Sulje suodatin
 •  
 •  
alkaen asti
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
1 alkaen 3
Tällä suodatuksella ei löytynyt mitään tietoja!
Ruben model
Ruben
Putkilaukku lentolaukku nahkalaukku ruskea nahkainen
139,95 € * 119,95 € *
Harvey model
Harvey
Matkalaukku käsimatkatavara nahkalaukku ruskea nahkainen
89,95 € *
Ruben model
Ruben
Putkilaukku lentolaukku nahkalaukku kaupunkilaukku nahkainen nahkaa
199,95 € *
Hall model
Hall
Putkikassi matkalaukku nahkalaukku lentolaukku olkalaukku nahkaa nahkainen viikonloppulaukku 25l ruskea
124,95 € *
Ruben model
Ruben
Putkilaukku lentolaukku nahkalaukku ruskea nahkainen 36 litraa
139,95 € *
Duncan model
Duncan
vedettävä laukku ruskea nahka vedettävä matkalaukku käsilaukku lentäjän laukku
189,95 € *
Hall model
Hall
Putkikassi matkalaukku nahkalaukku lentolaukku olkalaukku nahkaa nahkainen viikonloppulaukku 25l musta
114,95 € *
Michael model
Michael
Matkalaukku käsimatkatavara nahkalaukku ruskea nahkainen
99,95 € *
Neal model
Neal
selkäreppu päivälaukku nahkareppu ruskea nahka
109,95 € * 84,95 € *
Oscar model
Oscar
matkalaukku käsimatkatavara viikonloppulaukku nahkalaukku vintage ruskea nahka nahkainen
119,95 € *
Rodney model
Rodney
Kosmetiikkalaukku pesulaukku meikkilaukku meikkipussi roikkuva koukulla ruskea
49,95 € *
Valter model
Valter
Matkalaukku putkilaukku putkikassi olkalaukku urheilukassi sportlaukku laukku nahkainen nahkaa ruskea
169,95 € * 134,95 € *
1 alkaen 3

Gusti Lederin uusien matkalaukkujen kanssa jokainen loma on ihana seikkailu!

Työmatka tai wellness-viikonloppu, kaupunkiloma tai retkeily - matkustaminen on aina jotain ihanaa. Ja jokainen, joka muistaa viimeisimmän pakomatkansa arjesta, tietää, miten tärkeää on oikeanlainen matkalaukkuvalinta. Mikään ei nimittäin ole stressaavampaa kuin joutua pakkaamaan matkatavaroita uudelleen juuri ennen lähtöä, koska kaikki mukaan otettavat tavarat eivät mahdu matkalaukkuihin. Mutta riippumatta siitä, minkä mallin lopulta valitset, uuden Gusti-nahkamatkalaukkusi kanssa voit lähteä mihin tahansa seikkailuun, olipa se kuinka suuri tai pieni tahansa!

 

Sisällysluettelo

Tyylikäs katseenvangitsija, jossa on tarpeeksi tilaa tavaroille - matkalaukut Gusti Nahka:lta
Vuohennahka, naudannahka vai puhvelinnahka? Mikä nahka vastaa odotuksiasi?
Valitse "Gusti Leder nature" ja "Gusti Leder studio" - mallistojen väliltä ja löydä uusi suosikkisi nahkaisista matkalaukuista!
Gusti Lederin matkalaukut - oikea valinta joka tapauksessa!

 

Tyylikäs katseenvangitsija, jossa on tarpeeksi tilaa tavaroille - matkalaukut Gusti Nahka:lta

Kaikille matkalaukuillemme ja viikonloppulaukuillemme on muodosta, väristä ja koosta riippumatta yhteistä harkittu sisäosa. Laajasti aukeavan suuren päälokeron lisäksi suuret ja pienet sisä- ja ulkotaskut tarjoavat mahdollisuuden säilyttää henkilökohtaiset tavarasi turvallisesti ja ennen kaikkea järkevästi järjestettyinä ja optimaalisesti saatavilla, kun taas tukevat vetoketjut ja solkikiinnikkeet takaavat tarvittavan turvallisuuden. Ja yksi asia on varma: vaatteiden lisäksi kotimatkalla on varmasti tilaa yhdelle tai kahdelle matkamuistolle. Gustin nahkaisten matkalaukkujen ja viikonloppulaukkujen yksilöllinen ja ainutlaatuinen muotoilu sekä huolellisesti valmistettu nahka täydentävät ulkonäköäsi tyylikkäästi olematta kuitenkaan tungetteleva.

Tässä on lyhyt katsaus suosituimpiin matkalaukkumalleihin, jotka löydät myös Gustin Nahka-verkkokaupastamme.

 

Ihanteellinen viikonloppumatkalle: kompakti Weekender

Viihtyisään kylpyläviikonloppuun tai viikonloppumatkalle kesämökille ei yleensä tarvita paljon muuta mukaan kuin vaihtovaatteet, ehkä toiset kengät ja tärkeimmät tavarasi. Weekender-laukut on tehty lyhyitä matkoja varten - kirjaimellisesti. Niissä on riittävästi tilaa, ja yleensä niissä on lisälokero kännykälle, laturille ja lompakolle. 25-30 litran tilavuutensa ansiosta ne ovat ihanteellisia matkatavaroita vaikka spontaanille kaupunkimatkalle, jolla yövytään yön yli tai ruotsinristeilylle.

 

Täydellinen urheiluun tai pidennettyyn viikonloppuun: käsimatkatavara

Tämän kokoiset matkalaukut, joiden tilavuus on 35-50 litraa, ovat täydellisiä matkakumppaneita urheiluun, pidennetylle viikonlopulle ystävien ja perheen kanssa tai kolmen, neljän tai viiden päivän lyhyelle lomalle rakkaidesi kanssa. Koska tämäntyyppiset matkalaukut tarjoavat riittävästi säilytystilaa vaihtovaatteille, ylimääräiselle parille kenkiä, pesupussille - jopa ylimääräinen pyyhe tai hiustenkuivaaja matkakokoisina eivät ole ongelma tämän kokoisille matkalaukuille.

 

Välttämätön työmatkoilla: kätevä trolley

Työmatkat kestävät yleensä korkeintaan yhden tai kaksi päivää. Siksi pienemmät matkalaukut ovat yleensä enemmän kuin riittäviä, kunhan niissä on tarpeeksi tilaa vaihtovaatteille ja työpapereille. Lisälokero kannettavalle tietokoneelle sekä pyörät ja ulosvedettävä teleskooppikahva yhdessä mittojen kanssa, jotka vastaavat yleisimpiä lentomatkojen käsimatkatavaramittoja, tekevät trolleystä ehdottoman kätevän kaikilla työmatkoilla.

Verkkokaupastamme löydät seuraavaa matkaasi varten myös mm. kosmetiikkalaukkuja ja nahkaisia passikoteloita. Voit vapaasti vilkaista...

 

Vuohennahka, naudannahka vai puhvelinnahka? Mikä nahka vastaa odotuksiasi?

Valikoimassamme on erityyppisestä nahasta valmistettuja matkalaukkuja. Sinulla on mahdollisuus valita:

 

Vuohennahasta valmistetut Gustin nahkaiset matkalaukut ovat kaikki sileää nahkaa. Aluksi nämä nahkalaukut ovat yleensä hieman jäykkiä, mutta ne muuttuvat nopeasti joustavammiksi ja pehmeämmiksi säännöllisen käytön ja asianmukaisen hoidon myötä. Jotta voit nauttia lempivuohennahastasi pitkään, suosittelemme käyttämään mehiläisvahaan perustuvia hoitotuotteita, jotka toimivat koko pinnan suojakalvona, suojaavat nahkaa lialta ja kosteudelta ja samalla voitelevat sitä uudelleen.

Lehmännahasta tai puhvelinnahasta valmistetut matkalaukut ovat sen sijaan hieman paksumman materiaalinsa ansiosta jäykempiä ja siksi myös hieman kestävämpiä kuin vuohennahasta valmistetut laukut. Jonkin ajan kuluttua nämä nahat tuntuvat kuitenkin myös pehmeämmiltä. Tämän nahan hoidossa on tärkeää kiinnittää huomiota uuden suosikkiesineesi tekstuuriin, sillä mokkanahka vaatii yleensä erilaista hoitoa kuin sileä nahka.

Sileästä nahasta valmistettujen matkalaukkujen hoitoon sopivat erityisesti tuotteet, jotka samanaikaisesti kosteuttavat ja muodostavat pintaan suojakalvon. Siksi nahkavoiteisiin, nahkabalsameihin tai nahkarasvoihin perustuvat hoitotuotteet ovat ihanteellisia.

Karheasta nahasta valmistettuja matkalaukkuja on sen sijaan aika ajoin karhennettava erityisellä harjalla tai muovisienellä, jotta niihin ei muodostu ajan mittaan rasvaisia, sileitä kohtia ja jotta mahdollinen lika voidaan harjata pois. Älä käytä nestemäisiä hoitotuotteita, sillä mokka ei siedä kosteutta. Pinnan suojaamiseen voidaan kuitenkin käyttää mokkanahalle ja sileälle nahalle tarkoitettua vedenpitävää suihketta.

Jos etsit lisätietoja nahkatyypeistä ja nahan hoidosta tai haluat oppia lisää nahasta yleensä, tutustu meidän nahkatietosanakirjaan.

 

Valitse "Gusti Leder nature" ja "Gusti Leder studio" - mallistojen väliltä ja löydä uusi suosikkisi nahkaisista matkalaukuista!

Niin erilaisia kuin tuotteemme ovat, niin erilaisia ovat myös tuoteryhmät, joita voimme tarjota sinulle. Tässä vaiheessa haluamme kuitenkin jälleen kerran korostaa, että jokainen Gustin nahkatuote, riippumatta siitä, kummasta tuotesarjasta se on peräisin, on ainutlaatuinen - sillä on niin sanotusti oma erehtymätön "sormenjälkensä". Loppujen lopuksi nahka on luonnontuote, joka muuttuu ajan myötä, joten kaikille nahkalaukuillemme kehittyy hyvin yksilöllinen patina.

100-prosenttisesti luonnollisina tuotteina Gusti Leder nature -linjan matkalaukuille on tärkeää kestävä kehitys, sillä tämä tuotesarja sisältää vain tuotteita, jotka on valmistettu perinteisesti käsityönä pienissä perheyrityksissä Intiassa. Yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus eivät siis ole tyhjiä fraaseja, vaan jokainen tuote on täysin ainutlaatuinenVuohennahka parkitaan, värjätään ja rasvataan kasviperäisesti. Siksi on täysin mahdollista, että uusi Gusti Leder nature -matkalaukkusi huokuu aluksi hieman voimakkaampaa nahan hajua, joka kuitenkin haihtuu säännöllisen käytön myötä. Uuden nahka-aarteesi nahassa olevat pienet "virheet", naarmut ja jäljet, johtuvat vuohien vapaasta kasvatuksesta, vaikuttavat olennaisesti sen kauniiseen ja ainutlaatuiseen boho-vintage-ilmeeseen.

Jos taas etsit toimivaa ja tyylikästä matkalaukkua, joka herättää huomiota modernilla ja urbaanilla viehätyksellään, löydät varmasti etsimäsi "Gusti Leder studio" -tuotesarjastamme! Tässä tuotesarjassa matkalaukkujen pääasiallisesti käyttämä naudannahka tai puhvelinnahka parkitaan kemiallisesti sertifioiduissa intialaisissa tehtaissa käyttäen kromisuoloja. Tämä käsittely antaa "Gusti Leder studio" -matkalaukuille erityisen vahvuuden ja mahdollistaa laukkujen valmistamisen sekä rustikaalisessa että klassisessa ulkonäössä

 

Gusti Lederin matkalaukut - oikea valinta joka tapauksessa!

 Matkustaminen on entistäkin hauskempaa kauniiden matkalaukkujemme kanssa. Olipa kyseessä sitten matkalaukku, weekender, käsimatkatavara tai trolley - valikoima on lähes yhtä laaja kuin tilaisuudet ja mahdollisuudet käyttää uutta Gustin nahkaista matkalaukkuasi. Siksi on sitäkin tärkeämpää, ettet hukkaa yleiskuvaa vaihtoehdoista, mitä tahdot uudelta suosikkimatkalaukultasi. Tästä syystä me Gusti Nahka:lla olemme kiteyttäneet tärkeimmät seikat lyhyesti ja ytimekkäästi tähän:

 • Gustin nahkavalikoimasta löydät vuohennahasta, naudannahasta ja puhvelinnahasta valmistettuja matkalaukkuja.
 • Voit valita kahdesta Gustin nahkatuotesarjasta: "Gusti Leder nature" ja "Gusti Leder studio".
 • Gusti Lederin matkatavarat voidaan erottaa toisistaan myös niiden pintarakenteen perusteella. Mokka nahasta valmistetuissa laukuissa on samettinen pinta, kun taas sileästä nahasta valmistetuissa malleissa on tasainen rakenne.
 • Nahasta valmistetut matkalaukut sopivat erinomaisesti kolmen, neljän tai viiden päivän matkoille, ja niiden taipuisan rakenteen ansiosta ne voidaan säilyttää optimaalisesti - olipa kyse sitten tavaratilasta tai junan istuimen alla olevasta matkalaukusta.
 • Kompaktit käsimatkatavaralaukut ovat nimensä mukaisesti ihanteellisia käsimatkatavaroita lomalennoille. Ne sopivat myös erinomaisesti viikonloppulaukuiksi kahden päivän viikonloppumatkalle.
 • Nahkaisen Trolleyn kanssa et ole vain optimaalisesti varustautunut seuraavaa työmatkaasi varten, vaan liikut myös tyylikkäästi ja muotitietoisesti tämän maailman rautatieasemilla ja lentokentillä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gusti Lederin uusien matkalaukkujen kanssa jokainen loma on ihana seikkailu! Työmatka tai wellness-viikonloppu, kaupunkiloma tai retkeily - matkustaminen on aina jotain ihanaa. Ja jokainen, joka... lue lisää »
Sulje ikkuna

Gusti Lederin uusien matkalaukkujen kanssa jokainen loma on ihana seikkailu!

Työmatka tai wellness-viikonloppu, kaupunkiloma tai retkeily - matkustaminen on aina jotain ihanaa. Ja jokainen, joka muistaa viimeisimmän pakomatkansa arjesta, tietää, miten tärkeää on oikeanlainen matkalaukkuvalinta. Mikään ei nimittäin ole stressaavampaa kuin joutua pakkaamaan matkatavaroita uudelleen juuri ennen lähtöä, koska kaikki mukaan otettavat tavarat eivät mahdu matkalaukkuihin. Mutta riippumatta siitä, minkä mallin lopulta valitset, uuden Gusti-nahkamatkalaukkusi kanssa voit lähteä mihin tahansa seikkailuun, olipa se kuinka suuri tai pieni tahansa!

 

Sisällysluettelo

Tyylikäs katseenvangitsija, jossa on tarpeeksi tilaa tavaroille - matkalaukut Gusti Nahka:lta
Vuohennahka, naudannahka vai puhvelinnahka? Mikä nahka vastaa odotuksiasi?
Valitse "Gusti Leder nature" ja "Gusti Leder studio" - mallistojen väliltä ja löydä uusi suosikkisi nahkaisista matkalaukuista!
Gusti Lederin matkalaukut - oikea valinta joka tapauksessa!

 

Tyylikäs katseenvangitsija, jossa on tarpeeksi tilaa tavaroille - matkalaukut Gusti Nahka:lta

Kaikille matkalaukuillemme ja viikonloppulaukuillemme on muodosta, väristä ja koosta riippumatta yhteistä harkittu sisäosa. Laajasti aukeavan suuren päälokeron lisäksi suuret ja pienet sisä- ja ulkotaskut tarjoavat mahdollisuuden säilyttää henkilökohtaiset tavarasi turvallisesti ja ennen kaikkea järkevästi järjestettyinä ja optimaalisesti saatavilla, kun taas tukevat vetoketjut ja solkikiinnikkeet takaavat tarvittavan turvallisuuden. Ja yksi asia on varma: vaatteiden lisäksi kotimatkalla on varmasti tilaa yhdelle tai kahdelle matkamuistolle. Gustin nahkaisten matkalaukkujen ja viikonloppulaukkujen yksilöllinen ja ainutlaatuinen muotoilu sekä huolellisesti valmistettu nahka täydentävät ulkonäköäsi tyylikkäästi olematta kuitenkaan tungetteleva.

Tässä on lyhyt katsaus suosituimpiin matkalaukkumalleihin, jotka löydät myös Gustin Nahka-verkkokaupastamme.

 

Ihanteellinen viikonloppumatkalle: kompakti Weekender

Viihtyisään kylpyläviikonloppuun tai viikonloppumatkalle kesämökille ei yleensä tarvita paljon muuta mukaan kuin vaihtovaatteet, ehkä toiset kengät ja tärkeimmät tavarasi. Weekender-laukut on tehty lyhyitä matkoja varten - kirjaimellisesti. Niissä on riittävästi tilaa, ja yleensä niissä on lisälokero kännykälle, laturille ja lompakolle. 25-30 litran tilavuutensa ansiosta ne ovat ihanteellisia matkatavaroita vaikka spontaanille kaupunkimatkalle, jolla yövytään yön yli tai ruotsinristeilylle.

 

Täydellinen urheiluun tai pidennettyyn viikonloppuun: käsimatkatavara

Tämän kokoiset matkalaukut, joiden tilavuus on 35-50 litraa, ovat täydellisiä matkakumppaneita urheiluun, pidennetylle viikonlopulle ystävien ja perheen kanssa tai kolmen, neljän tai viiden päivän lyhyelle lomalle rakkaidesi kanssa. Koska tämäntyyppiset matkalaukut tarjoavat riittävästi säilytystilaa vaihtovaatteille, ylimääräiselle parille kenkiä, pesupussille - jopa ylimääräinen pyyhe tai hiustenkuivaaja matkakokoisina eivät ole ongelma tämän kokoisille matkalaukuille.

 

Välttämätön työmatkoilla: kätevä trolley

Työmatkat kestävät yleensä korkeintaan yhden tai kaksi päivää. Siksi pienemmät matkalaukut ovat yleensä enemmän kuin riittäviä, kunhan niissä on tarpeeksi tilaa vaihtovaatteille ja työpapereille. Lisälokero kannettavalle tietokoneelle sekä pyörät ja ulosvedettävä teleskooppikahva yhdessä mittojen kanssa, jotka vastaavat yleisimpiä lentomatkojen käsimatkatavaramittoja, tekevät trolleystä ehdottoman kätevän kaikilla työmatkoilla.

Verkkokaupastamme löydät seuraavaa matkaasi varten myös mm. kosmetiikkalaukkuja ja nahkaisia passikoteloita. Voit vapaasti vilkaista...

 

Vuohennahka, naudannahka vai puhvelinnahka? Mikä nahka vastaa odotuksiasi?

Valikoimassamme on erityyppisestä nahasta valmistettuja matkalaukkuja. Sinulla on mahdollisuus valita:

 

Vuohennahasta valmistetut Gustin nahkaiset matkalaukut ovat kaikki sileää nahkaa. Aluksi nämä nahkalaukut ovat yleensä hieman jäykkiä, mutta ne muuttuvat nopeasti joustavammiksi ja pehmeämmiksi säännöllisen käytön ja asianmukaisen hoidon myötä. Jotta voit nauttia lempivuohennahastasi pitkään, suosittelemme käyttämään mehiläisvahaan perustuvia hoitotuotteita, jotka toimivat koko pinnan suojakalvona, suojaavat nahkaa lialta ja kosteudelta ja samalla voitelevat sitä uudelleen.

Lehmännahasta tai puhvelinnahasta valmistetut matkalaukut ovat sen sijaan hieman paksumman materiaalinsa ansiosta jäykempiä ja siksi myös hieman kestävämpiä kuin vuohennahasta valmistetut laukut. Jonkin ajan kuluttua nämä nahat tuntuvat kuitenkin myös pehmeämmiltä. Tämän nahan hoidossa on tärkeää kiinnittää huomiota uuden suosikkiesineesi tekstuuriin, sillä mokkanahka vaatii yleensä erilaista hoitoa kuin sileä nahka.

Sileästä nahasta valmistettujen matkalaukkujen hoitoon sopivat erityisesti tuotteet, jotka samanaikaisesti kosteuttavat ja muodostavat pintaan suojakalvon. Siksi nahkavoiteisiin, nahkabalsameihin tai nahkarasvoihin perustuvat hoitotuotteet ovat ihanteellisia.

Karheasta nahasta valmistettuja matkalaukkuja on sen sijaan aika ajoin karhennettava erityisellä harjalla tai muovisienellä, jotta niihin ei muodostu ajan mittaan rasvaisia, sileitä kohtia ja jotta mahdollinen lika voidaan harjata pois. Älä käytä nestemäisiä hoitotuotteita, sillä mokka ei siedä kosteutta. Pinnan suojaamiseen voidaan kuitenkin käyttää mokkanahalle ja sileälle nahalle tarkoitettua vedenpitävää suihketta.

Jos etsit lisätietoja nahkatyypeistä ja nahan hoidosta tai haluat oppia lisää nahasta yleensä, tutustu meidän nahkatietosanakirjaan.

 

Valitse "Gusti Leder nature" ja "Gusti Leder studio" - mallistojen väliltä ja löydä uusi suosikkisi nahkaisista matkalaukuista!

Niin erilaisia kuin tuotteemme ovat, niin erilaisia ovat myös tuoteryhmät, joita voimme tarjota sinulle. Tässä vaiheessa haluamme kuitenkin jälleen kerran korostaa, että jokainen Gustin nahkatuote, riippumatta siitä, kummasta tuotesarjasta se on peräisin, on ainutlaatuinen - sillä on niin sanotusti oma erehtymätön "sormenjälkensä". Loppujen lopuksi nahka on luonnontuote, joka muuttuu ajan myötä, joten kaikille nahkalaukuillemme kehittyy hyvin yksilöllinen patina.

100-prosenttisesti luonnollisina tuotteina Gusti Leder nature -linjan matkalaukuille on tärkeää kestävä kehitys, sillä tämä tuotesarja sisältää vain tuotteita, jotka on valmistettu perinteisesti käsityönä pienissä perheyrityksissä Intiassa. Yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus eivät siis ole tyhjiä fraaseja, vaan jokainen tuote on täysin ainutlaatuinenVuohennahka parkitaan, värjätään ja rasvataan kasviperäisesti. Siksi on täysin mahdollista, että uusi Gusti Leder nature -matkalaukkusi huokuu aluksi hieman voimakkaampaa nahan hajua, joka kuitenkin haihtuu säännöllisen käytön myötä. Uuden nahka-aarteesi nahassa olevat pienet "virheet", naarmut ja jäljet, johtuvat vuohien vapaasta kasvatuksesta, vaikuttavat olennaisesti sen kauniiseen ja ainutlaatuiseen boho-vintage-ilmeeseen.

Jos taas etsit toimivaa ja tyylikästä matkalaukkua, joka herättää huomiota modernilla ja urbaanilla viehätyksellään, löydät varmasti etsimäsi "Gusti Leder studio" -tuotesarjastamme! Tässä tuotesarjassa matkalaukkujen pääasiallisesti käyttämä naudannahka tai puhvelinnahka parkitaan kemiallisesti sertifioiduissa intialaisissa tehtaissa käyttäen kromisuoloja. Tämä käsittely antaa "Gusti Leder studio" -matkalaukuille erityisen vahvuuden ja mahdollistaa laukkujen valmistamisen sekä rustikaalisessa että klassisessa ulkonäössä

 

Gusti Lederin matkalaukut - oikea valinta joka tapauksessa!

 Matkustaminen on entistäkin hauskempaa kauniiden matkalaukkujemme kanssa. Olipa kyseessä sitten matkalaukku, weekender, käsimatkatavara tai trolley - valikoima on lähes yhtä laaja kuin tilaisuudet ja mahdollisuudet käyttää uutta Gustin nahkaista matkalaukkuasi. Siksi on sitäkin tärkeämpää, ettet hukkaa yleiskuvaa vaihtoehdoista, mitä tahdot uudelta suosikkimatkalaukultasi. Tästä syystä me Gusti Nahka:lla olemme kiteyttäneet tärkeimmät seikat lyhyesti ja ytimekkäästi tähän:

 • Gustin nahkavalikoimasta löydät vuohennahasta, naudannahasta ja puhvelinnahasta valmistettuja matkalaukkuja.
 • Voit valita kahdesta Gustin nahkatuotesarjasta: "Gusti Leder nature" ja "Gusti Leder studio".
 • Gusti Lederin matkatavarat voidaan erottaa toisistaan myös niiden pintarakenteen perusteella. Mokka nahasta valmistetuissa laukuissa on samettinen pinta, kun taas sileästä nahasta valmistetuissa malleissa on tasainen rakenne.
 • Nahasta valmistetut matkalaukut sopivat erinomaisesti kolmen, neljän tai viiden päivän matkoille, ja niiden taipuisan rakenteen ansiosta ne voidaan säilyttää optimaalisesti - olipa kyse sitten tavaratilasta tai junan istuimen alla olevasta matkalaukusta.
 • Kompaktit käsimatkatavaralaukut ovat nimensä mukaisesti ihanteellisia käsimatkatavaroita lomalennoille. Ne sopivat myös erinomaisesti viikonloppulaukuiksi kahden päivän viikonloppumatkalle.
 • Nahkaisen Trolleyn kanssa et ole vain optimaalisesti varustautunut seuraavaa työmatkaasi varten, vaan liikut myös tyylikkäästi ja muotitietoisesti tämän maailman rautatieasemilla ja lentokentillä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viimeksi katsottu
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de