Yleiset sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot


Tietoja kuluttajalle etämyynnistä ja verkkokaupasta


§ 1 Soveltamisala

Seuraavat verkkokauppaa koskevat sopimusehdot ovat voimassa meidän ja tilaajan välillä. Sopimusehtojen sisältö määräytyy tilauksen ajankohdan mukaan.


§ 2 Sopimuksen tekeminen

Tuotteidemme esillepano verkkokaupassamme sisältää ainoastaan kutsun asiakkaalle sopimustarjouksen tekemiseen. Kun asiakas toimittaa tilauksen, tekee hän sen § 145 BGB (Saksan lakipykälä) mukaisesti. Asiakas vastaanottaa tilausvahvistuksen sähköpostitse. Sopimus kanssamme astuu voimaan meidän hyväksyttyämme kirjallisesti tai tekstimuodossa asiakkaan tarjouksen kahden arkipäivän kuluessa tilauksen teosta. Arkipäiviä ovat kaikki muut, paitsi sunnuntait tai kansalliset juhlapyhät.


§ 3 Toimitus, toimituskulut, hankintariski

Toimitus tapahtuu verkkokaupassa esitetyillä toimituskuluilla. Sikäli kun asiakas on kuluttuja, vastaamme hankintariskistä. Jos asiakas on yrittäjä siirtyy vastuu hankintariskistä hänelle, heti kun olemme luovuttaneet tilatun tuotteen kuljetuksesta vastaavalle yhteistyökumppanillemme.


§ 4 Omistusoikeus

Toimitettu tuote pysyy siihen saakka omistuksessamme, kunnes tuotteesta on suoritettu täysi ostohinta.


§ 5 Maksu

Hyväksymme ainoastaan tilauksen yhteydessä esitellyt maksutavat.


§ 6 Virhevastuu

Sovelletaan lakisääteisiä virhevastuuoikeuksia.

§ 7 Tietoja kuluttajalle etämyynnistä sekä asiakastietoja sopimuksista verkkokaupassa

a) Emme ole sidottuja menettelysääntöihin, joita ei ole edellä mainittu.
b) Tilausta lähettäessäsi sinun tulee tarkistaa tietosi ja korjata ne ennen lopullisen sopimuksen tekemistä.
c) Tarjoamiemme tuotteiden olennaisimmat ominaisuudet sekä rajoitettujen tarjousten voimassaoloaika selviää verkkokauppamme tuoteselostuksissa.
d) Sopimukset tehdään saksan kielellä.
e) Reklamaatiot ja korvausvaatimukset voit toimittaa verkkosivuillamme ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
f) Emme säilytä sopimustekstiä eikä teksti siten ole asiakkaan saatavilla sopimuksen teon jälkeen.
g) Maksu-, toimitus- sekä täyttötiedot löytyvät tarjouksesta.


§ 8 Tietoja riidanratkaisuprosessista

Emme ole valmiita emmekä sidottuja osallistumaan kuluttajariitalautakunnan riidanratkaisuun.

§ 9 Palautukset

Mahdolliset palautukset suoritamme automaattisesti käyttämällesi maksutavalle. Jos olet maksanut laskulla tai ennakkomaksulla, palautus tehdään tilille, jolta alkuperäinen maksu suoritettiin. Jos olet maksanut PayPalilla tai luottokortilla, hyvitys suoritetaan liittyvälle PayPal- tai luottokorttitilille. Jos olet käyttänyt ostoksessasi lahjakorttia, hyvitämme vastaavan summan lahjakorttitilillesi. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme tässä asiassa. Palautuslähetyksen kustannukset vastaavat alkuperäisten lähetyskulujen määrää. Palautustapauksessa nämä kulut vähennetään hyvityksestä. Sinä vastaat palautukseen liittyvästä riskistä.

§10 Muuta

Asiakassuhteessa meidän ja asiakkaan välillä sekä voimassa olevissa sopimusehdoissa sovelletaan Saksan lakia. Jos asiakas on kuluttaja, määräytyvät sovellettavat lakipykälät ja oikeudet kuluttajan suojaksi asiakkaan asuinmaan mukaan. Tätä ei voi muuttaa erillisellä sopimuksella ja pysyy koskemattomana tämän sopimuksen mukaisesti. YK-kauppasopimus ei kuuluu tämän sopimuksen piiriin.

 

V SN 42

 

Takuu-ilmoitus

§1 Tuotetakuu

Lakisääteisen takuun lisäksi tarjoamme laajennetun tuotetakuun. Saadaksesi hyötyä tästä lisätakuusta, vaaditaan vähintään 6 kuukauden tilaus uutiskirjeeseemme. Tämä takuu kattaa valmistusvirheet, mutta ei kata virheitä, jotka johtuvat epäasianmukaisesta käytöstä tai normaalista kulumisesta.

§2 Takuuaika

Takuu astuu voimaan lakimääräisen takuun jälkeen ja on voimassa 1 lisävuoden ajan.

§3 Takuuoikeus

Jos haluat käyttää takuuoikeuttasi, ota yhteyttä asiakastukeemme osoitteessa info@gusti-nahka.fi. Tarvitsemme ostokuittauksen oikeudenkäynnin hoitamiseksi.

§4 Poissulkemiset ja Rajoitukset

Tämä takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat epäasianmukaisesta käsittelystä, tuotteen muokkaamisesta tai normaalista kulumisesta. Myös vauriot, jotka eivät johdu materiaali- tai valmistusvirheistä, ovat poissuljettuja. Pyyhkäisyt vetoketjun korjaamiseksi eivät sisälly takuuseen.

§5 Palautusehdot

Takuun puitteissa tehtävien palautusten postikulut korvataan meidän toimestamme.

 

 

Viimeksi katsottu
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de