Tietosuoja

Tietosuojailmoitus

sekä tietoa suostumuksellasi kerätyistä henkilötiedoistasi

Tietosuojalain mukaisesti rekisterinpitäjänä; annamme tietoa henkilökohtaisten tietojesi käsittelystä.

I. Henkilötietokonsepti ja muita tärkeitä käsitteitä

Henkilötiedoilla tarkoitetaan yksinkertaistaen kaikkia tietoja, jotka koskevat sinua ja jotka auttavat tunnistamaan henkilöllisyytesi. Tietoja käsitteestä „henkilötiedot“ sekä muista seuraavista käsitteistä, löydät artikkelista 4 yleisestä tietosuoja-asetuksesta (tietosuoja-asetus).

II. Rekisterinpitäjän nimi ja yhteydenottotiedot; tietosuojavastuullisen yhteydenottotiedot

Rekisterinpitäjä on yksinkertaisesti sanottuna se, joka yksin tai yhdessä toisten kanssa määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

1. Rekisterinpitäjä

Gusti Leder GmbH
Erich-Schlesinger-Straße 62
18059 Rostock Saksa
Puhelin: +49 381 367 67 30
Sähköposti: info@gusti-leder.de
Toimitusjohtaja: Christian Pietsch

2. Rekisterinpitäjän ulkoinen tietosuojavaltuutettu

Asianajaja Katja Westenberger
Schröderstraße 22
18055 Rostock - Saksa
Puhelin: +49 (0)381 – 45 83 88 90
Fax: +49 (0)381 – 45 83 88 95
Sähköposti: info@ra-westenberger.de

 

III. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitusperät; käsittelyn lainmukaisuus

Käsittelemme henkilötietojasi seuraavassa osiossa selostettuihin lainmukaisiin tarkoituksiin.

1. Käsittelemme lainmukaisella suostumuksella antamiasi henkilötietoja sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi artikla 6 pykälä 1 alakohta a) yleinen tietosuoja-asetus tai artikla 6 pykälä 1 alakohta b) (yleinen tietosuoja-asetus) mukaisesti.

2. Käsittelemme lainmukaisella suostumuksella antamiasi henkilötietoja säilyttääksemme oikeutetun etumme yhteydenottoihin vastaamisessa ja muiden toimenpiteiden toteuttamisessa artikla 6 pykälä 1 alakohta a) (yleinen tietosuoja-asetus) tai artikla 6 pykälä 1 alakohta f) (yleinen tietosuoja-asetus) mukaisesti.

3. Käsittelemme lainmukaisella suostumuksella antamiasi henkilötietoja sopimuksen solmimiseksi, jonka osallinen olet, artikla 6 Abs. 1 alakohta a) (yleinen tietosuoja-asetus) tai artikla 6 pykälä 1 alakohta b) (yleinen tietosuoja-asetus) mukaisesti.

4. Käsittelemme antamiasi henkilötietoja toimenpiteiden toteuttamiseen mainontatarkoituksessa joko antaman suostumuksesi perusteella artikla 6 pykälä 1 alakohta a) (tietosuoja-asetus) tai artikla 6 pykälä 1 alakohta f) (tietosuoja-asetus) mukaisesti.

5. Käsittelemme lainmukaisella suostumuksella antamiasi henkilötietoja oikeutetun etumme toteuttamiseksi, joka koskee verkkokauppamme asianmukaista toimintaa, mahdollisimman käyttäjäystävällisten toimintojen käyttöä sekä verkkokauppamme käyttäanalyysiä, artikla 6 pykälä 1 alakohta f) (yleinen tietosuoja-asetus) mukaisesti.

6. Käsittelemme lainmukaisella suostumuksella antamiasi henkilötietoja oikeutetun etumme toteuttamiseksi, joka koskee oikeuksiemme täytäntöönpanoa sekä meihin kohdistuvien vaatimusten torjuntaa, artikla 6 pykälä 1 alakohta f) (yleinen tietosuoja-asetus) mukaisesti.

Järjestelmämme tukeutuu moderneihin teknologisiin ja järjestelmällisiin toimenpiteisiin, joilla suojaamme henkilötietojasi ulkopuolisten pääsyltä, muutoksilta, paljastumiselta, menetykseltä ja tuhoutumiselta.

Tarkempia tietoja henkilötietojesi käsittelystä eri käsittelytarkoituksiin, tutustu tämän tietosuojakäytäynnön yhteydestä löytyviin lisätietoihin.

IV. Henkilötietojen välittäminen kolmansille osapuolille; henkilötietojen vastaanottajaryhmät

Välitämme henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön puitteissa kolmannelle osapuolelle, jos se on välttämätöntä henkilötietojen käsittelyyn liittyvässä tarkoituksessa. Yksityiskohtaisempaa tietoa henkilötietojen välitttämisestä kolmannelle osapuolelle erillisissä käsittelytarkoituksissa löytyy tämän tietosuojailmoituksen tiedoista. Jos henkilötietojasi välitetään kolmannelle osapuolelle, rajoittuu tämä välttämättömämpään minimiin.

V. Henkilötietojesi käsittelyn laajuus erillisiin tarkoituksiin

Seuraavassa osiossa annamme sinulle tarkempia tietoja henkilötietojesi käsittelystä erillisiin tarkoituksiin.

Henkilötietosi poistetaan, kun niitä ei enää tarvita käsittelyn tiettyihin tarkoituksiin, ellemme saa tietosuojalainsäädännön puitteissa tai tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti käsitellä tietoja johonkin muuhun tarkoitukseen.

1. Verkkosivustomme käyttö tietotarkoitukseen

Jos et verkkosivustollamme käydessäsi luovuta meille tietojasi, käsittelemme vain ne henkilötiedot, jotka selaimesi meillä välittää. Tässä tapauksessa kyseessä on jokin seuraavavista tiedoista, jotka ovat teknisesti välttämättömiä sivustomme näkymisessä ja jotka vakaavat vakauden ja turvallisuuden:

  • vierailemasi sivusto
  • kyselysi päivämäärä ja kellonaika
  • välitetty tietomäärä
  • viittaus, mistä olet päässyt sivustollemme
  • käyttämäsi selain
  • käyttämäsi käyttöjärjestelmä
  • sinun IP-osoitteesi

Henkilötietojesi käsittely tapahtuu artikla 6 pykälä 1 alakohta f) (tietosuoja-asetus) mukaisesti ja palvelee oikeutettua etuamme verkkosivustomme asianmukaista toimintaa koskien. asianmukaisen.

Henkilötietosi poistetaan kuuden kuukauden kuluttua, ellei niitä tarvita sopimuspohjaisten ja lakisääteisten velvollisuuksiemme täyttämiseen, jotka takaavat verkkosivustomme asianmukaisen toiminnan. Tässä tapauksessa henkilötietojesi poistaminen tapahtuu heti tämän käsittelyn jälkeen.

2. Kyselyjen käsittely

Käsittelemme luovuttamasi tiedot ja asiakirjat, kun käännytte puoleenne kyselyn tai muun asian tiimoilta. Riippumatta siitä, mitä kautta lähestyt meitä kyselyllä tai asialla, on kyseessä seuraavat tiedot:

  • yhteydenoton päivämäärä ja kellonaika
  • nimitiedot
  • yhteystiedot
  • tiedot kyselystä/asiasta
  • luovutetut tiedot/asiakirjat

Luovuttamien henkilötietojesi ja asiakirjojesi käsittely perustuu riippuen kyselysi tai asiasi sisällöstä antamaasi suostumukseen artiklan 6 pykälä 1 alakohta a) (tietosuoja-asetus)mukaisesti vastataksemme kyselyysi tai artiklan 6 pykälä 1 alakohta b) (tietosuoja-asetus) mukaisesti täyttääksemme sopimusta edeltävät toimenpiteet artiklan 6 pykälä 1 alakohta b) (tietosuoja-asetus)mukaisesti sopimuksen solmimiseksi, jonka osallinen sinä olet, artiklan 6 pykälä 1 alakohta f) (tietosuoja-asetus)mukaisesti varmistaaksemme oikeutetun etumme kyselyihin/toiveisiin vastaamiseen littyen ja toteuttaaksemme muita toimenpiteitä kyselyjen ja toiveiden työstämiseen liittyen.

Jos otat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta, annat lähettäessäsi viestisi meille suostumuksesi seuraavalla sisällöllä, josta informoimme sinua lomakkeessa erikseen:

„Suostun sähköpostiosoitteeni ja muiden luovuttamieni henkilötietojeni käsittelyyn viestini vastaamistarkoituksessa. Tämän suostumuksen voin perua milloin tahansa ja ilman syyn mainitsemista ja perumisen vaikutukset ovat voimassa myös tulevaisuudessa. Perumiseen saakka tehty käsittely pysyy lainmukaisuudessaan voimassa.

Voit perua suostumuksesi milloin tahansa ilman syyn mainitsemista ja perumisen vaikutukset ovat voimassa myös tulevaisuudessa. Tähän riittää vastaava viesti vastuulliselle henkilölle, jonka yhteystiedot löydät tämän henkilön tiedoista. Perumiseen saakka tehty käsittely pysyy lainmukaisuudessaan voimassa.

Välitämme henkilötietojasi lainsäädännnön puitteissa kolmannelle osapuolelle, jos kyselysi tai asiasi käsittely sitä vaatiin. Jos henkilötietojasi välitetään kolmannelle osapuolelle, rajoittuu tämä välttämättömämpään minimiin.

Henkilötietosi poistetaan, kun kyselysi tai asiasi on selvitetty, ellemme saa tietosuojalainsäädännön puitteissa tai tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti käsitellä tietoja johonkin muuhun tarkoitukseen.

3. Sopimusten noudattaminen

Mikäli luovutat meille henkilötietoja sopimuksen solmimis- tai asiakistilin luomistarkoituksessa, käsittelemme luovuttamiasi tietoja sopimuksen toteuttamiseen. Näihin tietoihin lukeutuvat asiakastiedot (esim. nimesi, osoitteesi)sekä sopimuksen tiedot (esim. sopimusta koskevat tuotteet ja maksu-ja toimitustiedot).

Henkilötietojesi käsittely tapahtuu artikla 6 pykälä 1 alakohta b) (tietosuoja-asetus) sopimuksen solmimiseen, jonka osallinen sinä olet.

Välitämme henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön puitteissa kolmannelle osapuolelle, jos se on välttämätöntä sopimukse toteuttamiseen liittyen. Tämä valitys tapahtuu sopimuksen piiriin kuuluvien palveluntarjoajille. Heitä ovat käyttämämme toimeenpanovälineimme tarjoajat. Heitä ovat myöskin kuljetukseen käyttämämme yritykset. Sen lisäksi heihin kuuluu maksutapojen tarjoamat palveluntarjoajat.

Mikäli käytät maksutapahtuman toteuttamiseen maksupalveluntarjoajaa PayPalia, viittaamme selkeästi, että PayPalin maksutapahtumissa pätee PayPalin oma tietosuojailmoitus: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=de_DE

Jos henkilötietojasi välitetään kolmannelle osapuolelle, rajoittuu tämä välttämättömämpään minimiin.

Henkilötietosi poistetaan 6 tai 10 vuoden päästä, kun vero-ja kauppalain mukaiset säilytysmääräajat umpeutuvat, ellemme saa tietosuojalainsäädännön puitteissa tai tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti käsitellä tietoja johonkin muuhun tarkoitukseen.

4. Mainonta uutiskirjeen välityksellä

Jos olet tilannut uutiskirjeemme, käsittelemme sinun välittämäsi sähköpostiosoitteen ja mikäli olet luovuttanut muita henkilötietoja, käsittelemme myös ne lähettääksemme sinulle tietoa tarjouksistamme sähköpostitse. Velvoittavaa on täten ainoastaan sähköpostiosoitteen antaminen. Jos luovutat vapaaehtoisesti muita henkilötietoja käsittelemme myös ne käyttääksemme niitä uutiskirjeessa.

Kun ilmottaudut uutiskirjeen tilaajaksi, annat meille suostumuksesi seurravalla sisällöllä: „Olen yksimielinen siitä, että minulle ilmoitetaan sähköpostitse kiinnostavista tarjouksista ja suostun antamaan täten sähköpostiosoitteeni sekä muut antamani henkilötiedot käsiteltäviksi uutiskirjeen lähettämisen tarpeeseen. Tämän suostumuksen voin perua milloin tahansa ja ilman syyn mainitsemista. Perumisen vaikutukset ovat voimassa myös tulevaisuudessa. Perumiseen saakka tehty käsittely pysyy lainmukaisuudessaan voimassa.;

Uutiskirjeemme tilaus tapahtuu niin sanotussa Double-Opt-In-menetelmällä. Tämä merkitsee: Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi ilmoituksen tilauksesta ja pyynnön tilauksen vahvistamisesta. Tilauksen vahvistaminen on välttämätöntä uutiskirjeen lähettämiseen pakollisen suostumuksen dokumentointiin ja tilausten vieraiden sähköpostiosoitteiden tunnistamiseksi.Uutiskirjeen tilausten ja niiden vahvistusten yhteydessä IP-osoitteet sekä päivämäärä ja kellonaika protokolloidaan, jotta voimme tarvittaessa todistaa suostumusten antamisen lainmukaisuuden.

Luovuttamien henkilötietojesi ja asiakirjojesi käsittely perustuu riippuen kyselysi tai asiasi sisällöstä antamaasi suostumukseen artiklan 6 pykälä 1 alakohta a) (Tietosuoja-asetus) mukaisesti.

Voit perua suostumuksesi milloin tahansa ilman syyn mainitsemista ja perumisen vaikutukset ovat voimassa myös tulevaisuudessa. Tähän riittää vastaava viesti vastuulliselle henkilölle, jonka yhteystiedot löydät tämän henkilön tiedoista. Perumiseen saakka tehty käsittely pysyy lainmukaisuudessaan voimassa.

Jos perut suostumuksesi ja uutiskirjeemme tilaamisen, poistetaan sähköpostiosoitteesi ja muut luovuttamasi henkilötiedot välittömästi,ellemme saa tietosuojalainsäädännön puitteissa tai tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti käsitellä tietoja johonkin muuhun tarkoitukseen.

MailChimp

Uutiskirjeemme luomisesta ja lähetyksestä vastaa MailChimp, uutiskirjemarkkinoinnin työkalu, jonka omistaa yritys The Rocket Science Group LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, Yhdysvallat. Tietosuoja-ilmoituksen löydät: https://mailchimp.com/legal/privacy

Menestyksen seuranta

Uutiskirjeemme sisältävät ns. "Web-Beacon", se on pikselinkokoinen kuva, jonka uutiskirjeen lähetyspalvelun, MailChimpin palvelin lukee uutiskirjeen avautuessa. Tätä kautta kerätään tietoja käyttämästäsi selaimesta, käyttöjärjestelmästä, IP-osoitteesta ja ajankohdasta.

Tämä mahdollistaa myös tilastollisten tutkimusten luomisen sekä tiedon siitä, avattiinko uutiskirje, milloin se avattiin sekä mitä linkkejä avattiin. uutiskirjeiden avaamisen, avaamisen ja linkkien napsauttamisen, ja tekniset syyt, nämä tiedot voidaan antaa yksittäisille tilaajille. Teknisistä syistä näillä tiedoilla voidaan jäljittää yksittäiset uutiskirjeen tilaajat, mutta se on meidän sekä MailChimpin päätettävissä, toimimmeko näin. Käytämme näitä tilastoja ainoastaan arvioidaksemme uutiskirjeemme tilaajien lukutapoja ja verkkokäyttäytymistä ja muokataksemme sisältöjämme sen mukaisesti, jotta koko uutiskirje vastaa paremmin lukijoiden kiinnotuksenkohteita.

Tämä menestyksen seuranta voidaan perua,vain jos koko uutiskirjeen tilaaminen perutaan.

5. Evästeiden käyttö

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä. Nämä ovat pieniä datoja, jotka tallentuvat laitteellesi ja joka luovuttaa tietyt tiedot meille. Evästeiden käyttö palvelee tarkoitusta, jolla mahdollistetaan tiettyjen toimintojen käyttö lukijalle ja jonka avulla luodaan tarjonnastamme käyttöystävällisempi.

Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan heti istunnon sulkemisen jälkeen, eli selaimen sulkemisen jälkeen,(ns. istunto-tai "sessio"-evästeet). Muut evästeet pysyvät istunnon sulkemisen, eli selaimen sulkemisen jälkeen laitteellasi ja ne auttavat meitä sekä yhteistyökumppaneitamme (kolmannen osapuolen evästeet) tunnistamaan sinut seuraavalla vierailullasi (ns. pysyvät evästeet).

Osa käyttämistämme evästeistä on teknisesti välttämättömiä, jotta voimme mahdollistaa käyttäjälle tiettyjen toimintojen käytön. Tälläinen on esim. pyyntöjen tallentaminen ostoskorin käytön yhteydessä. Luovuttamien henkilötietojesi ja asiakirjojesi käsittely perustuu riippuen kyselysi tai asiasi sisällöstä antamaasi suostumukseen artiklan 6 pykälä 1 alakohta b) (tietosuoja-asetus) mukaisesti toteuttaaksemme sopimusta edeltävät toimenpiteet, jotka tapahtuvat asiaakoskevan yhteydenottosi perusteella tai artikla pykälä 1 alakohta b) (tietosuoja-asetus)sopimuksen sopimiseksi, jonka osallinen sinä olet, tai artikla 6 pykälä 1 alakohta f) (tietosuoja-asetus)oikeutetun etumme varmistamiseksi, joka koskee mahdollisimman käyttäjäystävällisten toimintojen tarjoamista. Mikäli me tai yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä kannattavuuden mittaus- tai markkinointitarkoitukseen, löydät yksityiskohtaisempaa tietoa tämän tietosuojailmoituksen sisällöstä..

Voit estää evästeiden tallentumisen selainohjelmasi asetusten avulla. Tarkista tarvittaessa käyttämäsi selaimen apuvihjeistä, mitä asetuksia evästeiden estämiseen tarvitaan. Viittamme kuitenkin siihen, ettet voi käyttää välttämättä kaikkia verkkosivustomme toimintoja samalla lailla. Neuvomme tarkistamaan esimerkiksi suosituimpien selaimien tiedot:

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en

Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen

Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/de/cookies.html

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=de_DE

6. Google Analytics

Käytämme verkkosivustollamme Google Analytics-verkkoanalyysipalvelua, jonka omistaa yriyts Google Inc. („Google“).
Luovuttamien henkilötietojesi käsittely perustuu artiklan 6 pykälä 1 alakohta f) (tietosuoja-asetus) mukaisesti oikeutetun etumme takaamiseksi verkkosivustomme käytön anaalysiä koskien.
Google Analytics hyödyntää ns. „evästeitä“. Ne ovat tekstidatoja, jotka tallentuvat laitteellesi ja jotka mahdollistavat analyysin verkkosivuston käyttöäsi koskien. Evästeiden avulla tuotetut tiedot verkkosivuston käytöstäsi siirretään yleisesti Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin, jossa se tallennetaan. Painotamme, että sivustollamme Google Analytics käyttää lisäksi koodia „anonymizeIp“. Tämän koodin avulla varmistetaan IP-osoitteiden anonymisoitu tilastointi (ns. IP-naamiointi). Täten IP-osoitteesi lyhennetään Googlen toimesta, kun kyse on Euroopan unionin jäsenvaltiosta tai muusta valtiosta, joka on osapuolena sopimuksessa Euroopan talousalueesta. Näin voidaan estää henkilöön viittaus. Vain poikkeustapauksissa IP-osoite lähetetään kokonaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Google hyödyntää pyynnöstämme näitä tietoja arviodakseen sivuston käyttöäsi, kerätäkseen raportteja verkkoaktiviteeteistä ja tarjotakseen meille sivuston ylläpitäjänä sivuston- ja verkonkäyttöön liittyviä palveluja. Google Analytics-palvelun yhteydessä selaimesi luovuttamaa IP-osoitetta ei yhdistetä muiden Googlen tietojen kanssa.

Voit estää evästeiden tallentumisen selainohjelmasi asetusten avulla. Tarkista tarvittaessa käyttämäsi selaimen apuvihjeistä, mitä asetuksia evästeiden estämiseen tarvitaan. Viittamme kuitenkin siihen, ettet voi käyttää välttämättä kaikkia verkkosivustomme toimintoja samalla lailla.

Voit myöskin estää Googlea evästeiden avulla kerättyjen tietojesi ja sivuston käytoön liittyvien tietojen (sis. IP-osoite) keräämisen ja käsittelyn lataamalla ja asentamalla selaimeesi selain-laajennuksen alla olevasta linkistä: Toimiva linkki on https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Vaihtoehtoisesti voit evätä Google Analytics-palvelulta tulevien tietojesi keräämisen lataamalla Opt Out-evästeen. Paina tästä poistuaksesi Google Analytics-palvelun mittauksesta . Huomio, että Opt-Out-eväste toimii vain tässä selaimessa sekä tällä sivustolla. Jos poistat evästeet selaimeltasi täytyy sinun näpäyttää linkkiä uudelleen.

Lisätietoja käyttöehtoihin meidän ja Googlen välillä tietosuojaan liittyen löydät täältä: https://www.google.com/analytics/terms/de.html sowie weitere Tietoja Googlen tietosuojasta löydät  https://policies.google.com/?hl=de .

Google on velvoitettu noudattamaan Privacy-Shield-sopimusta, mikä takaa eurooppalaisen tietosuojalain noudattamisen.  https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active.

7. Läsnäolo sosiaalisessa mediassa

Ylläpidämme tilejä sosiaalisissa yhteisöpalveluissa ja alustoilla, kommunikoidaksemme asikkaiden sekä kiinnostuiden kanssa ja tarjotaksemme tietoa tuotteistamme. Ne ovat linkitettyjä sivustollemme ja kaikkien kävijöiden vierailtavissa. Eri verkostojen ja alustoiden vierailemista koskevat kulloisenkin verkoston omat sopimusehdot ja tietosuojailmoitukset. Henkilötietojen käsittely meidän taholtamme perustuu oikeutettuun etuumme artikla 6. pykälä 1 lit. f) (tietosuoja-asetus) mukaisesti.

Informoimme, että voimme käsitellä Euroopan Unionin ulkopuolelta tulevat vierailijoiden tietoja. Tästä voi aiheutua riskejä, joka vaikeuttaa koskevan henkilön oikeutta toteutumista. Yhdysvaltojen verkostot ja alustat, jotka ovat Privacy-Shield sertifioituja, ovat velvoitettuja noudattamaan EU:n tietosuojasäännöksiä.

Alhaalla on lista meidän ylläpitämistä tileistä ja niihin kuuluvat kulloisenkin yhteisöpalvelun ja alustan tietosuojasäännöksiin liittyvät yhteydenottopaikat.

Facebook: Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Irlanti, Tietosuojailmoitus: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Instagram: Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Irlanti, Tietosuojailmoitus: https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content

Twitter: Twitter International Company, Attn: Data Protection Officer, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, D02 AX07 IRLANTI, Tietosuojailmoitus: https://twitter.com/de/privacy

YouTube: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat, Tietosuojailmoitus: https://policies.google.com/privacy

Pinterest: Pinterest Europe Ltd., Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2 Irlanti, Tietosuojailmoitus: https://policy.pinterest.com/de/privacy-policy

Google+: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat, Tietosuojailmoitus: https://policies.google.com/privacy

Snapchat: Snap Group Limited, 7-11 Lexington Street, London W1F 9AF, Iso-Britannia, Tietosuojailmoitus: https://www.snap.com/de-DE/privacy/privacy-policy/

8. Kolmannen sisältöjen ja palveluiden sisällyttäminen

Käytämme verkkotarjonnassamme kolmansien sisältö-ja palvelutarjontaa. Näitä sisältöjä käyttäessä voi olla, että ko. palvelualustat tallettavat ns. evästeitä, jotka sisältävät tietoja. Hyödynnämme näitä sisältöjä artikla 6. pykälä 1 lit. f) (tietosuoja-asetus) mukaisesti, tarjotaksemme asiakkaalle jännittävän ja informatiivisen verkkotarjonnan.

Vimeo: Vimeo, Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, Tietosuojailmoitus: https://vimeo.com/privacy

YouTube: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat, Tietosuojailmoitus: https://policies.google.com/privacy

Google Maps: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat, Tietosuojailmoitus https://policies.google.com/privacy

Panono: Professional360 GmbH, Französische Straße 9, 10117 Berlin, Tietosuojailmoitus: https://www.panono.com/de/legal/privacy-policy/

Doo-Finder: DooFinder S.L., Standort Bielefeld, Apfelstraße 245, D-33611, Tietosuojailmoitus: https://www.doofinder.com/de/privacy-policy

Squarelovin: Anchor Media GmbH, Budapester Straße 45, 20253 Hamburg, Tietosuojailmoitus: https://squarelovin.com/business/home/privacy

9. Oikeuksiemme toteuttaminen ja meille esitettyjen vaatimusten torjunta

Käsittelemme tarvittaessa henkilötietojasi suojataksemme oikeutetun etumme oikeuksiemme toteutumiseksi ja meille esitettyjen vaatimusten torjumiseksi.

Tässä tapauksessa tapahtuu henkilötietojesi käsittely artikal 6 pykälä 1 alakohta f) (tietosuoja-asetus) mukaisesti.

Mikäli katsomme tarpeelliseksi oikeutetun etumme takaamiseksi, välitämme henkilötietojasi lainsäädännön puitteissa kolmannelle osapuolelle. Tämä tietojen välitys tapahtuu inkasso-palveluiden tarjoajille tai asianajajillemme.

Jos henkilötietojasi välitetään kolmannelle osapuolelle, rajoittuu tämä välttämättömämpään minimiin.

Henkilötietosi poistetaan prosessin päätyttyä, aikaisintaan kuitenkin vero-ja kauppalakien mukaisten 6 tai 10 vuoden säilytysaikojen umpeuduttua, ellemme saa tietosuojalainsäädännön puitteissa tai tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti käsitellä tietoja johonkin muuhun tarkoitukseen.

VI. Henkilötietojen säilytyksen kesto ja sen keston määräävät kriteerit

Henkilötietosi poistetaan, kun niitä ei enää tarvita käsittelyn tiettyihin tarkoituksiin, ellemme saa tietosuojalainsäädännön puitteissa tai tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti käsitellä tietoja johonkin muuhun tarkoitukseen. Lisätietoja henkilötietojesi säilytyksen kestosta ja sen keston määräävät kriteereistä löydät tiedoista tämän tietosuojailmoituksen henkilötietojesi käsittelyn eri tarkoituksiin.

VII. Sinun oikeutesi

1. Katsaus

Taataksemme reilun ja läpinäkyvän henkilötietojen käsittelyn koskevat sinua tietosuojalain säädösten mukaisesti seuraavat oikeudet:

oikeus henkilötietoihin pääsyyn artiklan 15 (tietosuoja-asetus),

oikeus tietojen oikaisemiseen artikla 16 (tietosuoja-asetus) mukaisesti,

oikeus poistamiseen artikla 17 (tietosuoja-asetus) mukaisesti,

oikeus käsittelyn rajoittamiseen artiklan 18 (tietosuoja-asetus) mukaisesti,

oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen artiklan 20 (tietosuoja-asetus)mukaisesti

oikeus peruuttaa suostumus artikla 7 alakohta 3 (tietosuoja-asetus) mukaisesti,

oikeus vastustaa tiettyjä käsittelytoimenpiteita artikla 21 (tietosuoja-asetus) mukaisesti, josta informoimme erikseen alla

sekä oikeus tehdä valitus valvontaviranomaisille artikla 77 (tietosuoja-asetus) mukaisesti, josta informoimme erikseen alla.

2. Oikeus vastustaa tiettyjä käsittelytoimenpiteitä

Henkilötietojen käsittely on sallittua, jos se perustuu meidän tai kolmannen osapuolen oikeutetun etumme ylläpitämiseen, ellei kyseessä olevan henkilön, joka vaatii henkilötietosuojaa, edut tai perusoikeudet tai perusvapaudet ole vahvempia, etenkin sitten, jos kyseessä oleva henkilö on lapsi, artiklan 6. 1 alakohta f) (tietosuoja-asetus)mukaisesti.

Kyseessä olevana rekisteröitynä henkilönä sinulla on oikeus henkilökohtaisesta tilanteesta johtuvista syistä vastustaa ko. henkilötietojesi käsittelystä, mikä tapahtuu artikla 6 Abs. 1 alakohta f) (tietosuoja-asetus) mukaisesti. Tämä koskee myös tähän säädokseen kuuluvaa profilointia.

Jos käytät vastustusoikeuttasi, emme käsittele henkilötietojasi enää, ellei meillä ole näyttöä käsittelyn oikeuttavista pakollisista, lainmukaisista syistä, jotka menevät etujesi, oikeuksiesi ja vapauksiesi edelle, tai jos käsittely on oikeusvaatimusten vahvistamista, harjoittamista tai puolustamista.

Jos käsittelemme henkilötietojasi harjottaaksemme suojamainontaa, on sinulla rekisteröitynä oikeus vastustaa milloin tahansa henkilötietojesi käsittelystä moisen mainonnan tarpeisiisn. tämä koskee myös profilointia, mikäli se liittyy suoramainontaan. Jos vastustat rekisteröitynä henkikönä henkilötietojesi käsittelyä suoramainonnan tarkoitukseen, emme käsittele henkilötietojasi tätä tarkoitusta varten enää.

3. Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaisille

Rekisteröitynä henkilönä, rajoittamatta muita hallinnollisia muutoksenhakukeinoja tai oikeussuojakeinoja, sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaisille, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa hänen asuinpaikkansa tai työpaikkansa sijaitsee tai siinä valtiossa, jossa ko. rikkominen on tapahtunut, jos katsot että henkilötietojesi käsittely rikkoo tätä tietosuoja-asetusta.

VIII. Tietoja perustasta henkilötietojesi hankkimiseen

Mikäli haluat solmia sopimuksen kanssamme tai käännyt puoleemme tiedustelun tiimoilta, on henkilötietohesi käsittely välttämätöntä sopimuksen solmimiseksi tai tiedustelusi käsittelemiseksi. Rekisteröitynä et ole velvoitettu luovuttamaan meille tietojasi. Jos et kuitenkaan toimita tietojasi meille, emme voi solmia sopimusta emmekä käsitellä tiedusteluasi.

Viimeksi katsottu