Sulje suodatin
 •  
 •  
alkaen asti
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
1 alkaen 2
Tällä suodatuksella ei löytynyt mitään tietoja!
Chester model
Chester
Kosmetiikkalaukku pesulaukku hygienialaukku nahkainen nahkaa ruskea
59,95 € *
Rodney model
Rodney
Kosmetiikkalaukku pesulaukku meikkilaukku meikkipussi roikkuva koukulla ruskea
44,95 € *
Lucy model
Lucy
meikkilaukku matkalaukku asiakirjasalkku kosmetiikkapeili työvälinelaukku vintage ruskea nahka
13,95 € *
Eli model
Eli
hygienialaukku toalettilaukku kosmetiikkapeili nahkalaukku meikkilaukku musta nahka
29,95 € *
Myra model
Myra
kosmetiikkalaukku hygienialalaukku vedenkestävästä kanvaasikankaasta nahka
34,95 € *
Chester model
Chester
toalettilaukku kosmetiikkalaukku pesulaukku hygienialaukku ruskea nahka
59,95 € *
Leo model
Leo
Baginbag bag-in-bag sisälaukku järjestelijä laukku laukussa kosmetiikkalaukku meikkipussi
16,95 € *
Leo model
Leo
Baginbag bag-in-bag sisälaukku järjestelijä laukku laukussa kosmetiikkalaukku meikkipussi musta
16,95 € *
Eli model
Eli
hygienialaukku toalettilaukku kosmetiikkapeili nahkalaukku meikkilaukku musta nahka
29,95 € *
Piet model
Piet
hygienialaukku kosmetiikkapeili toalettilaukku meikkilaukku ruskea nahka
34,95 € * 22,95 € *
Clara model
Clara
Kosmetiikkalaukku meikkilaukku meikkipussi ruskea nahkainen
10,95 € *
Quinn model
Quinn
Kosmetiikkalaukku meikkilaukku toilettilaukku pesulaukku meikkipussi nahkaa nahkainen
49,95 € *
1 alkaen 2

Tuo tyyliä tämän maailman kylpyhuoneisiin! - kosmetiikkalaukut ja meikkipussit aidosta nahasta


Minne tahansa seuraava matkasi sinut viekin, Gustin nahkaisten meikkilaukkujen ja kosmetiikkapussukoiden avulla olet epäilemättä löytänyt ihanteelliset matkakumppanit! Olipa kyseessä sitten pesulaukku pitkälle lomalle tai päivittäinen hätämeikkilaukku reppuun tai käsilaukkuun - pienet ja suuret kosmetiikkalaukut aidosta nahasta tekevät siistin vaikutuksen kaikissa tilanteissa, eivätkä ne petä sinua koskaan. Voit ottaa hyvillä mielin meiltä ostetun meikkilaukun esille lentokentällä, bussipysäkillä, toimistossa tai junassa - näitä kosmetiikkalaukkuja kehtaa käyttää ja näyttää yleiselläkin paikalla!

 

Sisällysluettelo

Kosmetikkalaukku, meikkilaukku, toilettilaukku aidosta nahasta - valikoima, joka ei jätä toivomisen varaa!
Vuohennahkanaudannahka tai puhvelinnahka - mikä nahka sopii sinulle?
Läpinäkyvästi tuotettu - Gusti Nahka:lta sinulle
Gusti Nahka:n kosmetiikkalaukut- aina oikea valinta!

 

Kosmetiikkalaukku, meikkilaukku,  toilettilaukku aidosta nahasta - valikoima, joka ei jätä toivomisen varaa!

Olipa kyseessä sitten viihtyisä kylpyläviikonloppu kahdestaan, pidempi matka tai vain spontaani yöpyminen ystävien kanssa vietetyn illan jälkeen: ei voi välttyä ottamasta muutamia hoitotuotteita mukaan. Juuri siksi löydät täältä laajan valikoiman pesulaukkuja, meikkilaukkuja, toilettilaukkuja, kauneuslaukkuja jne. Koska yhtä erilaisia kuin matkustamisen tilaisuudet ovat, niin erilaisia ovat myös vaatimukset näille erityisille matkatarvikkeille.

Yhteistä kaikille Gusti-nahkaisille toilettilaukuillemme on niiden harkittu sisäosa. Kaikissa wc-pusseissamme on leveä aukko, jotta pussin sisältö olisi mahdollisimman hyvin esillä, ja ne on yleensä varustettu erityisellä sisävuorella, joka on valmistettu vettä hylkivästä polypuuvillasta. Sinulle tämä tarkoittaa, ettei laukkuusi jää tahroja, vaikka shampoo tai kasvovesi pääsee vuotamaan ja valumaan. Tukevat ja kauniisti muotoillut vetoketjut takaavat myös tarvittavan turvallisuuden, jotta mikään kauneustuotteistasi ei pääse putoamaan laukusta, kun olet liikkeellä. Kosmetiikkalaukkujemme yksilöllinen ja ainutlaatuinen muotoilu sekä näiden pienten ja suurten laukkujen huolellisesti valmistettu nahka täydentävät myös sinun ulkonäköä todella tyylikkäästi olematta kuitenkaan tungetteleva. Olipa kyseessä trendikäs vintage-look tai ajattoman tyylikäs toimisto -look -  täysin makuasia.

Koska vaihtoehtoja on niin monia, niin tässä on lyhyt katsaus kosmetiikkalaukkuihin, joita voit löytää Gusti-Nahka-verkkokaupastamme:

 

Tilava ja hyvin järjestetty: klassinen meikkilaukku matkalaukkuun

Klassisessa meikkilaukussa on yleensä yksi tai kaksi tilavaa päälokeroa, joissa voit helposti säilyttää suihkugeeliä, hammasharjaa ja hammastahnaa sekä shampoota, hiusharjaa, vartalovoidetta jne. Pienemmät sisälokerot, joissa on tai ei ole vetoketjuja, auttavat sinua pitämään tavarasi järjestyksessä kun laukku on sijoitettuna majoituspaikkasi kylpyhuoneeseen, ja pitämään hoitotuotteesi aina käden ulottuvilla. Ripustettavissa kokoontaitettavissa malleissa on yleensä vielä pienempi lokeromuotoilu, ja ne voidaan s-koukun avulla kiinnittää kätevästi kylpyhuoneen hyllyyn, patteriin tai naulakkoon. Kosmetiikkalaukku erikseen kotiin ja matkoille, on iso apu spontaaneissa matkatilanteissa. Kun matkakosmetiikkalaukkua säilyttää kotona valmiiksi täytettynä, olet aina hetkessä lähtövalmis uuteen reissuun.

 

Tyylikäs ja käytännöllinen: kosmetiikkalaukku käsimatkatavaroihin

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että matkatavarasi "katoavat", kun vaihdat lentokonetta ja saapuvat määränpäähäsi muutamaa päivää sinua myöhemmin. Koska tällaisessa tapauksessa paitsi vaihtovaatteet, myös meikit ja ihonhoitotuotteet, jotka ovat matkalaukussasi, ovat kaikki tavoittamattomissa. Tämän estämiseksi on järkevää kuljettaa käsimatkatavaroissa pientä kosmetiikkalaukkua. Näissä pusseissa on yleensä jaosto, jossa on leveä vetoketjullinen aukko - täydellinen koko välttämättömille tavaroille, sinne mahtuvat lääkkeet, matkadeodorantti, matkahammasharja, meikkivälineet, pieni hiusharja ja jopa pieni ensiapupakkaus.

 

Pienikokoinen ja tyylikäs: meikkilaukku käsilaukussa

Onko sinulla treffit heti töiden jälkeen, joten et ehdi kotiin peseytymään? Käsilaukkuun kiinnitettävän pienen kauneuslaukun ansiosta se ei ole ongelma, sillä tämä lähes välttämätön apulainen - olitpa sitten matkoilla tai arjessa - pitää repun tai laukun siistinä ja tarjoaa tilaa meikille, makeisille, purukumille ja päänsärkytableteille.

 

Vuohennahka, naudannahka tai puhvelinnahka - mikä nahka sopii sinulle?  

Valikoimassamme tarjoamme sinulle nahkaisia kosmetiikkalaukkuja kolmesta eri nahasta. Näin ollen voit valita näiden nahkatyyppien väliltä: 

Vuohennahkaiset kosmetiikkalaukut on aluksi yleensä hieman jäykempi, mutta se muuttuu hyvin nopeasti erittäin joustavaksi ja pehmeäksi säännöllisen käytön myötä. Lehmännahka ja puhvelinnahka taas ovat luonnostaan vahvemman materiaalinsa ansiosta hieman vuohennahkaa kestävämpiä. Näiden nahkojen rakenne tuntuu ajan kanssa vielä hieman kiinteämmältä, vaikka ne luonnollisesti myös pehmenevät. Päätä siis itse, mikä nahka vastaa parhaiten kosmetiikkalaukuille ja meikkipusseille asettamiasi vaatimuksia.

 

Läpinäkyvästi tuotettu - Gusti Nahka:lta sinulle

Niin monipuolinen kuin valikoimamme onkin, niin erilaisia ovat myös tuotelinjamme, joihin tuotteemme kuuluvat. Näin edustavat „Gusti Nahka nature“-linjan tuotteet kestävää kehitystä. Näihin kuuluvat ainoastaan ne Gusti Nahka-tuotteet, jotka on valmistettu Intiassa pienissä perheyrityksissä ja koostuvat kasviparkitusta ja käsin työstetystä nahasta. Persoonallisuus ja ainutlaatuisuus eivät ole vain tyhjiä sanoja, koska jokainen tuote on täysin unikaatti. 

„Gusti Nahka studio“- linja vakuuttaa sen toiminnallisuudellaan yhdistettynä ajattomaan, ajan hermolla olevaan urbaanin tyyliin. Tämän linjan nahka parkitaan kemiallisesti Intiassa sertifioiduissa yrityiksissä ja näin siitä saadaan kestävää ja muotonsa säilyttävää

Gusti Nahka työskentelee ainoastaan intialaisten ja italialaisten yritysten kanssa, jotka noudattavat kansainvälisiä työ- ja ihmisoikeusstandardeja. Taataksemme tuotteidemme jatkuvasta korkeasta laadusta tarkistutamme paikat säännöllisin väliajoin pistokoetutkimuksilla riippumattomissa laboratorioissa ja järjestämme yllätyskäyntejä työpaikoilla, joiden aikana tarkastetaan sopimusten mukaisten tuotanto-ja työstandardien noudattaminen. Havaitessamme sääntöjen rikkomista lopetamme nollatoleranssimme mukaisesti yhteistyön näiden yritysten kanssa heti. 

 

Kosmetiikkalaukut ja meikkipussit Gusti Nahka:lta - aina oikea valinta!

Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa - löydät varmasti etsimäsi laajasta pesulaukkujen, kosmetiikkalaukkujen ja kauneuslaukkujen valikoimastamme. Olemme koonneet tähän tärkeimmät seikat nahkaisista meikkilaukuistamme:

 • Meikkipussi ja kosmetiikkalaukku ovat välttämättömiä matkatarvikkeita, ja ne kuuluvat yksinkertaisesti jokaiseen matkalaukkuun. Tilaisuudesta riippuen Gusti Nahka:n valikoimasta löytyy eri kokoja ja malleja eri tarpeisiin.
 • Löydät vuohennahasta, naudannahasta ja puhvelinnahasta valmistettuja wc- ja pesulaukkuja, ja voit aina valita "Gusti Leder nature" tai "Gusti Leder studio" -malliston väliltä.
 • Nahkaiset meikkipussit ovat uskomattoman pitkäikäisiä ja kulutusta kestäviä. Ne ovat siis investointeja, jotka ovat ehdottomasti kannattavia pitkällä aikavälillä.
 • Gusti Nahka:n meikkilaukut ja toilettilaukut tekevät vaikutuksen tyylikkäällä ulkonäöllään ja tarjoavat turvallisen paikan kosmetiikallesi, mutta ovat myös hyödyllinen lisä Gusti Nahka:n matkatavaroihin.
 • Matkalaukku, pesulaukku ja pieni kosmetiikkalaukku - kätevä setti on ihana lahjaidea läheisillesi, ja siintä on monta vuotta iloa kaikilla reissuilla ja matkoilla.
Tuo tyyliä tämän maailman kylpyhuoneisiin! - kosmetiikkalaukut ja meikkipussit aidosta nahasta Minne tahansa seuraava matkasi sinut viekin, Gustin nahkaisten meikkilaukkujen ja... lue lisää »
Sulje ikkuna

Tuo tyyliä tämän maailman kylpyhuoneisiin! - kosmetiikkalaukut ja meikkipussit aidosta nahasta


Minne tahansa seuraava matkasi sinut viekin, Gustin nahkaisten meikkilaukkujen ja kosmetiikkapussukoiden avulla olet epäilemättä löytänyt ihanteelliset matkakumppanit! Olipa kyseessä sitten pesulaukku pitkälle lomalle tai päivittäinen hätämeikkilaukku reppuun tai käsilaukkuun - pienet ja suuret kosmetiikkalaukut aidosta nahasta tekevät siistin vaikutuksen kaikissa tilanteissa, eivätkä ne petä sinua koskaan. Voit ottaa hyvillä mielin meiltä ostetun meikkilaukun esille lentokentällä, bussipysäkillä, toimistossa tai junassa - näitä kosmetiikkalaukkuja kehtaa käyttää ja näyttää yleiselläkin paikalla!

 

Sisällysluettelo

Kosmetikkalaukku, meikkilaukku, toilettilaukku aidosta nahasta - valikoima, joka ei jätä toivomisen varaa!
Vuohennahkanaudannahka tai puhvelinnahka - mikä nahka sopii sinulle?
Läpinäkyvästi tuotettu - Gusti Nahka:lta sinulle
Gusti Nahka:n kosmetiikkalaukut- aina oikea valinta!

 

Kosmetiikkalaukku, meikkilaukku,  toilettilaukku aidosta nahasta - valikoima, joka ei jätä toivomisen varaa!

Olipa kyseessä sitten viihtyisä kylpyläviikonloppu kahdestaan, pidempi matka tai vain spontaani yöpyminen ystävien kanssa vietetyn illan jälkeen: ei voi välttyä ottamasta muutamia hoitotuotteita mukaan. Juuri siksi löydät täältä laajan valikoiman pesulaukkuja, meikkilaukkuja, toilettilaukkuja, kauneuslaukkuja jne. Koska yhtä erilaisia kuin matkustamisen tilaisuudet ovat, niin erilaisia ovat myös vaatimukset näille erityisille matkatarvikkeille.

Yhteistä kaikille Gusti-nahkaisille toilettilaukuillemme on niiden harkittu sisäosa. Kaikissa wc-pusseissamme on leveä aukko, jotta pussin sisältö olisi mahdollisimman hyvin esillä, ja ne on yleensä varustettu erityisellä sisävuorella, joka on valmistettu vettä hylkivästä polypuuvillasta. Sinulle tämä tarkoittaa, ettei laukkuusi jää tahroja, vaikka shampoo tai kasvovesi pääsee vuotamaan ja valumaan. Tukevat ja kauniisti muotoillut vetoketjut takaavat myös tarvittavan turvallisuuden, jotta mikään kauneustuotteistasi ei pääse putoamaan laukusta, kun olet liikkeellä. Kosmetiikkalaukkujemme yksilöllinen ja ainutlaatuinen muotoilu sekä näiden pienten ja suurten laukkujen huolellisesti valmistettu nahka täydentävät myös sinun ulkonäköä todella tyylikkäästi olematta kuitenkaan tungetteleva. Olipa kyseessä trendikäs vintage-look tai ajattoman tyylikäs toimisto -look -  täysin makuasia.

Koska vaihtoehtoja on niin monia, niin tässä on lyhyt katsaus kosmetiikkalaukkuihin, joita voit löytää Gusti-Nahka-verkkokaupastamme:

 

Tilava ja hyvin järjestetty: klassinen meikkilaukku matkalaukkuun

Klassisessa meikkilaukussa on yleensä yksi tai kaksi tilavaa päälokeroa, joissa voit helposti säilyttää suihkugeeliä, hammasharjaa ja hammastahnaa sekä shampoota, hiusharjaa, vartalovoidetta jne. Pienemmät sisälokerot, joissa on tai ei ole vetoketjuja, auttavat sinua pitämään tavarasi järjestyksessä kun laukku on sijoitettuna majoituspaikkasi kylpyhuoneeseen, ja pitämään hoitotuotteesi aina käden ulottuvilla. Ripustettavissa kokoontaitettavissa malleissa on yleensä vielä pienempi lokeromuotoilu, ja ne voidaan s-koukun avulla kiinnittää kätevästi kylpyhuoneen hyllyyn, patteriin tai naulakkoon. Kosmetiikkalaukku erikseen kotiin ja matkoille, on iso apu spontaaneissa matkatilanteissa. Kun matkakosmetiikkalaukkua säilyttää kotona valmiiksi täytettynä, olet aina hetkessä lähtövalmis uuteen reissuun.

 

Tyylikäs ja käytännöllinen: kosmetiikkalaukku käsimatkatavaroihin

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että matkatavarasi "katoavat", kun vaihdat lentokonetta ja saapuvat määränpäähäsi muutamaa päivää sinua myöhemmin. Koska tällaisessa tapauksessa paitsi vaihtovaatteet, myös meikit ja ihonhoitotuotteet, jotka ovat matkalaukussasi, ovat kaikki tavoittamattomissa. Tämän estämiseksi on järkevää kuljettaa käsimatkatavaroissa pientä kosmetiikkalaukkua. Näissä pusseissa on yleensä jaosto, jossa on leveä vetoketjullinen aukko - täydellinen koko välttämättömille tavaroille, sinne mahtuvat lääkkeet, matkadeodorantti, matkahammasharja, meikkivälineet, pieni hiusharja ja jopa pieni ensiapupakkaus.

 

Pienikokoinen ja tyylikäs: meikkilaukku käsilaukussa

Onko sinulla treffit heti töiden jälkeen, joten et ehdi kotiin peseytymään? Käsilaukkuun kiinnitettävän pienen kauneuslaukun ansiosta se ei ole ongelma, sillä tämä lähes välttämätön apulainen - olitpa sitten matkoilla tai arjessa - pitää repun tai laukun siistinä ja tarjoaa tilaa meikille, makeisille, purukumille ja päänsärkytableteille.

 

Vuohennahka, naudannahka tai puhvelinnahka - mikä nahka sopii sinulle?  

Valikoimassamme tarjoamme sinulle nahkaisia kosmetiikkalaukkuja kolmesta eri nahasta. Näin ollen voit valita näiden nahkatyyppien väliltä: 

Vuohennahkaiset kosmetiikkalaukut on aluksi yleensä hieman jäykempi, mutta se muuttuu hyvin nopeasti erittäin joustavaksi ja pehmeäksi säännöllisen käytön myötä. Lehmännahka ja puhvelinnahka taas ovat luonnostaan vahvemman materiaalinsa ansiosta hieman vuohennahkaa kestävämpiä. Näiden nahkojen rakenne tuntuu ajan kanssa vielä hieman kiinteämmältä, vaikka ne luonnollisesti myös pehmenevät. Päätä siis itse, mikä nahka vastaa parhaiten kosmetiikkalaukuille ja meikkipusseille asettamiasi vaatimuksia.

 

Läpinäkyvästi tuotettu - Gusti Nahka:lta sinulle

Niin monipuolinen kuin valikoimamme onkin, niin erilaisia ovat myös tuotelinjamme, joihin tuotteemme kuuluvat. Näin edustavat „Gusti Nahka nature“-linjan tuotteet kestävää kehitystä. Näihin kuuluvat ainoastaan ne Gusti Nahka-tuotteet, jotka on valmistettu Intiassa pienissä perheyrityksissä ja koostuvat kasviparkitusta ja käsin työstetystä nahasta. Persoonallisuus ja ainutlaatuisuus eivät ole vain tyhjiä sanoja, koska jokainen tuote on täysin unikaatti. 

„Gusti Nahka studio“- linja vakuuttaa sen toiminnallisuudellaan yhdistettynä ajattomaan, ajan hermolla olevaan urbaanin tyyliin. Tämän linjan nahka parkitaan kemiallisesti Intiassa sertifioiduissa yrityiksissä ja näin siitä saadaan kestävää ja muotonsa säilyttävää

Gusti Nahka työskentelee ainoastaan intialaisten ja italialaisten yritysten kanssa, jotka noudattavat kansainvälisiä työ- ja ihmisoikeusstandardeja. Taataksemme tuotteidemme jatkuvasta korkeasta laadusta tarkistutamme paikat säännöllisin väliajoin pistokoetutkimuksilla riippumattomissa laboratorioissa ja järjestämme yllätyskäyntejä työpaikoilla, joiden aikana tarkastetaan sopimusten mukaisten tuotanto-ja työstandardien noudattaminen. Havaitessamme sääntöjen rikkomista lopetamme nollatoleranssimme mukaisesti yhteistyön näiden yritysten kanssa heti. 

 

Kosmetiikkalaukut ja meikkipussit Gusti Nahka:lta - aina oikea valinta!

Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa - löydät varmasti etsimäsi laajasta pesulaukkujen, kosmetiikkalaukkujen ja kauneuslaukkujen valikoimastamme. Olemme koonneet tähän tärkeimmät seikat nahkaisista meikkilaukuistamme:

 • Meikkipussi ja kosmetiikkalaukku ovat välttämättömiä matkatarvikkeita, ja ne kuuluvat yksinkertaisesti jokaiseen matkalaukkuun. Tilaisuudesta riippuen Gusti Nahka:n valikoimasta löytyy eri kokoja ja malleja eri tarpeisiin.
 • Löydät vuohennahasta, naudannahasta ja puhvelinnahasta valmistettuja wc- ja pesulaukkuja, ja voit aina valita "Gusti Leder nature" tai "Gusti Leder studio" -malliston väliltä.
 • Nahkaiset meikkipussit ovat uskomattoman pitkäikäisiä ja kulutusta kestäviä. Ne ovat siis investointeja, jotka ovat ehdottomasti kannattavia pitkällä aikavälillä.
 • Gusti Nahka:n meikkilaukut ja toilettilaukut tekevät vaikutuksen tyylikkäällä ulkonäöllään ja tarjoavat turvallisen paikan kosmetiikallesi, mutta ovat myös hyödyllinen lisä Gusti Nahka:n matkatavaroihin.
 • Matkalaukku, pesulaukku ja pieni kosmetiikkalaukku - kätevä setti on ihana lahjaidea läheisillesi, ja siintä on monta vuotta iloa kaikilla reissuilla ja matkoilla.
Viimeksi katsottu
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de