google Ireland Limited

-        Alphabet Inc.

-        Google LLC

Google voi lisäksi siirtää kerätyt tiedot toiseen maahan. Huomaa, että Google voi siirtää tietoja Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojan tasoa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, on olemassa vaara, että Yhdysvaltojen viranomaiset käsittelevät tietojasi valvonta- ja seurantatarkoituksiin ilman, että sinulla on mahdollisuutta hakea siihen muutosta. Et välttämättä saa edes mitään tietoa tästä. Googlen mukaan tietojasi voidaan siirtää alla lueteltuihin maihin. Tämä voi tapahtua eri tarkoituksiin, kuten tietojen varastointiin tai käsittelyyn:

-        Yhdysvallat

Lisäksi Google tallentaa päätelaitteellesi erilaisia evästeitä. Näiden evästeiden avulla Google voi saada tietoja verkkosivustomme kävijöistä. Näitä tietoja käytetään markkinointi- ja analyysitarkoituksiin. Evästeet säilyvät laitteessasi enintään vuoden ajan. Google Analyticsin käyttö voi tarvittaessa käynnistää muita tietojenkäsittelytoimia, joihin emme voi vaikuttaa. DoubleClick käyttää erilaisia keinoja tallentaakseen tietoja käyttäjän laitteeseen, jotka on lueteltu alla:

Nimi: test_cookie

Kuvaus: Testaa selaimen asetusoikeudet käyttäjän selaimessa.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 päivä

Domain: doubleclick.net

Nimi: IDE

 

Kuvaus: Sisältää satunnaisesti generoidun käyttäjätunnuksen. Tämän tunnisteen avulla Google voi tunnistaa käyttäjän eri verkkosivustoilla eri verkkotunnusten välillä ja näyttää yksilöllistä mainontaa.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

Domain: doubleclick.net

Jos haluat estää tietojen siirron, voit hylätä Google Analyticsin toiminnot. Tästä riippumatta suosittelemme, että kirjaudut säännöllisesti ulos käyttäjätililtäsi, kun olet käyttänyt sosiaalista verkostoa, mutta erityisesti ennen upotetun sisällön aktivoimista, sillä näin voit välttää profiilisi määrityksen kyseisellä palveluntarjoajalla. Googlen mukaan tietojen siirto Yhdysvaltoihin tapahtuu EU:n komission tietosuojaa koskevien vakiolausekkeiden määräysten mukaisesti. Lisätietoja tietosuojasta ja tietojen käytöstä Googlessa on seuraavalla Googlen verkkosivustolla:http://www.google.de/intl/de/policies/privacy

 

d) Google reCAPTCHA

Käytämme verkkosivustollamme Google reCAPTCHA -palvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Irlanti (jäljempänä "Google"). Käytämme Google reCAPTCHA:ta tarkistaaksemme, onko lomakkeisiimme täytetyt tiedot ihmisen tekemiä vai onko ne väärinkäyttäen tehty automaattisella, koneellisella käsittelyllä. Tämä on myös oikeutettu etumme Googlen reCAPTCHA:n käytön osalta. Oikeusperusta on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Google reCAPTCHA on ilmainen captcha-palvelu, joka suojaa verkkosivuja roskapostiohjelmilta ja muiden kuin ihmisten suorittamilta vierailuilta. Tätä palvelua käytetään yleisimmin, kun täytät lomakkeita internetissä. Captcha-palvelu on eräänlainen automaattinen testi, jolla varmistetaan, että internetissä tapahtuva toiminta on ihmisen eikä botin tekemä. Perinteiset captchat toimivat pienissä tehtävissä, jotka ihmisten on helppo ratkaista, mutta jotka aiheuttavat huomattavia vaikeuksia koneille. ReCAPTCHA:n avulla sinun ei enää tarvitse aktiivisesti ratkaista arvoituksia. Työkalu käyttää nykyaikaisia riskitekniikoita erottaakseen ihmiset boteista. Sinun tarvitsee vain rastittaa tekstikenttä "En ole robotti" ja Invisible reCAPTCHA:lla sekään ei ole enää tarpeen. ReCAPTCHA:n avulla lähdekoodiin integroidaan JavaScript-elementti, jonka jälkeen työkalu toimii taustalla ja analysoi käyttäjien käyttäytymistä. Ohjelmisto laskee näiden käyttäjän toimien perusteella niin sanotun captcha-pistemäärän. Google käyttää tätä pistemäärää laskeakseen, kuinka todennäköisesti olet ihminen jo ennen captchan syöttämistä. reCAPTCHAa tai captchoja yleensä käytetään aina silloin, kun botit voivat manipuloida tai väärinkäyttää tiettyjä toimintoja (kuten rekisteröintiä, kyselyitä jne.).

reCAPTCHA kerää käyttäjiltä henkilötietoja sen määrittämiseksi, ovatko verkkosivustomme toiminnot todella peräisin ihmisiltä. IP-osoite ja muut Googlen reCAPTCHA-palvelua varten tarvitsemat tiedot voidaan siis lähettää Googlelle. IP-osoitteet lyhennetään lähes aina etukäteen EU:n jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa, ennen kuin tiedot päätyvät Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle. Googlen mukaan IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin, ellet ole kirjautuneena Google-tililläsi, kun käytät reCAPTCHAa. Seuraavassa luettelossa on yleiskatsaus siitä, mitä henkilötietoja Google voi käsitellä, kun käytät reCAPTCHAa:

-         Referrer URL (sen sivun osoite, jolta kävijä tulee).

-         IP-osoite (z.B. 256.123.123.1)

-        Tiedot käyttöjärjestelmästä (esim. Windows, Mac OS X tai Linux).

-         Evästeet

-         Hiiren ja näppäimistön käyttäytyminen (jokainen hiirellä tai näppäimistöllä tekemäsi toiminto tallennetaan).

-         Päiväys- ja kieliasetukset (tietokoneeseen esiasetettu kieli tai päivämäärä tallennetaan).

-         Kaikki JavaScript-objektit

-         Näytön resoluutio (kertoo, kuinka monta pikseliä kuva sisältää).

 

Google voi lisäksi siirtää kerätyt tiedot toiseen maahan. Huomaa, että Google voi siirtää tietoja Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojan tasoa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, on olemassa vaara, että Yhdysvaltojen viranomaiset käsittelevät tietojasi valvonta- ja seurantatarkoituksiin ilman, että sinulla on mahdollisuutta hakea muutosta siihen. Et välttämättä saa edes mitään tietoa tästä. Googlen mukaan tietojasi voidaan siirtää alla lueteltuihin maihin. Tämä voi tapahtua eri tarkoituksiin, kuten tietojen varastointiin tai käsittelyyn:

-        Yhdysvallat

Lisäksi reCAPTCHA tallentaa päätelaitteellesi erilaisia evästeitä. Näiden evästeiden avulla Google voi saada tietoja tämän verkkosivuston kävijöistä. Seuraavassa on yleiskatsaus evästeistä, jotka voivat liittyä Google reCAPTCHA:n käyttöön:

Nimi: IDE

Arvo: WqTUmlnmv_qXyi_DGNPLESKnRNrpgXoy1K-pAZtAkMbHI-331669209164-8

Tarkoitus: Tämän evästeen asettaa yritys DoubleClick (joka on myös Googlen omistuksessa) rekisteröidäkseen ja raportoidakseen käyttäjän toimet verkkosivustolla, kun se on tekemisissä mainosten kanssa. Näin voidaan mitata mainonnan tehokkuutta ja toteuttaa asianmukaisia optimointitoimenpiteitä. IDE on tallennettu selaimiin verkkotunnuksen doubleclick.net alle.

Viimeinen voimassaolopäivä: vuoden kuluttua

Nimi: 1P_JAR

Arvo: 2019-5-14-12

Tarkoitus:  Tämä eväste kerää tilastoja verkkosivuston käytöstä ja mittaa konversioita. Konversio tapahtuu esimerkiksi silloin, kun käyttäjästä tulee ostaja. Evästettä käytetään myös näyttämään käyttäjille relevantteja mainoksia. Lisäksi evästettä voidaan käyttää estämään käyttäjää näkemästä samaa mainosta useammin kuin kerran..

Viimeinen voimassaolopäivä: yhden kuukauden kuluttua

Nimi: ANID

Arvo: U7j1v3dZa3316692091640xgZFmiqWppRWKOr

Tarkoitus:  Emme löytäneet paljon tietoa tästä evästeestä. Googlen tietosuojakäytännössä eväste mainitaan mainosevästeiden, kuten "DSID", "FLC", "AID" ja "TAID", yhteydessä. ANID on tallennettu verkkotunnuksen google.com alle.

Viimeinen voimassaolopäivä: 9 kuukauden kuluttua

Nimi: CONSENT

Arvo: YES+AT.de+20150628-20-0

Tarkoitus:  Eväste tallentaa käyttäjän suostumuksen eri Googlen palveluiden käyttöön. CONSENTia käytetään myös turvallisuustarkoituksiin käyttäjien todentamiseksi, kirjautumispetosten estämiseksi ja käyttäjätietojen suojaamiseksi luvattomilta hyökkäyksiltä.

Viimeinen voimassaolopäivä:  19 vuoden jälkeen

Nimi: NID

Arvo:  0WmuWqy331669209164zILzqV_nmt3sDXwPeM5Q

Tarkoitus: Google käyttää NID:tä räätälöidäkseen mainoksia Google-hakujesi mukaan. Evästeen avulla Google "muistaa" useimmin tekemäsi hakukyselyt tai aikaisemman vuorovaikutuksesi mainosten kanssa. Näin saat aina räätälöityjä mainoksia. Eväste sisältää yksilöllisen tunnisteen, jolla kerätään käyttäjän henkilökohtaiset asetukset mainostarkoituksiin.

Viimeinen voimassaolopäivä: 6 kuukauden kuluttua

Nimi: DV

Arvo: gEAABBCjJMXcI0dSAAAANbqc331669209164-4

Tarkoitus: Kun olet rastittanut "En ole robotti" -valintaruudun, tämä eväste asetetaan. Google Analytics käyttää evästettä henkilökohtaiseen mainontaan. DV kerää tietoja anonyymissä muodossa, ja sitä käytetään myös käyttäjien erotteluun.

Viimeinen voimassaolopäivä: 10 minuutin kuluttua

Tarvittaessa Google reCAPTCHA:n käyttö voi käynnistää muita tietojenkäsittelytoimintoja, joihin emme voi vaikuttaa. Tästä riippumatta suosittelemme, että kirjaudut säännöllisesti ulos käyttäjätililtäsi käytettyäsi sosiaalista verkostoa, erityisesti ennen integroidun sisällön aktivoimista, sillä näin vältät profiilisi määrittämisen kyseisellä palveluntarjoajalla. Googlen mukaan tietojen siirto Yhdysvaltoihin tapahtuu EU:n komission tietosuojaa koskevien vakiolausekkeiden määräysten mukaisesti. Lisätietoja tietosuojasta ja tietojen käytöstä Googlessa on seuraavalla Googlen verkkosivustolla:https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

 

e) Google Fonts

Käytämme verkkosivuillamme Googlen tarjoamia fontteja yhtenäisen ulkoasun varmistamiseksi. "Google Fonts" on Google Ireland Limitedin, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Irlanti (jäljempänä "Google") palvelu. Kun vierailet tällä verkkosivustolla, sinua pyydetään määrittämään yksityisyysasetuksesi. Täällä sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä "Google Fonts" -palvelun käyttö. Näin ollen käsittelyn oikeusperuste on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.

Jos hyväksyt Google-fonttien käytön, yhteys Googlen palvelimiin muodostetaan ja vastaava fontti ladataan selaimesi välimuistiin. Prosessissa käsitellään seuraavia tietoja:

-        IP-Osoite

-        Kertyneet käyttäjätiedot

-        Lähettäjän URL-osoite

-        CSS-pyyntö

-        Fonttien vaatimukset

Jos olet kirjautuneena Google-tilillesi, annat Googlelle mahdollisuuden yhdistää surffauskäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos Google-tililtäsi. Lisäksi Google Fontsin käyttö johtaa näiden tietojen siirtämiseen seuraaville vastaanottajille:

-        Alphabet Inc.

-        Google LLC

-        Google Ireland Limited

Google voi lisäksi siirtää kerätyt tiedot toiseen maahan. Huomaa, että Google voi siirtää tietoja Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojan tasoa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, on olemassa vaara, että Yhdysvaltojen viranomaiset käsittelevät tietojasi valvonta- ja seurantatarkoituksiin ilman, että sinulla on mahdollisuutta hakea siihen muutosta. Et välttämättä saa edes mitään tietoa tästä. Googlen mukaan tietojasi voidaan siirtää maailmanlaajuisesti. Tämä voi tapahtua eri tarkoituksiin, kuten tietojen varastointiin tai käsittelyyn. Googlen mukaan tietojen siirto Yhdysvaltoihin tapahtuu EU:n komission tietosuojaa koskevien vakiolausekkeiden määräysten mukaisesti. Jos selaimesi ei tue www-fontteja tai kieltäydyt käyttämästä niitä, tietokoneesi käyttää tavallista fonttia. Lisätietoja Google Web Fontsista on osoitteessa https://developers.google.com/fonts/faq ja Googlen tietosuojakäytännössä:  https://www.google.com/policies/privacy/ 

 

f)  Google Ads

Käytämme verkkosivustollamme Google Ads -palvelua (aiemmin Google AdWords), jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Irlanti (jäljempänä "Google"). Google Adsin avulla voimme kiinnittää huomiota houkutteleviin tarjouksiimme ulkoisten verkkosivustojen mainosvälineiden avulla. Näin pystymme määrittämään, kuinka menestyksekkäitä yksittäiset mainostoimenpiteet ovat. Google toimittaa nämä mainokset niin sanottujen "AdServereiden" kautta. Käytämme tähän tarkoitukseen niin sanottuja AdServer-evästejä, joiden avulla voidaan mitata tiettyjä onnistumisen mittaamiseen tarvittavia parametreja, kuten mainosten näyttämistä tai käyttäjien klikkauksia. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Kun vierailet tällä verkkosivustolla, sinua pyydetään asettamaan tietosuoja-asetuksesi. Täällä sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä Google Ads -palvelun käyttö. Näin ollen käsittelyn oikeusperuste on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Heti kun hyväksyt Google-mainosten käytön verkkosivustollamme, yhteys Googlen palvelimiin muodostetaan. Tässä prosessissa Googlen palvelimelle välitetään seuraavat tiedot:

-        Katsotut mainokset

-        Cookie ID

-        Käynnin päivämäärä ja kellonaika

-        Laitteen tiedot

-        Maantieteellinen sijainti

-        IP-osoite

-        Hakusanat

-        Näytettävät mainokset

-        Asiakastunnus

-        Vaikutelmat

-        Verkkotunnisteet

-        Selaimen tiedot

Jos olet kirjautuneena Google-tilillesi, annat Googlelle mahdollisuuden yhdistää surffauskäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos Google-tililtäsi. Lisäksi Google Adsin käyttö johtaa näiden tietojen siirtämiseen seuraaville vastaanottajille:

-        Alphabet Inc.

-        Google LLC

-        Google Ireland Limited

Google voi lisäksi siirtää kerätyt tiedot toiseen maahan. Huomaa, että Google voi siirtää tietoja Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojan tasoa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, on olemassa vaara, että Yhdysvaltojen viranomaiset käsittelevät tietojasi valvonta- ja seurantatarkoituksiin ilman, että sinulla on mahdollisuutta hakea siihen muutosta. Et välttämättä saa edes mitään tietoa tästä. Googlen mukaan tietojasi voidaan siirtää alla lueteltuihin maihin. Tämä voi tapahtua eri tarkoituksiin, kuten tietojen varastointiin tai käsittelyyn:

-        Chile

-        Singapore

-        Yhdysvallat

-        Taiwan

Lisäksi Google tallentaa päätelaitteellesi erilaisia evästeitä. Näiden evästeiden avulla Google voi saada tietoja verkkosivustomme kävijöistä. Näitä tietoja käytetään markkinointi- ja analyysitarkoituksiin. Evästeet säilyvät laitteessasi enintään vuoden ajan. Nämä evästeet on lueteltu alla:

Nimi: test_cookie

Kuvaus: Tämä on asetettu testiksi, jolla tarkistetaan, salliiko selain evästeiden asettamisen. Ei sisällä tunnisteita.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 15 minuuttia

Verkkotunnus:  doubleclick.net

 

Nimi: IDE

Kuvaus: Sisältää satunnaisesti generoidun käyttäjätunnuksen. Tämän tunnisteen avulla Google voi tunnistaa käyttäjän eri verkkotunnuksilla eri verkkosivustoilla ja näyttää yksilöllistä mainontaa.

Tyyppi: eväste

Varastointiaika: 1 vuosi

Verkkotunnus: doubleclick.net

Tarvittaessa Google Adsin käyttö voi käynnistää muita tietojenkäsittelytoimia, joihin emme voi vaikuttaa. Jos haluat estää tiedonsiirron, voit kieltäytyä Google Ads -toiminnoista. Tästä riippumatta suosittelemme, että kirjaudut säännöllisesti ulos käyttäjätililtäsi, kun olet käyttänyt sosiaalista verkostoa, mutta erityisesti ennen upotetun sisällön aktivoimista, sillä näin voit välttää profiilisi määrityksen kyseisellä palveluntarjoajalla. Googlen mukaan tietojen siirto Yhdysvaltoihin tapahtuu EU:n komission tietosuojaa koskevien vakiolausekkeiden määräysten mukaisesti. Lisätietoja tietosuojasta ja tietojen käytöstä Googlessa on seuraavalla Googlen verkkosivustolla:http://www.google.de/intl/de/policies/privacy

 

g) Google Maps

Käytämme verkkosivustollamme Google Maps -karttapalvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Irlanti (jäljempänä "Google"). Näin voimme näyttää interaktiivisia karttoja suoraan verkkosivustolla, ja voit käyttää karttatoimintoa kätevästi. Kun vierailet tällä verkkosivustolla, sinua pyydetään määrittämään yksityisyysasetuksesi. Täällä sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä Google Maps-palvelun käyttö. Näin ollen käsittelyn oikeusperuste on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Huomaa, että jos hakemus hylätään, sinulle ei näytetä sisältöä. Suostumuksen tapauksessa Google saa tiedon siitä, että olet käynyt verkkosivustomme vastaavalla alasivulla. IP-osoitteesi välitetään Googlelle. Tämä on tarpeen, jotta karttamateriaalia voidaan tarjota sinulle, ja se tapahtuu riippumatta siitä, onko Googlella käyttäjätili, jonka kautta olet kirjautunut sisään, vai onko käyttäjätiliä olemassa. Seuraavat tiedot lähetetään Googlen palvelimille, kun käytät Google Mapsia:

-        Laitteen tiedot

-        IP-osoite

-        Lähettäjän URL-osoite

Jos olet kirjautuneena Googleen, tietosi osoitetaan suoraan tilillesi. Jos et halua, että tietojasi yhdistetään Google-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ensin ulos. Google tallentaa tietosi käyttöprofiileiksi ja käyttää niitä mainontaan, markkinatutkimukseen tai muihin tarkoituksiin. Google voi lisäksi siirtää kerätyt tiedot toiseen maahan. Huomaa, että Google voi siirtää tietoja Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojan tasoa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, on olemassa vaara, että Yhdysvaltojen viranomaiset käsittelevät tietojasi valvonta- ja seurantatarkoituksiin ilman, että sinulla on mahdollisuutta hakea siihen muutosta. Et välttämättä saa edes mitään tietoa tästä. Googlen mukaan tietojasi voidaan siirtää maailmanlaajuisesti. Tämä voi tapahtua eri tarkoituksiin, kuten tietojen varastointiin tai käsittelyyn. Googlen suorittama tietojen siirto Yhdysvaltoihin tapahtuu EU:n komission tietosuojaa koskevien vakiolausekkeiden määräysten mukaisesti.

Jos haluat estää tiedonsiirron, et voi käyttää Google Maps -toimintoja. Tästä riippumatta suosittelemme, että kirjaudut säännöllisesti ulos käyttäjätililtäsi käytettyäsi sosiaalista verkostoa, mutta erityisesti ennen integroidun sisällön aktivoimista, sillä näin voit välttää profiilisi määrityksen kyseisellä palveluntarjoajalla. Lisätietoja Googlen tietojen käytöstä, asetus- ja vastustamismahdollisuuksista sekä tietosuojasta on Googlen tietosuojaselosteessa, joka löytyy seuraavasta linkistä: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

 

h) YouTube

Integroimme verkkosivustomme sivuille videoita, jotka ovat peräisin "YouTubesta", joka on Google Ireland Limitedin (Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Irlanti, jäljempänä "YouTube") sosiaalisen median alusta. YouTube muodostaa yhteyden Google DoubleClick -verkkoon riippumatta siitä, katsotko videon. Kun vierailet tällä verkkosivustolla, sinua pyydetään määrittämään yksityisyysasetuksesi. Täällä sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä YouTube-palvelun käyttö. Näin ollen käsittelyn oikeusperusta on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Heti kun käynnistät YouTube-videon verkkosivustollamme, yhteys YouTuben palvelimiin muodostetaan. Prosessin aikana YouTube-palvelimelle välitetään seuraavat tiedot:

-        Laitteen tiedot

-        IP-osoite

-        Lähettäjän URL-osoite

-        Katsotut videot

Jos olet kirjautuneena YouTube-tilillesi, annat YouTubelle mahdollisuuden määrittää surffauskäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos YouTube-tililtäsi. Lisäksi YouTubea käytettäessä nämä tiedot välitetään seuraaville vastaanottajille:

-        Alphabet Inc.

-        Google LLC

-        Google Ireland Limited

YouTube voi lisäksi siirtää kerätyt tiedot toiseen maahan. Huomaa, että YouTube voi siirtää tietoja Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojan tasoa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, on olemassa vaara, että Yhdysvaltojen viranomaiset käsittelevät tietojasi valvonta- ja seurantatarkoituksiin ilman, että sinulla on mitään oikeudellisia mahdollisuuksia. Et välttämättä saa edes mitään tietoa tästä. YouTuben mukaan tietojasi voidaan siirtää maailmanlaajuisesti. Tämä voi tapahtua eri tarkoituksiin, kuten tietojen  varastointiin tai käsittelyyn.

Lisäksi YouTube tallentaa päätelaitteellesi erilaisia evästeitä. Näiden evästeiden avulla YouTube voi saada tietoja verkkosivustomme kävijöistä. YouTuben mukaan näitä tietoja käytetään muun muassa videotilastojen keräämiseen, käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja petosyritysten estämiseen. Evästeet säilyvät päätelaitteessasi enintään 10 vuotta. Tarvittaessa YouTube-videon käynnistymisen jälkeen voidaan käynnistää muita tietojenkäsittelyprosesseja, joihin emme voi vaikuttaa.

Jos haluat estää tiedonsiirron, et voi käyttää YouTube-toimintoja. Tästä riippumatta suosittelemme, että kirjaudut säännöllisesti ulos käyttäjätililtäsi, kun olet käyttänyt sosiaalista verkostoa, mutta erityisesti ennen upotetun sisällön aktivoimista, sillä näin voit välttää profiilisi määrityksen kyseisellä palveluntarjoajalla. YouTuben mukaan tietojen siirto Yhdysvaltoihin tapahtuu EU:n komission vakiosopimuslausekkeiden määräysten mukaisesti. Lisätietoja tietosuojasta ja tietojen käytöstä YouTubessa ja Googlessa on seuraavalla Googlen verkkosivustolla: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy

 

10.  Toiminnalliset ja verkkosuunnittelupalvelut

a) jQuery

Verkkosivuillemme on integroitu JavaScript-koodia osoitteesta jquery.com, jotta verkkosivusto olisi houkuttelevampi kävijöillemme. Palveluntarjoaja on JSFoundation Inc, Attn: Privacy Office, 1 Letterman Drive, San Francisco, CA 94129, USA (jäljempänä "jQuery"). jQuery on ominaisuuksiltaan laaja JavaScript-kirjasto, jonka avulla voimme tehdä verkkosivuistamme kiinnostavampia kävijöillemme. Kun vierailet verkkosivustollamme, animaatioita tai muita tiedostoja haetaan jQuery-palvelimelta ja tallennetaan selaimesi välimuistiin verkkosivustomme näyttämistä varten. Kun vierailet sivustollamme, selaimesi ja jquery.com-palvelimien välille muodostuu suora yhteys. jQuery.com saa siten tiedon siitä, että vierailet sivustollamme IP-osoitteesi avulla. Evästeet tallennetaan myös tietokoneellesi, jotta ne voidaan tunnistaa, kun vierailet verkkosivustollamme uudelleen. Kun vierailet tällä verkkosivustolla ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään määrittämään yksityisyysasetuksesi. Tässä voit hyväksyä tai hylätä jQuery-palvelun käytön. Näin ollen käsittelyn oikeusperuste on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.

Omien tietojensa mukaan jQuery kerää ja tallentaa käyttötietoja pseudonyymiprofiileihin, jotka on tallennettu jQueryn palvelimille ja jotka on suojattu luvattomien kolmansien osapuolten suhteen. Emme voi vaikuttaa jQueryn avulla kerättyjen tietojen laajuuteen ja jatkokäyttöön. Voit estää henkilötietojesi käsittelyn poistamalla olemassa olevat evästeet tai kieltämällä yleisesti evästeiden tallentamisen. Evästeiden tallentamisen voi estää selaimesi asetuksista tai evästeiden hallinnasta, kun siirryt verkkosivustolle. Jos poistat evästeiden tallentamisen käytöstä, ota huomioon, että et ehkä pysty käyttämään tätä verkkosivustoa täysimääräisesti.

Lisätietoja tietosuojasta jQueryn avulla on osoitteessa http://jquery.com/ ja https://privacy-policy.openjsf.org.

 

b) MyFonts

Käytämme verkkosivuillamme MyFonts-fonttipalvelua. Palvelun tarjoaja on yhdysvaltalainen yritys Monotype Imaging Holdings Inc, 600 Unicorn Park Drive, Woburn, Massachusetts 01801, Yhdysvallat.

 

Kun vierailet tällä verkkosivustolla, sinua pyydetään määrittämään tietosuoja-asetuksesi. Täällä sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä "MyFonts"-palvelun käyttö. Näin ollen käsittelyn oikeusperuste on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Jos hyväksyt MyFontsin käytön, yhteys muodostetaan vastaaviin palvelimiin ja vastaava fontti ladataan selaimesi välimuistiin..

 

MyFonts käsittelee tietoja myös muun muassa Yhdysvalloissa. Haluamme huomauttaa, että Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen lausunnon mukaan tietojen siirtämiselle Yhdysvaltoihin ei tällä hetkellä ole riittävää suojan tasoa. Tähän voi liittyä erilaisia riskejä tietojenkäsittelyn laillisuudelle ja turvallisuudelle.

 

MyFonts käyttää EU:n komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita (= DSGVO:n 46 artiklan 2 ja 3 kohta) perusteena tietojenkäsittelylle kolmansissa maissa (Euroopan unionin, Islannin, Liechtensteinin, Norjan ja erityisesti Yhdysvalloissa) sijaitsevien vastaanottajien kanssa tai tietojen siirrolle sinne. Nämä lausekkeet velvoittavat MyFontsin noudattamaan EU:n tietosuojan tasoa käsitellessään tietoja EU:n ulkopuolella. Nämä lausekkeet perustuvat EU:n komission täytäntöönpanopäätökseen. Löydät päätöksen ja lausekkeet muun muassa täältä: https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_21_2847

 

Lisätietoja MyFontsin käytön yhteydessä käsiteltävistä tiedoista on tietosuojaselosteessa osoitteessa https://www.monotype.com/legal/privacy-policy

 

c) Cloudflare CDN

Käytämme Cloudflare Germany GmbH:n, Rosental 7, c/o Mindspace, 80331 München Saksa, (jäljempänä "Cloudflare") sisällönjakeluverkkoa (Content Delivery Network, CDN) parantaaksemme verkkosivustomme sisällön turvallisuutta ja toimivuusnopeutta. Näin tehdessään Cloudflare käyttää evästeitä ja käsittelee käyttäjätietoja. Cloudflare tarjoaa niin sanottua Content Delivery Network -verkkoa ja erilaisia tietoturvapalveluja. Sisällönjakeluverkko (myös CDN) on maailmanlaajuisesti hajautettujen ja toisiinsa liitettyjen palvelimien verkko. Näin verkkosivustot latautuvat nopeammin. Kun vierailet verkkosivustollamme, kuormituksen tasausjärjestelmä varmistaa, että verkkosivustomme suurimmat osat toimitetaan palvelimelta, joka pystyy näyttämään kyseisen sisällön sinulle nopeimmin. CDN lyhentää huomattavasti selaimellesi tapahtuvan tiedonsiirron matkaa (ja siten myös verkkosivuston latausaikaa).

Lisäksi Cloudflare tarjoaa erilaisia tietoturvapalveluja, kuten DDoS-suojausta tai web-sovelluspalomuuria. Näihin kuuluvat myös niin sanottu käänteinen välityspalvelin ja sisällönjakeluverkko. Cloudflare estää uhkia ja rajoittaa väärinkäyttöä harjoittavia botteja ja indeksoijia, jotka tuhlaavat kaistanleveyttä ja palvelinresursseja. Tallentamalla verkkosivustomme paikallisiin tietokeskuksiin ja estämällä roskapostiohjelmistot Cloudflare mahdollistaa kaistanleveyden käytön vähentämisen noin 60 prosentilla. Lisäksi verkkosivuston keskimääräinen latausaika lyhenee noin puoleen. Cloudflaren mukaan "I'm under Attack Mode" -asetus voi vähentää lisähyökkäyksiä näyttämällä JavaScript-laskentatehtävän, joka on ratkaistava ennen kuin kävijä pääsee verkkosivustolle. Cloudflarea käyttämällä verkkosivustostamme tulee paljon tehokkaampi ja vähemmän altis roskapostille tai hyökkäyksille. Näin ollen tämän käsittelyn oikeusperusteena on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukainen oikeutettu etumme optimoida verkkosivustomme ja lisätä verkkosivustomme turvallisuutta.

Huomaa, että Cloudflare voi siirtää tietoja Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojan tasoa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, on olemassa vaara, että Yhdysvaltojen viranomaiset käsittelevät tietojasi valvonta- ja seurantatarkoituksiin ilman, että sinulla on mitään oikeussuojakeinoja. Et välttämättä saa edes mitään tietoa tästä. Clouidflaren mukaan tietojasi voidaan siirtää alla lueteltuihin maihin. Tämä voi tapahtua eri tarkoituksiin, kuten tiedon varastointiin tai käsittelyyn:

-        USA

Yleensä Cloudflare säilyttää käsiteltyjä käyttäjätietoja alle 24 tuntia, mutta enintään 7 päivää. Jos IP-osoite kuitenkin laukaisee Cloudflaren turvallisuushälytyksen, edellä lueteltuun säilytysaikaan voi tässä tapauksessa olla poikkeuksia. Cloudflaren mukaan tiedot tallennetaan nimettöminä ja ilman henkilötietoja. Voit estää Cloudflaren suorittaman tietojesi keräämisen ja käsittelyn kokonaan poistamalla selaimesi komentosarjakoodin suorittamisen käytöstä tai integroimalla selaimeesi niin sanotun komentosarjojen eston. Cloudflaren mukaan kaikki tietojen siirto Yhdysvaltoihin tapahtuu EU:n komission tietosuojaa koskevien vakiolausekkeiden määräysten mukaisesti. Lisätietoja tietosuojasta ja tietojen käytöstä Cloudflaren toimesta on saatavilla seuraavalla Cloudflaren verkkosivustolla: https://www.cloudflare.com/de-de/privacypolicy/?tid=331669194442.

 

d) Usercentrics Consent Management Plattform

Käytämme Usercentrics GmbH:n Usercentrics Consent Management Platformia (Usercentrics), Rosental 4, 80331 München. Usercentrics kerää lokitiedostotietoja ja suostumustietoja JavaScriptin avulla. Tämän JavaScriptin avulla voimme ilmoittaa käyttäjille heidän suostumuksestaan tiettyihin evästeisiin ja muihin tekniikoihin verkkosivustollamme sekä hankkia, hallita ja dokumentoida tämän suostumuksen.

Tietojen käsittelyn oikeusperusta on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan c alakohta. Tavoitteena on tietää käyttäjien mieltymykset ja toimia niiden mukaisesti.

Tiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita kirjaamiseen. Evästeen säilyvyysaika on 60 päivää. Suostumustiedot on säilytettävä 6 vuotta Saksan kauppalain 257 §:n mukaisesti. Todistus aiemmin annetun suostumuksen peruuttamisesta säilytetään kolme vuotta. Tietojen säilyttäminen perustuu toisaalta DSGVO:n 5 artiklan 2 kohdan mukaiseen vastuuseemme. Tämä velvoittaa noudattamaan henkilötietojen käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Toisaalta BGB:n 195 §:n mukaisessa tavanomaisessa vanhentumisajassa säilytysaika on kolme vuotta.

Voit estää JavaScriptin suorittamisen pysyvästi milloin tahansa tekemällä selaimessasi asianmukaiset asetukset, jotka estävät myös Usercentricsia suorittamasta JavaScriptiä.

Lisätietoja Usercentricsin tietosuojakäytännöistä saat osoitteesta: 

https://usercentrics.com/de/datenschutzerklarung/

 

11.  Markkinointipalvelut

 

e) Meta- Pixel

Käyttäjäkäyttäytymisesi tunnistamiseksi käytämme verkkosivuillamme Meta Platforms Ireland Limitedin, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti, (jäljempänä "Facebook") "vierailijan toimintapikseliä". Tämän konversiotyökalun avulla voimme seurata toimintojasi sen jälkeen, kun olet nähnyt Facebook-mainoksen tai klikannut sitä. Tätä käytetään Facebook-mainosten tehokkuuden seurantaan ja analysointiin tilastollisia ja markkinatutkimustarkoituksia varten. Alta löydät kaikki (henkilö)tiedot, jotka kerätään palvelun käytön aikana tai sen kautta:

-          Katsotut mainokset

-         Katsottu sisältö

-         Laitteen tiedot

-         Maantieteellinen sijainti

-         HTTP-otsikot

-         Vuorovaikutus mainosten, palvelujen ja tuotteiden kanssa

-         IP-osoite

-         Klikatut  kohteet

-         Markkinointitiedot

-         Ei luottamukselliset mukautetut tiedot

-         Vierailtu sivut

-         Pixel-ID

-         Lähettäjän URL-osoite

-         Markkinointikampanjan onnistuminen

-         Käyttötiedot

-         Käyttäjien käyttäytyminen

-         Facebookin evästetiedot

-         Facebook käyttäjätunnus

-         Käyttö-/Klikkauskäyttäytyminen

-         Selaimen tiedot

Vaikka voimme tunnistaa nämä tiedot vain anonymisoidussa muodossa, Facebook tallentaa ja käsittelee myös näitä tietoja. Emme tiedä, mitä Facebook tarkalleen ottaen tekee näillä tiedoilla, mutta voidaan olettaa, että Facebook voi yhdistää nämä tiedot Facebook-tiliisi. Näin Facebook voi käyttää näitä tietoja mainontaan, markkinatutkimukseen ja Facebook-sivujen tarvelähtöiseen suunnitteluun. Tätä varten Facebook ja sen yhteistyökumppanit luovat käyttö-, kiinnostus- ja suhdeprofiileja esimerkiksi arvioidakseen verkkosivustomme käyttöä sinulle Facebookissa näytettyjen mainosten osalta, ilmoittaakseen muille Facebookin käyttäjille toiminnastasi verkkosivustollamme ja tarjotakseen muita Facebookin käyttöön liittyviä palveluja. Tätä varten Facebook käyttää erilaisia keinoja tallentaakseen tietoja käyttäjän laitteeseen, jotka on lueteltu alla:

Nimi: _fbp

Kuvaus: Facebookin eväste verkkosivuston analytiikkaa, mainosten kohdentamista ja mainosten mittaamista varten.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

Verkkotunnus:  facebook.com

 

Nimi: act

Kuvaus: Facebookin eväste verkkosivuston analytiikkaa, mainosten kohdentamista ja mainosten mittaamista varten.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

Verkkotunnus:  facebook.com

 

Nimi: c_user

Kuvaus: Facebookin eväste verkkosivuston analytiikkaa, mainosten kohdentamista ja mainosten mittaamista varten..

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

Verkkotunnus:  facebook.com

 

Nimi: datr

Kuvaus: Facebookin eväste verkkosivuston analytiikkaa, mainosten kohdentamista ja mainosten mittaamista varten.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

Verkkotunnus:  facebook.com

 

Nimi: fr

Kuvaus: Facebookin eväste verkkosivuston analytiikkaa, mainosten kohdentamista ja mainosten mittaamista varten.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

Verkkotunnus:  facebook.com

 

Nimi: m_pixel_ration

Kuvaus:Facebookin eväste verkkosivuston analytiikkaa, mainosten kohdentamista ja mainosten mittaamista varten.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

Verkkotunnus:  facebook.com

 

Nimi: pl

Kuvaus: Facebookin eväste verkkosivuston analytiikkaa, mainosten kohdentamista ja mainosten mittaamista varten.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

Verkkotunnus:  facebook.com

 

Nimi: presence

Kuvaus: Facebookin eväste verkkosivuston analytiikkaa, mainosten kohdentamista ja mainosten mittaamista varten.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

Verkkotunnus:  facebook.com

 

Nimi: sb

Kuvaus: Facebookin eväste verkkosivuston analytiikkaa, mainosten kohdentamista ja mainosten mittaamista varten.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

Verkkotunnus:  facebook.com

 

Nimi: spin

Kuvaus: Facebookin eväste verkkosivuston analytiikkaa, mainosten kohdentamista ja mainosten mittaamista varten.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

Verkkotunnus:  facebook.com

 

Nimi: wd

Kuvaus: Facebookin eväste verkkosivuston analytiikkaa, mainosten kohdentamista ja mainosten mittaamista varten.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

Verkkotunnus:  facebook.com

 

Nimi: xs

Kuvaus: Facebookin eväste verkkosivuston analytiikkaa, mainosten kohdentamista ja mainosten mittaamista varten.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

Verkkotunnus:  facebook.com

Facebook voi siirtää kerätyt tiedot toiseen maahan. Huomaa, että Facebook voi siirtää tietoja Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojan tasoa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, on olemassa vaara, että Yhdysvaltojen viranomaiset käsittelevät tietojasi seuranta- ja valvontatarkoituksiin ilman, että sinulla on mahdollisuutta hakea siihen muutosta. Alla on luettelo maista, joihin tietoja siirretään. Tämä voi tapahtua eri tarkoituksiin, kuten tietojen varastointiin tai käsittelyyn:

-        Singapore

-        Iso-Britannia

-        Yhdysvallat

Tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä Facebookin suorittama tietojen jatkokäsittely ja käyttö sekä tähän liittyvät oikeutesi ja yksityisyytesi suojaamiseen liittyvät asetusvaihtoehdot löytyvät Facebookin tietosuojakäytännöistä, jotka löydät seuraavan linkin takaa:https://de-de.facebook.com/privacy/explanation

Lisätietoja Facebookin evästeistä löydät täältä: https://www.facebook.com/policies/cookies

 

f) Bing Ads Retargeting

Tämä verkkosivusto käyttää Bing Ads -palvelua, jossa on uudelleenkohdistustoiminto mainostoimenpiteiden optimoimiseksi ja mainonnan toimittamiseksi. Bing Ads on Microsoft Corporationin, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA ("Microsoft") palvelu. Jotta voit käyttää tätä palvelua, päätelaitteeseesi asetetaan eväste, jos olet saapunut verkkosivustollemme Microsoft Bing -mainoksen kautta. Tämän avulla Microsoft ja me voimme tunnistaa, että joku on klikannut mainosta, ohjautunut verkkosivustollemme ja saapunut ennalta määritetylle kohdesivulle ("muuntosivusto"). Saamme tietää vain niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka napsauttivat tätä Bing-mainosta ja jotka ohjattiin sen jälkeen sivustollemme. Microsoft käsittelee tietoja evästeiden avulla, joista luodaan käyttöprofiileja salanimiä käyttäen. Näitä käyttöprofiileja käytetään kävijöiden käyttäytymisen analysointiin ja mainosten näyttämiseen. Kun vierailet tällä verkkosivustolla, sinua pyydetään määrittämään tietosuoja-asetuksesi. Täällä sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä Bing Ads -palvelun käyttö. Näin ollen käsittelyn oikeusperuste on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Tässä yhteydessä antamasi suostumus on vapaaehtoinen, ja se voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten. Heti kun annat suostumuksesi Bing Adsin käyttöön verkkosivustollamme, seuraavia (henkilö)tietoja voidaan käsitellä ja siirtää Microsoftille:

-        Selaimen kieli

-        Evästetiedot

-        Digitaalinen allekirjoitus

-        IP-osoite

-        Microsoft Klick-ID

-        Sivun otsikko

-        Lähettäjän URL-osoite

-        Näytön resoluutio

-        URL

-        UET:n versio

-        Tapahtuman tiedot

-        Sivun latausaika

Bing Ads voi siirtää kerätyt tiedot toiseen maahan. Huomaa, että tämä palvelu saattaa siirtää tietoja Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojan tasoa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, on olemassa vaara, että Yhdysvaltojen viranomaiset käsittelevät tietojasi valvonta- ja seurantatarkoituksiin ilman, että sinulla on mitään oikeudellisia keinoja. Et välttämättä edes saa ilmoitusta tällaisesta käytöstä. Alla on luettelo maista, joihin tiedot siirretään. Tämä voi tapahtua eri tarkoituksiin, kuten tietojen varastointiin tai käsittelyyn.

-        Maailmanlaajuisesti

 

Lisäksi Bing Ads käyttää erilaisia keinoja tallentaa tietoja käyttäjän laitteeseen:

 

Nimi: _uetsid

Kuvaus: Tämä on seurantaeväste, jota käytetään kohdennettuun mainontaan.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 30 minuuttia

 

Nimi: MUID

Kuvaus: Tämä on käyttäjän tunnisteen seurantaeväste, joka auttaa laskemaan kelvollisia klikkauksia kohdennettua mainontaa varten.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi, 25 päivää

 

Nimi: MUIDB

Kuvaus: Tämä on Microsoft Bing Adsin käyttämä käyttäjän tunnisteen seurantaeväste, jota käytetään kohdennettuun mainontaan.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi, 25 päivää

 

Nimi: _uetvid

Kuvaus: Tätä käytetään kävijöiden seuraamiseen useilla eri verkkosivustoilla, jotta voidaan esittää kävijän mieltymyksiin perustuvia relevantteja mainoksia.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 16 päivää

 

Lisätietoja tietosuojasta ja Microsoftin ja Bing Adsin käyttämistä evästeistä on seuraavassa linkissä:https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement.

 

g) Klaviyo

Käytämme verkkosivuillamme Klaviyo-palvelua sähköpostimarkkinointiin. Palveluntarjoaja on yhdysvaltalainen yritys Klaviyo, 125 Summer St, Boston, MA 02110, Yhdysvallat. Jos haluat vastaanottaa verkkosivustolla tarjotun uutiskirjeen, tarvitsemme sinulta sähköpostiosoitteen sekä tiedot, joiden avulla voimme varmistaa, että olet kyseisen sähköpostiosoitteen omistaja ja että suostut vastaanottamaan uutiskirjeen. Käytämme niin sanottua double opt-in -menettelyä varmistaaksemme, että uutiskirje lähetetään suostumuksellasi. Tällöin mahdollinen vastaanottaja sallii itsensä lisäämisen jakelulistalle. Tämän jälkeen käyttäjälle annetaan mahdollisuus vahvistaa rekisteröinti oikeudellisesti turvallisella tavalla vahvistussähköpostilla. Vain jos vahvistus vastaanotetaan, osoite sisällytetään aktiivisesti jakelulistalle. Huomaa, että Klaviyo käsittelee henkilötietojasi myös muun muassa Yhdysvalloissa. Haluamme huomauttaa, että Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen lausunnon mukaan tietojen siirtämiselle Yhdysvaltoihin ei tällä hetkellä ole riittävää suojan tasoa. Tämä voi aiheuttaa erilaisia riskejä tietojenkäsittelyn laillisuudelle ja turvallisuudelle. Käsittelyn oikeusperusteena on suostumuksesi DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti.

Klaviyo käyttää niin sanottuja vakiosopimuslausekkeita (= DSGVO:n 46 artiklan 2 ja 3 kohta) perusteena tietojenkäsittelylle kolmansissa maissa (Euroopan unionin ulkopuolella, Islannissa, Liechtensteinissa, Norjassa ja erityisesti Yhdysvalloissa) sijaitsevien vastaanottajien kanssa tai tietojen siirtämiselle sinne. Vakiosopimuslausekkeet (SCC) ovat EU:n komission tarjoamia malleja, joiden tarkoituksena on varmistaa, että tietosi ovat eurooppalaisten tietosuojastandardien mukaisia myös silloin, kun ne siirretään kolmansiin maihin (kuten Yhdysvaltoihin) ja tallennetaan sinne. Näillä lausekkeilla Klaviyo sitoutuu noudattamaan eurooppalaista tietosuojan tasoa käsitellessään henkilötietojasi, vaikka tiedot tallennettaisiin, käsiteltäisiin ja hallinnoitaisiin Yhdysvalloissa. Lisätietoja Klaviyon käytön kautta käsiteltävistä tiedoista on tietosuojaselosteessa osoitteessa:

 https://www.klaviyo.com/legal/privacy-policy.

 

h) Hotjar

Käytämme verkkosivustollamme "Hotjar" -verkkosanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Hotjar Ltd, Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian's STJ 3141, Malta, (jäljempänä "Hotjar"). Hotjar käyttää muun muassa evästeitä eli pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan paikallisesti päätelaitteesi verkkoselaimen välimuistiin ja jotka mahdollistavat verkkosivustomme käytön analysoinnin, sekä niin sanottua seurantakoodia. Hotjarin käyttämät evästeet tallentuvat päätelaitteeseesi eri pituiseksi ajaksi, joissakin tapauksissa vain vierailusi ajaksi ja toisissa 365 päivän ajaksi. Kun vierailet tällä verkkosivustolla, sinua pyydetään määrittämään yksityisyysasetuksesi. Täällä sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä Hotjar-palvelun käyttö. Näin ollen käsittelyn oikeusperuste on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Heti kun hyväksyt Hotjarin käytön verkkosivustollamme, yhteys Hotjarin palvelimiin muodostetaan. Prosessissa käsitellään seuraavia henkilötietoja:

Päätelaitteen ja verkkoselaimen keräämät laitekohtaiset tiedot:

-         Päätelaitteesi IP-osoite (kerätään ja tallennetaan anonymisoidussa muodossa).

-  Sähköpostiosoite, mukaan lukien etu- ja sukunimesi, jos olet antanut sen meille verkkosivustomme kautta.

-         Päätelaitteesi näytön koko

-         Laitteen tyyppi ja selaimen tiedot

-         Maantieteelliset tiedot (vain maa)

-         Verkkosivustomme näyttämiseen käytetty kieli

-         Käyttäjien vuorovaikutus

-         Hiiren komennot (liike, sijainti ja napsautukset)

-         Näppäinpainallukset

Lokitiedot, joita palvelimemme käyttää automaattisesti Hotjaria käytettäessä:

-         Viittaava verkkotunnus

-         Käydyt verkkosivut

-         Maantieteelliset tiedot (vain maa)

-         Verkkosivustomme näyttämiseen käytetty kieli

-         Päivämäärä ja kellonaika

Hotjar käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivustomme käyttöä, laatiakseen käyttöraportteja ja tarjotakseen muita verkkosivustomme arviointiin liittyviä palveluja. Hotjar käyttää erilaisia keinoja tallentaakseen tietoja käyttäjän laitteeseen, jotka on lueteltu alla:

Nimi: _hjClosedSurveyInvites

Kuvaus: Hotjar-eväste, joka asetetaan, kun kävijä on vuorovaikutuksessa ulkoisen linkkikyselyn kutsumodaalin kanssa. Sitä käytetään varmistamaan, että samaa kutsua ei näytetä uudelleen, jos se on jo näytetty.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

 

Nimi: _hjDonePolls

Kuvaus: Hotjar-eväste, joka asetetaan, kun kävijä on suorittanut kyselyn Survey on Site -widgetin avulla. Sitä käytetään varmistamaan, että samaa kyselyä ei näytetä uudelleen, jos se on jo suoritettu.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

 

Nimi:: _hjMinimizedPolls

Kuvaus: Hotjar-eväste, joka asetetaan, kun kävijä minimoi sivustolla olevan kysely-widgetin. Sitä käytetään varmistamaan, että widget pysyy minimoituna, kun kävijä navigoi sivustossasi.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

 

Nimi: _hjShownFeedbackMessage

Kuvaus: Hotjar-eväste, joka asetetaan, kun kävijä minimoi tai täydentää saapuvan palautteen. Tämä tehdään, jotta saapuva palaute ladataan välittömästi minimoituna, kun kävijä siirtyy toiselle sivulle, jossa sen pitäisi näkyä.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

Nimi: _hjid

Kuvaus: Hotjar-eväste, joka asetetaan, kun asiakas saapuu ensimmäisen kerran Hotjar-skriptin avulla sivulle. Sitä käytetään Hotjar-käyttäjätunnuksen säilyttämiseen selaimessa, joka on ainutlaatuinen kyseiselle sivustolle. Näin varmistetaan, että saman sivuston myöhemmillä käynneillä käyttäytyminen yhdistetään samaan käyttäjätunnukseen.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 1 vuosi

 

Nimi: _hjTLDTest

Kuvaus: Kun Hotjar-skripti suoritetaan, yritämme määrittää yleisimmän evästeen polun, jota käytetään sivun isäntänimen sijasta. Tämä tehdään, jotta evästeet (jos niitä käytetään) voidaan jakaa alavyöhykkeiden välillä. Tämän määrittämiseksi yritämme tallentaa _hjTLDTest-evästeen eri URL-osaketusvaihtoehdoilla, kunnes se epäonnistuu. Tämän tarkistuksen jälkeen eväste poistetaan.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: Sessio

 

Nimi: _hjUserAttributesHash

Kuvaus: Hotjar Identify API:n kautta lähetetyt käyttäjäattribuutit tallennetaan välimuistiin istunnon ajaksi, jotta voidaan määrittää, milloin attribuutti on muuttunut ja pitää päivittää.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: Sessio

 

Nimi: _hjCachedUserAttributes

Kuvaus: Tämä eväste tallentaa käyttäjän ominaisuudet, jotka lähetetään Hotjar Identify API:n kautta, kun käyttäjä ei ole näytteessä. Nämä attribuutit tallennetaan vain silloin, kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa Hotjar–Feedback-Tool:in kanssa.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: Sessio

 

Nimi: _hjLocalStorageTest

Kuvaus: Tätä evästettä käytetään tarkistamaan, voiko Hotjar-seurantaskripti käyttää paikallista muistia. Jos tämä on mahdollista, evästeeseen asetetaan arvo 1. _hjLocalStorageTestiin tallennetuilla tiedoilla ei ole vanhentumisaikaa, vaan ne poistetaan lähes välittömästi niiden luomisen jälkeen.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: Sessio

 

Nimi: _hjIncludedInPageviewSample

Kuvaus: Tämän evästeen tarkoituksena on ilmoittaa Hotjarille, kuuluuko kyseinen kävijä verkkosivustosi sivukatselurajoituksen määrittelemään tiedonkeruuseen.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 30 minuuttia

 

Nimi: _hjIncludedInSessionSample

Kuvaus: Tämän evästeen tarkoituksena on ilmoittaa Hotjarille, kuuluuko tämä kävijä sivustosi päivittäisen istuntorajan määrittelemään datanäytteeseen.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 30 minuuttia

 

Nimi: _hjAbsoluteSessionInProgress

Kuvaus: Tätä evästettä käytetään tunnistamaan käyttäjän ensimmäinen sivun katseluistunto. Tämä on evästeen asettama True / False -Flag.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: 30 minuuttia

 

Nimi: _hjFirstSeen

Kuvaus: Tämä tunnistaa uuden käyttäjän ensimmäisen istunnon. Se tallentaa True / False -arvon, joka osoittaa, onko Hotjar nähnyt tämän käyttäjän ensimmäistä kertaa. Suodattimet käyttävät sitä uusien käyttäjäistuntojen tunnistamiseen.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: Sessio

 

Nimi: hjViewportId

Kuvaus: Tähän tallennetaan käyttäjän näkymäikkunaa koskevia tietoja, kuten koko ja mitat.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: Sessio

 

Nimi: _hjRecordingEnabled

Kuvaus: Tämä lisätään, kun tallennus aloitetaan, ja luetaan, kun tallennusmoduuli alustetaan, jotta voidaan määrittää, onko käyttäjä jo tallenteessa tietyssä istunnossa.

Tyyppi: eväste

Säilytysaika: Sessio

 

Lisätietoja Hotjarin tietosuojasta on Hotjarin tietosuojaselosteessa, johon voit tutustua seuraavasta linkistä: https://help.hotjar.com/hc/en-us/articles/115011639887-Data-Safety-Privacy-Security

 

12.        Online-Shop

a) Kundenkonto

Sinulla on mahdollisuus luoda asiakastili meille. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden esimerkiksi tehdä tilaus nopeasti  tai tarkastella tilauksiasi. Sinun ei tietenkään ole pakko luoda asiakastiliä meille, ja voit tilata tavaroita myös ilman asiakastiliä. Asiakastilin avaamisen oikeusperusteena on näin ollen DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Jos haluat, että luotu asiakastili poistetaan, lähetä meille asiasta pyyntö sähköpostitse  osoitteeseen: info@gusti-nahka.fi .

Asiakastilin luominen edellyttää henkilötietojen antamista. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä. Ainoa pakollinen tieto, jonka keräämme, on sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi salasana. Sinun ei tietenkään tarvitse antaa muita henkilötietoja. Ilman näitä tietoja (esim. osoitetta) emme kuitenkaan voi lähettää sinulle tilaamiasi tuotteita. Tarvitsemme osoitteesi, jotta voimme välittää lähetyksen tilaamallemme kuljetuspalveluntarjoajalle, joka toimittaa tilatut tuotteet sinulle. Käsittelyn oikeusperusta on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

 

b) PayPal / Check Out PayPalin avulla

Verkkosivustollamme tarjoamme muun muassa PayPal-maksun. Tämän maksupalvelun tarjoaja on PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg (jäljempänä "PayPal"). PayPal on verkkomaksupalvelujen tarjoaja. Maksut käsitellään niin sanottujen PayPal-tilien kautta, jotka ovat virtuaalisia yksityis- tai yritystilejä. Lisäksi PayPal tarjoaa mahdollisuuden käsitellä virtuaalisia maksuja luottokortilla, jos käyttäjällä ei ole PayPal-tiliä. PayPal-tiliä hallinnoidaan sähköpostiosoitteella, minkä vuoksi siinä ei ole perinteistä tilinumeroa. PayPal mahdollistaa verkkomaksujen suorittamisen kolmansille osapuolille tai maksujen vastaanottamisen. PayPal huolehtii myös edunvalvojan tehtävistä ja tarjoaa ostajan suojauspalveluja. PayPalilla on edelleen pankin asema ainakin joissakin maissa, joten siihen sovelletaan erilaista tai laajennettua lainsäädäntöä.

Jos valitset PayPal-maksuvaihtoehdon verkkokauppamme tilausprosessin aikana, tiedot siirretään automaattisesti PayPaliin. Kyseessä ovat tiedot, joita tarvitaan sopimuksen täyttämiseksi, mutta erityisesti PayPalin kautta suoritettavan maksun käsittelyä varten. Valitsemalla tämän maksuvaihtoehdon annat suostumuksesi henkilötietojen siirtämiseen PayPalille maksun käsittelyä varten. Näin ollen oikeusperustana on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukainen suostumuksesi. PayPalille toimitettavat henkilötiedot ovat yleensä etunimi, sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, IP-osoite, puhelinnumero, matkapuhelinnumero tai muut maksujen käsittelyssä tarvittavat tiedot. Tilaukseen liittyvät henkilötiedot, esimerkiksi laskutusosoite, ovat myös välttämättömiä ostosopimuksen käsittelyä varten. Jos teet ostoksia ostoskorissa PayPalilla, PayPal toimittaa meille PayPal-tilillesi tallentamasi henkilötiedot. Tarvitsemme näitä henkilötietoja, jotta voimme lähettää sinulle tuotteesi. Nämä ovat yleensä seuraavat tiedot: Sukunimi/ etunimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Tarkka laajuus riippuu kuitenkin PayPal-tilisi asetuksista.

Tietojen siirto tapahtuu maksujen käsittelyä ja petosten torjuntaa varten. PayPal voi välittää PayPalille siirretyt henkilötiedot luottolaitoksille. Tämän lähetyksen tarkoituksena on tarkistaa henkilöllisyys ja luottokelpoisuus. PayPal voi luovuttaa henkilötietoja sidosyrityksille ja palveluntarjoajille tai alihankkijoille, jos se on tarpeen sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi tai jos tietoja käsitellään niiden puolesta. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa PayPalilta. Peruuttaminen ei vaikuta henkilötietoihin, joita on käsiteltävä, käytettävä tai välitettävä (sopimusperusteista) maksujen käsittelyä varten. Käsittelyn oikeusperusta on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a) ja b) alakohta. Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä PayPalin toimesta ja tietosuojasta saat PayPalin tietosuojailmoituksista, jotka löydät seuraavasta linkistä:https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full

 

c) Amazon Payments

Tarjoamme verkkosivustollamme muun muassa Amazon Paymentsin kautta tapahtuvaa maksamista. Tämän maksupalvelun tarjoaja on yhdysvaltalainen yritys Amazon.com Inc. Euroopan alueesta vastaa yritys Amazon Payments Europe S.C.A. (38 Avenue J.F. Kennedy, L-1855 Luxemburg; jäljempänä "Amazon").

Jos valitset "Amazon Payments" -maksuvaihtoehdon verkkokauppamme tilausprosessin aikana, tiedot siirretään automaattisesti Amazonille. Kyseessä ovat tiedot, joita tarvitaan sopimuksen täyttämiseksi, mutta erityisesti Amazon Paymentsin kautta tapahtuvan maksun käsittelyä varten. Valitsemalla tämän maksuvaihtoehdon annat suostumuksesi siihen, että Amazonille siirretään maksun käsittelyä varten tarvittavat henkilötiedot. Näin ollen oikeusperustana on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukainen suostumuksesi. Amazonille toimitettavat henkilötiedot ovat yleensä etunimi, sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, IP-osoite, puhelinnumero, matkapuhelinnumero tai muut maksun käsittelyssä tarvittavat tiedot. Tilaukseen liittyvät henkilötiedot, esimerkiksi laskutusosoite, ovat myös välttämättömiä ostosopimuksen käsittelyä varten. Jos suoritat ostoskorissa maksun Amazon Paymentsin avulla, Amazon Payments toimittaa meille Amazon-tilillesi tallentamasi henkilötiedot. Tarvitsemme näitä henkilötietoja, jotta voimme lähettää sinulle tuotteesi. Nämä ovat yleensä seuraavat tiedot: Nimi/ etunimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Tarkka laajuus riippuu kuitenkin Amazon Payments -tilisi asetuksista.

Amazon käsittelee tietoja sinusta myös muun muassa Yhdysvalloissa. Haluamme huomauttaa, että Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen lausunnon mukaan tietojen siirtämiselle Yhdysvaltoihin ei tällä hetkellä ole riittävää suojan tasoa. Tähän voi liittyä erilaisia riskejä tietojenkäsittelyn laillisuudelle ja turvallisuudelle.

Amazon käyttää niin sanottuja vakiosopimuslausekkeita (= DSGVO:n 46 artiklan 2 ja 3 kohta) perusteena tietojenkäsittelylle kolmansissa maissa (Euroopan unionin ulkopuolella, Islannissa, Liechtensteinissa, Norjassa, ja erityisesti Yhdysvalloissa) sijaitsevien vastaanottajien osalta tai tietojen siirrolle sinne. Vakiosopimuslausekkeet (SCC) ovat EU:n komission tarjoamia malleja, joiden tarkoituksena on varmistaa, että tietosi ovat eurooppalaisten tietosuojastandardien mukaisia myös silloin, kun ne siirretään kolmansiin maihin (kuten Yhdysvaltoihin) ja tallennetaan sinne. Näillä lausekkeilla Amazon sitoutuu noudattamaan eurooppalaista tietosuojan tasoa käsitellessään asiaankuuluvia tietojasi, vaikka tiedot tallennettaisiin, käsiteltäisiin ja hallinnoitaisiin Yhdysvalloissa. Nämä lausekkeet perustuvat EU:n komission täytäntöönpanopäätökseen. Löydät päätöksen ja sitä vastaavat vakiosopimuslausekkeet muun muassa täältä:  https://eur-lex.europa.eu/eli/dec_impl/2021/914/oj?locale=de

Amazonin tietojenkäsittelyä koskevat ehdot (AWS GDPR DATA PROCESSING), jotka vastaavat vakiosopimuslausekkeita, löytyvät osoitteesta. https://d1.awsstatic.com/legal/aws-gdpr/AWS_GDPR_DPA.pdf.

Lisätietoja Amazon Payments -palvelun käytön yhteydessä käsiteltävistä tiedoista on tietosuojaselosteessa osoitteessa https://pay.amazon.de/help/201212490.

 

d) Apple Pay

Tarjoamme verkkosivustollamme muun muassa maksamisen Apple Payn kautta. Tämän maksupalvelun tarjoaja on yhdysvaltalainen yritys Apple Inc., Infinite Loop, Cupertino, CA 95014, USA (jäljempänä "Apple").

Jos valitset "ApplePay"-maksuvaihtoehdon verkkokauppamme tilausprosessin aikana, tiedot siirretään automaattisesti Applelle. Kyseessä ovat tiedot, joita tarvitaan sopimuksen täyttämiseksi, mutta erityisesti ApplePayn kautta tapahtuvan maksun käsittelyä varten. Valitsemalla tämän maksuvaihtoehdon annat suostumuksesi siihen, että ApplePaylle siirretään maksun käsittelyn edellyttämät henkilötiedot. Näin ollen oikeusperustana on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukainen suostumuksesi. Applelle toimitettavat henkilötiedot ovat yleensä etunimi, sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, IP-osoite, puhelinnumero, matkapuhelinnumero tai muut maksun suorittamiseksi tarvittavat tiedot. Ostosopimuksen käsittelyn kannalta välttämättömiä henkilötietoja ovat myös kyseiseen tilaukseen liittyvät tiedot, esimerkiksi laskutusosoite. Jos teet ostoskoriisi maksun ApplePayn avulla, Apple toimittaa meille ApplePay-tilillesi tallentamasi henkilötiedot. Tarvitsemme näitä henkilötietoja, jotta voimme lähettää sinulle tuotteesi. Nämä tiedot ovat yleensä seuraavat: Sukunimi/ etunimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Tarkka laajuus riippuu kuitenkin ApplePay-tilisi asetuksista.

Apple käsittelee tietoja myös muun muassa Yhdysvalloissa. Haluamme huomauttaa, että Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen lausunnon mukaan tietojen siirtämiselle Yhdysvaltoihin ei tällä hetkellä ole riittävää suojan tasoa. Tähän voi liittyä erilaisia riskejä tietojenkäsittelyn laillisuudelle ja turvallisuudelle. Apple käyttää EU:n komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita (= DSGVO:n 46 artiklan 2 ja 3 kohta) perusteena tietojenkäsittelylle kolmansissa maissa (Euroopan unionin, Islannin, Liechtensteinin, Norjan ja erityisesti Yhdysvaltojen ulkopuolella) sijaitsevien vastaanottajien kanssa tai tietojen siirrolle sinne. Nämä lausekkeet velvoittavat Applen noudattamaan EU:n tietosuojan tasoa käsitellessään tietoja EU:n ulkopuolella. Nämä lausekkeet perustuvat EU:n komission täytäntöönpanopäätökseen. Löydät päätöksen ja lausekkeet muun muassa täältä: https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_21_2847

Lisätietoja Apple Payn käytön yhteydessä käsiteltävistä tiedoista on tietosuojaselosteessa osoitteessa https://www.apple.com/legal/privacy/de-ww/.

 

e) Muut maksutavat

PayPalin, Apple Payn ja Amazon Paymentsin lisäksi voit maksaa ennakkomaksulla, suoraveloituksella, luottokortilla (Mastercard, VISA, American Express, Amazon Pay, Apple Pay), laskulla tai välittömällä pankkisiirrolla. Pidätämme oikeuden tehdä luottotietojen ennakkotarkastuksen joidenkin maksutapojen osalta (esim. laskulla ostettaessa). Valitsemalla kyseisen maksuvaihtoehdon annat suostumuksesi siihen, että maksun käsittelyä varten tarvittavat henkilötiedot siirretään kaupassamme tekemääsi ostosta varten. Näin ollen oikeusperustana on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a) ja b) alakohta. Välitettävät henkilötiedot ovat yleensä etunimi, sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, IP-osoite, puhelinnumero, puhelinnumero tai muut maksujen käsittelyssä tarvittavat tiedot. Ostosopimuksen käsittelyn kannalta välttämättömiä ovat myös sellaiset henkilötiedot, jotka liittyvät kyseiseen tilaukseen, esimerkiksi laskutusosoite (tilattujen tavaroiden toimittamista varten).

 

f) Trusted Shop

Käytämme verkkosivustollamme Trusted Shops -luokitusalustaa. Palvelun tarjoaja on Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln, Saksa..

Käytämme Trusted Shops -palveluita muun muassa Trusted Shops -palveluiden näyttämiseen (esim. hyväksymismerkintä, kerätyt luokitukset) sekä ostajien arvioimiseen tilauksen jälkeen, jotta he voivat jakaa kokemuksiaan muiden kanssa. Verkkosivustolle on integroitu näitä toimintoja varten Trusted Shops -widgetit.

Kun vierailet tällä verkkosivustolla, sinua pyydetään määrittämään tietosuoja-asetuksesi. Täällä sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä "Trusted Shop" -palvelun käyttö. Näin ollen käsittelyn oikeusperuste on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Lisäksi meillä on yrityksenä myös oikeutettu etu varmistaa, että kauppamme aitous ja turvallisuus on selvästi tunnistettavissa mahdollisille asiakkaillemme ulkopuolelta. Näin voimme esimerkiksi osoittaa, ettemme ole valekauppa. Näin ollen verkkosivustomme Trusted Shopin käytön oikeusperusta on edelleen DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta.

Kun Trustbadge latautuu, verkkopalvelin tallentaa automaattisesti niin sanotun palvelinlokitiedoston, joka sisältää IP-osoitteesi, kutsun päivämäärän ja kellonajan, siirretyn datan määrän ja pyynnön esittäneen palveluntarjoajan (käyttötiedot) ja dokumentoi kutsun. IP-osoite anonymisoidaan heti keräämisen jälkeen, jotta tallennettuja tietoja ei voida yhdistää henkilökohtaisesti sinuun. Nimettömiä tietoja käytetään erityisesti tilastollisiin tarkoituksiin ja virheanalyyseihin.

Kun tilaus on tehty, sähköpostiosoitteesi, joka on salattu kryptologisella yksisuuntaisella toiminnolla, lähetetään Trusted Shops GmbH:lle. Näin voidaan tarkistaa, oletko jo rekisteröitynyt Trusted Shops GmbH:n palveluihin, ja se on näin ollen tarpeen meidän ja Trusted Shopsin ensisijaisten oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, jotka liittyvät kuhunkin yksittäiseen tilaukseen liittyvän ostajansuojan tarjoamiseen ja DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 virkkeen 1 alakohdan f alakohdan mukaisiin kaupan arviointipalveluihin. Jos näin on, jatkokäsittely suoritetaan sinun ja Trusted Shopsin välisen sopimuksen mukaisesti. Jos et ole vielä rekisteröitynyt palveluihin, saat myöhemmin tilaisuuden tehdä niin ensimmäistä kertaa. Jatkokäsittely rekisteröinnin jälkeen riippuu myös Trusted Shops GmbH:n kanssa tehdystä sopimuksesta. Jos et rekisteröidy, Trusted Shops GmbH poistaa automaattisesti kaikki lähetetyt tiedot, eikä henkilökohtainen viittaus ole enää mahdollista.

Lisätietoja Trusted Shops -palvelun avulla käsiteltävistä tiedoista on tietosuojaselosteessa osoitteessa: https://www.trustedshops.de/impressum-datenschutz/#datenschutz.

 

13.      Suostumuksen peruuttaminen

Jos olet antanut meille tietosuojalainsäädännön mukaisen suostumuksen tiettyyn tietojen käyttöön ja/tai tiettyihin palveluihin, voit luonnollisesti peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa tulevaisuutta varten. Lähetä viesti alla olevaan osoitteeseen:

 

Gusti Leder GmbH

Erich-Schlesinger-Straße 62,

18059 Rostock 

 

Puhelin:  +49 (0) 381 / 799 90031

Sähköposti: info@gusti-nahka.fi 

 

14.          Oikeutesi rekisteröitynä henkilönä

Sinulla on rekisteröitynä henkilönä erilaisia oikeuksia henkilötietojesi suhteen. Olemme rekisterinpitäjänä ryhtyneet asianmukaisiin toimenpiteisiin antaaksemme sinulle rekisteröitynä kaikki tietosuoja-asetuksen 13 ja 14 artiklan mukaiset tiedot ja kaikki tietosuoja-asetuksen 15-22 ja 34 artiklan mukaiset ilmoitukset, jotka liittyvät käsittelyyn, täsmällisessä, läpinäkyvässä, ymmärrettävässä ja helposti saatavissa olevassa muodossa selkeällä ja yksinkertaisella kielellä; tämä koskee erityisesti lapsille suunnattuja tietoja. Tiedot on annettava kirjallisesti tai muussa muodossa, tarvittaessa myös sähköisesti. Pyynnöstäsi tiedot voidaan antaa myös suullisesti edellyttäen, että henkilöllisyytesi rekisteröitynä on todistettu muulla tavoin.

Sinulla on luonnollisesti muun muassa oikeus pyytää milloin tahansa kirjallisesti tai sähköisesti tietoja sinusta tallennetuista tiedoista ja niiden alkuperästä, vastaanottajasta tai vastaanottajista, joille tietoja luovutetaan, sekä tietojen tallennustarkoituksesta. Lisäksi sinulla on oikeus vaatia, että virheelliset tiedot korjataan ja, jos lakisääteiset vaatimukset täyttyvät, että tietosi poistetaan tai suojataan. Tähän riittää pelkkä viesti alla olevaan osoitteeseen:

 

Gusti Leder GmbH

Erich-Schlesinger-Straße 62,

18059 Rostock 

 

Puhelin: +49 (0) 381 / 799 90031

Sähköposti: info@gusti-nahka.fi 

 

Sinulla on erityisesti seuraavat oikeudet

14.1         Oikeus saada vahvistus ja tietoja

Voit pyytää meitä vahvistamaan, käsittelemmekö me sinua koskevia henkilötietoja.

Jos käsittelemme sinua koskevia tietoja, voit pyytää meiltä tietoja seuraavista asioista:

a.)      tarkoitukset, joita varten henkilötietoja käsitellään;

b.)      käsiteltävien henkilötietojen kategoriat;;

c.)      vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät, joille sinua koskevia henkilötietoja on luovutettu tai tullaan luovuttamaan;

d.)      sinua koskevien henkilötietojen säilytyksen suunniteltu kesto tai, jos tästä ei ole mahdollista antaa tarkkoja tietoja, perusteet säilytysajan määrittämiseksi;

e.)      oikeus oikaista tai poistaa sinua koskevat henkilötiedot, oikeus rajoittaa käsittelyä tai oikeus vastustaa tällaista käsittelyä;

f.)       valitusoikeus valvontaviranomaiselle;

g.)      kaikki saatavilla olevien tietojen  alkuperä, jos henkilötietoja ei ole kerätty rekisteröidyltä itseltään;

h.)      tietosuoja-asetuksen 22 artiklan 1 ja 4 kohdan mukaisen automatisoidun päätöksenteon, mukaan lukien profilointi, olemassaolo ja ainakin näissä tapauksissa merkitykselliset tiedot kyseisestä logiikasta sekä tällaisen käsittelyn laajuudesta ja aiotuista vaikutuksista rekisteröityyn.

Sinulla on myös oikeus pyytää tietoja siitä, siirretäänkö sinua koskevia henkilötietoja kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle. Tässä yhteydessä voit pyytää, että sinulle ilmoitetaan asianmukaisista suojatoimista yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan mukaisesti siirron yhteydessä.

14.2         Oikeus tietojen oikaisemiseen

Sinulla on meihin nähden oikeus oikaisuun ja/tai täydennykseen, jos sinua koskevat käsitellyt henkilötiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia. Meidän on luonnollisesti suoritettava oikaisu viipymättä.

14.3         Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Voit pyytää sinua koskevien henkilötietojen käsittelyn rajoittamista seuraavin edellytyksin:

a.)              jos kiistät itseäsi koskevien henkilötietojen paikkansapitävyyden niin kauan, että voimme tarkistaa henkilötietojen paikkansapitävyyden;

b.)             jos käsittely on lainvastaista ja kieltäydyt henkilötietojen poistamisesta ja pyydät sen sijaan henkilötietojen käytön rajoittamista;

c.)              jos emme enää tarvitse henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten esittämistä tai puolustamista varten, tai

d.)             jos olet vastustanut käsittelyä DSGVO:n 21 artiklan 1 kohdan mukaisesti eikä vielä ole päätetty, ovatko oikeutetut perusteet, joihin meillä on oikeus, painavampia kuin sinun perusteesi.

Jos sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä on rajoitettu, me tai valtuutetut kolmannet osapuolet voivat - sen lisäksi, että tiedot säilytetään - käsitellä kyseisiä tietoja ainoastaan sinun suostumuksellasi tai oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojelemiseksi tai unionin tai jäsenvaltion tärkeän yleisen edun vuoksi.

Jos käsittelyn rajoittamista on rajoitettu edellä mainittujen ehtojen mukaisesti, ilmoitamme sinulle ennen rajoituksen poistamista.

14.4         Oikeus tietojen poistamiseen

a.) Poistamisvelvollisuus

Voit pyytää, että poistamme sinua koskevat henkilötiedot viipymättä, ja olemme velvollisia poistamaan nämä tiedot viipymättä, jos jokin seuraavista syistä on olemassa:

     I. Sinua koskevat henkilötiedot eivät ole enää tarpeen niitä tarkoituksia varten, joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä muutoin käsiteltiin.

   II. Peruutat suostumuksesi, johon käsittely perustui yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan tai 9 artiklan 2 kohdan a alakohdan mukaisesti, eikä käsittelylle ole muuta oikeusperustaa.

 III. Vastustat käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 1 kohdan mukaisesti eikä käsittelylle ole olemassa pakottavia oikeutettuja syitä, tai vastustat käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 2 kohdan mukaisesti.

IV. Sinua koskevia henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

  Sinua koskevien henkilötietojen poistaminen on tarpeen unionin tai jäsenvaltion lainsäädännön mukaisen oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi, jota meihin sovelletaan.

VI. Sinua koskevat henkilötiedot on kerätty yleisen tietosuoja-asetuksen 8 artiklan 1 kohdan mukaisesti tarjottujen tietoyhteiskunnan palvelujen yhteydessä.

 

b.) Tiedot kolmansille osapuolille

Jos olemme julkistaneet sinua koskevat henkilötiedot ja olemme velvollisia poistamaan ne yleisen tietosuoja-asetuksen 17 artiklan 1 kohdan nojalla, ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin, myös teknisiin toimenpiteisiin, ottaen huomioon käytettävissä olevan tekniikan ja toteutuskustannukset, ilmoittaaksemme henkilötietoja käsitteleville rekisterinpitäjille, että sinä rekisteröitynä olet pyytänyt, että ne poistaisivat kaikki linkit kyseisiin henkilötietoihin tai niiden jäljennökset tai kopiot.

c.) Poikkeukset

Oikeutta tietojen poistamiseen ei ole, jos käsittely on välttämätöntä

     I. sananvapautta ja tiedonvälityksen vapautta koskevan oikeuden käyttämiseksi;

   II. sellaisen lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi, joka edellyttää käsittelyä unionin tai jäsenvaltion lainsäädännön nojalla, jota meihin sovelletaan, tai yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseksi tai meille kuuluvan julkisen vallan käyttämiseksi;

 III. kansanterveyden alalla yleisen edun vuoksi DSGVO:n 9 artiklan 2 kohdan h ja i alakohdan ja 9 artiklan 3 kohdan mukaisesti;

IV. yleisen edun mukaisiin arkistointitarkoituksiin, tieteellisiin tai historiallisiin tutkimustarkoituksiin tai DSGVO:n 89 artiklan 1 kohdan mukaisiin tilastollisiin tarkoituksiin, jos a kohdassa tarkoitettu oikeus todennäköisesti tekee mahdottomaksi tai vakavasti haittaa tällaisen käsittelyn tarkoituksen saavuttamista; tai oikeudellisten vaatimusten esittämistä tai puolustamista varten.

14.5         Oikeus saada tietoa

Jos olet vedonnut meihin nähden oikeuteen oikaista, poistaa tai rajoittaa käsittelyä, olemme velvollisia ilmoittamaan kaikille vastaanottajille, joille sinua koskevia henkilötietoja on luovutettu, tietojen oikaisemisesta tai poistamisesta tai käsittelyn rajoittamisesta, paitsi jos se osoittautuu mahdottomaksi tai vaatii kohtuuttomia ponnistuksia.

Sinulla on oikeus saada tieto näistä vastaanottajista.

14.6         Oikeus tietojen siirtämiseen

Sinulla on oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot, jotka olet toimittanut meille, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Sinulla on myös oikeus siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle esteettä edellyttäen, että

a.) käsittely perustuu DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan tai 9 artiklan 2 kohdan a alakohdan mukaiseen suostumukseen tai DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaiseen sopimukseen ja

b.) käsittely suoritetaan automaattisten menettelyjen avulla.

Tätä oikeutta käyttäessäsi sinulla on myös oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot siirrettyä suoraan meiltä toiselle rekisterinpitäjälle, mikäli se on teknisesti mahdollista. Tämä ei saa vaikuttaa muiden henkilöiden vapauksiin ja oikeuksiin.

Tietojen siirrettävyyttä koskevaa oikeutta ei sovelleta henkilötietojen käsittelyyn, joka on tarpeen yleisen edun mukaisen tehtävän suorittamiseksi tai meille kuuluvan julkisen vallan käyttämiseksi.

14.7         Vastustamisoikeus

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa erityiseen tilanteeseesi liittyvin perustein sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka suoritetaan DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohdan perusteella; tämä koskee myös näihin säännöksiin perustuvaa profilointia.

Tällöin emme enää käsittele sinua koskevia henkilötietoja, paitsi jos voimme osoittaa, että käsittelylle on pakottava oikeutettu syy, joka syrjäyttää etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos käsittelyä käytetään oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen.

Jos sinua koskevia henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten, sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten; tämä koskee myös profilointia siltä osin kuin se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.

Jos vastustat käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin, sinua koskevia henkilötietoja ei enää käsitellä näihin tarkoituksiin.

Sinulla on tietoyhteiskunnan palvelujen käytön yhteydessä mahdollisuus käyttää vastustamisoikeuttasi direktiivin 2002/58/EY säännösten estämättä automatisoitujen menettelyjen avulla teknisten eritelmien avulla.

14.8         Oikeus peruuttaa tietosuojalainsäädännön mukainen suostumusilmoitus

Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa tietosuojalainsäädännön mukainen suostumusilmoituksesi. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella suostumuksen peruuttamiseen asti suoritetun käsittelyn laillisuuteen.

14.9         Automatisoitu päätös yksittäistapauksissa, profilointi mukaan lukien

Sinulla on oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu yksinomaan automaattiseen tietojenkäsittelyyn, mukaan lukien profilointi, ja jolla on sinuun kohdistuvia oikeusvaikutuksia tai joka vaikuttaa sinuun vastaavalla tavalla merkittävästi. Tätä ei sovelleta, jos päätös

a.) on tarpeen sinun ja meidän välisen sopimuksen solmimiseksi tai täyttämiseksi,

b.) on sallittua unionin tai jäsenvaltion lainsäädännön nojalla, jota meihin sovelletaan, ja kyseinen lainsäädäntö sisältää asianmukaiset toimenpiteet oikeuksiesi ja vapauksiesi sekä oikeutettujen etujesi turvaamiseksi; tai

c.) tehdään nimenomaisella suostumuksellasi.

Nämä päätökset eivät kuitenkaan saa perustua tietosuoja-asetuksen 9 artiklan 1 kohdan mukaisiin erityisiin henkilötietoryhmiin, ellei 9 artiklan 2 kohdan a tai g alakohtaa sovelleta ja ellei asianmukaisia toimenpiteitä ole toteutettu oikeuksien ja vapauksien sekä oikeutettujen etujesi suojaamiseksi.

Kohdissa a.) ja c.) mainittujen tapausten osalta ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin oikeuksien ja vapauksien sekä oikeutettujen etujesi suojaamiseksi.

14.10  Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan yleistä tietosuoja-asetusta, sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa asut, työskentelet tai jossa väitetty rikkominen tapahtuu, sanotun kuitenkaan rajoittamatta muita hallinnollisia tai oikeudellisia muutoksenhakukeinoja.

Valvontaviranomaisen, jolle kantelu on tehty, on ilmoitettava kantelijalle kantelun tilanteesta ja tuloksesta, mukaan lukien mahdollisuudesta hakea oikeussuojaa yleisen tietosuoja-asetuksen 78 artiklan mukaisesti.

15.          Sähköpostimainonta

Jos olet rekisteröitynyt erikseen uutiskirjeeseen, sähköpostiosoitettasi käytetään omiin mainostarkoituksiimme, kunnes peruutat uutiskirjeen tilauksen. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ilman, että sinulle aiheutuu muita kustannuksia kuin liittymäsi tarjoajan perushintojen mukaiset siirtokustannukset. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen suoraan milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@gusti-nahka.fi.

16.          Lisätietoja  

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai -ehdotuksia aiheesta "tietosuoja" tai jos haluat tietoja tiedoistasi tai haluat, että ne korjataan tai poistetaan, kirjoita sähköpostitse tai kirjeitse osoitteeseen:

 

Gusti Leder GmbH

Erich-Schlesinger-Straße 62,

18059 Rostock 

 

Puhelin: +49 (0) 381 / 799 90031

Sähköposti: info@gusti-nahka.fi 

 

Rostock, joulukuu 2022

 

 

 

Viimeksi katsottu
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de