A B C D E N R

Vyölaukku festareille: mitä pitää ottaa huomioon?

Kun menet festareille, haluat luonnollisesti pitää kädet vapaina. Siksi on olemassa käytännöllisiä vyölaukkuja, jotka voi kiinnittää vyöhön, tai vyölaukkuja, joissa on hihnat, ja niitä voi käyttää eri tavoin. Mitä sinun pitäisi ottaa huomioon, kun etsit vyölaukkua?

Bauchtaschen-fur-Festivals_Easy-Resize-com_Easy-Resize-com

 

  • Vyölaukussa on oltava vetoketjullinen tai muuten hyvin suljettava tasku rahojen ja tärkeiden asiakirjojen säilyttämistä varten. Tämä on tärkeää paitsi siksi, että rahasi eivät putoa ulos, myös siksi, ettei sinua ryöstetä.

  • Vyöhön kiinnitettävien vyölaukkujen on kiinnityttävä hyvin ja tukevasti vyöhön. Näin voit hyppiä ja tanssia huolehtimatta laukkusi katoamisesta!

  • Myös hihnalla varustetun vyölaukun pitäisi pysyä tiukasti paikallaan. Siksi on tärkeää, että hihnojen pituutta on mahdollista säätää, jotta laukku ei pääse liikkumaan. Säädettävät hihnat mahdollistavat myös laukun kantamisen eri tavoin: selässä, rinnalla tai vatsan edessä.

  • Koko on myös erittäin tärkeä: ei liian suuri, mutta ei myöskään liian pieni. Ei liian suuri, koska muuten laukusta voi tulla liian raskas ja epäkäytännöllinen tanssimiseen. Ei liian pieni, koska kaikki tärkeät tavarasi: puhelin, rahat, pankkikortti ja pääsyliput täytyy mahtua hyvin ja helposti laukkuun.

 

IMG_9721

Lisää inspiraatiota festari look:iisi

 

Meidän vyölaukut

Cillian model Cillian
Vyölaukku ristivartalolaukku miesten naisten nahkainen nahkaa nahasta ruskea
44,95 €
Poppy model Poppy
vyölaukku sveitsiläinen laukku postilaukku ensiapulaukku festivaalilaukku ruskea nahka
21,95 € 29,95 €
Spencer model Spencer
Vyölaukku lannelaukku festarilaukku nahka nahkainen musta
44,95 €
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de